Ahojte, trošku sa rozpíšem...
Nejaký čas som si písala s jedným chalanom o 3r starším a minulý víkend prišiel za mnou na chatu.
Bola som s partiou, bolo super, pili sme, zabávali sme sa atď, no alkohol robí svoje a s tým chalanom som sa vyspala, jednoducho som to tak v tedy cítila...
Ako sme prisli z chaty mi ešte stále písal, udržiaval kontakt, dnes mal prísť za mnou a zrazu to zrušil, že nemôže prísť, lebo bude musieť pracovať cez víkend..hovorím si, že dobre čo už stáva sa 🤷🏻♀️ od cca 17ej mi vôbec neodpisuje, jasne ze som sa mu neprosila ani nevtierala aby odpísal...moja kamoška ho začala sledovať na ig v sekunde si ju potvrdil a napísal jej aká je krásna, no mám dosť...vôbec nič som mu nespravila vidím to tak, že na tu chatu išiel s cieľom na istý pich...+ mi stále ukazovalo jeho aktivitu, ktorú si pánko zrazu vypol...ako sa mám zachovať mám si ho zmazať všade a neriešiť? Pretože tudy cesta nevede...čo by ste robili vy ďakujem
No to je riadny debil 🤦🏼♀️ u takeho nic nezmozes nejakymi reakciami, bude Ta dalej ignorovat, ten uz lovi v inych vodach.
Podľa toho, čo hľadáš. Ak partnera, pustiť z hlavy, tento ním teraz nebude. Nehovorím, že je stratený prípad, len je v životnej fáze zberu zárezov… Ak si chceš občas nezáväzne užiť a nevadí ti byť jednou z davu, píš mu ďalej 😉.
Prišiel,videl,zvíťazil....načo by mu bola taka,čo mu dá hneď na prvom rande,hádam nie na vzťah?
Uchovala si pekné spomienky na ten "pich" - ak stál za to. A išla ďalej, v mori plno ďalších rýb a mladosť len jedna 😀 Máš o skúsenosť viac no. Určite nebud jeho smerom iniciatívna.
@michaela329 práveže za to nestal vôbec 🤦🏻♀️🤣
O dôvod viac kašľať na neho 😀 Hádam sa nebudeš strapňovať kvôli zlému "pichu". Nabudúce bude lepší.
@michaela329 ďakujem, hneď mám lepšiu náladu 😃❤️
Poučenie do budúcna. Toto viac nerob. Nie si handra. Maj nejakú sebaúctu.
Autorka,už sa nestrapnuj.....keby bol až taky nemožný,tak tu o tom ani nepíšeš....teba naštvalo,že na teba už kašle.
No vieš ako keď sa vyspíš s mužom na prvom "rande" už si preňho korisť, ktorú ľahko získal. A tak ako to platí aj v zivote, čo získaš bez námahy si nevazis, tak to platí aj tu. Na prvýkrát si mu dala to najviac co môžeš dat a to je tvoje telo. Takže vykašli sa naňho a skôr to ber ako ponaučenie do budúcna. 💖
@janinah Ja nehovorím, že je nemožný.. ale ten sex s ním nestal ani za fajku dymu 🙃 celkovo ako chlap mi prišiel v pohode...
Mňa fascinuje potreba niektorých žien tu robiť z mladej baby handru a trápnu, lebo ony si nedokážu predstaviť, že ten sex chcela aj ona, že si ho možno chcela aj užiť a že to môže byť pre ňu rovnaká potreba ako pre chlapa. Ak máte defaultne nastavenie "cudnej panny do svatby" toto jednoducho nebude téma v ktorej ste doma. Je kopa dlhoročných vzťahov, ktoré vznikli sexom na prvom rande...no a potom kopa takýchto pribehov, kde žena aj hľadá odpoveď, či fakt stretla debila.
@michaela329 Veľmi pekne a pravdivo napísané👌🏻
Prd makový pekne napísané ...keby si chcela to isté čo on tak tu teraz nevyplakavas...ty si sa namotala, on nie.
@hopsas Ja som sa absolútne nenamotala 😂 len ma trochu hnevá, že mám šťastie len na debilov to je celé.. a keď spoznám chlapa o ktorom si myslím, že je naozaj normálny, ďalší kok
No tak pokiaľ dala mužovi na prvom rande len preto, že chcela sex, teraz by tu nevypisovala, nevyplakávala, neprosila kamarátku, aby striehla na jeho profil, či je aktívny, či nie, či? ... očividne to pre ňu nebola "rovnaká potreba" ako pre chlapa.
@michaela329
Autorka píš si čo chces, namotala si sa. Je to úplne zjavne a teraz z teba hovorí urazené ego.
@dzulli1980 mne sa teda nezdá, ze vyplakava. Prišla sa opýtať, ako a ci by sme to riešili. Skôr mi tu smrdí zatrpknutost od ludi, co sa ju tu snazia zhadzovat.
@michaela329 nikto ju nezhadzuje, len jej otvarame oči. Ak by jej to bolo jedno že ju okaslal, tak to tu nerieši. Ale jedno jej to očividne nie je, tak sa jej snažíme vysvetliť, že vyspať sa kade s kým a kade kde je úplná sprostosť.
@hopsas a Ty vieš, či spí s kadekym? Či si to len domýšľaš? Lebo ja napríklad neviem. Dokonca ona tu píše len o jednom. Či Ty ich hneď vidíš 20?
@hopsas Ja namotaná nie som, len som už na prášky z toho, že mám "šťastie" na samých kok. o tomto som si naozaj myslela, že je v pohode aspoň sa tak javil a zase ďalší debo
@michaela329 nechytaj má za slovíčka išla na chatu vyspala sa s prvým kto o ňu zakopol a teraz vyplakava a jej kamoška ho sleduje. Thats it.
Autorka čím viac ma presviedčaš že nie si namotana tým menej tomu verím . Ale ok..hádať sa nebudem.ale.v dobrom ti radím neskac len tak do postele kadekomu nech zasa.nedopadnes tak ako teraz.
@hopsas niekto nám tu zaspal v 50tych rokoch, thats it...
@hopsas Ale veď to sa nijako nevylučuje. Úplne normálne mohla chcieť sex a zároveň aj mala záujem o ďalšie spoznávanie sa, tak ju teraz štve, že dotyčný miesto slušného odmietnutia hrá pštrosa. A on kľudne mohol mať záujem rovnako o oboje, potom niekde v priebehu zistil, že ona nie je to, čo on hľadá, akurát nemá guľky na komunikáciu.
Autorka, za mňa nemusela nastať "chyba" ani na jednej strane, proste sa ukázalo, že nie ste kompatibilní, akurát chlapec je ešte nezrelý a nedokáže to vyjadriť. Neriešila by som to vôbec nijak, nenadväzovala by som žiaden kontakt a ak by sa niekedy ozval on, slušne by som to uzavrela.
@michaela329 ak si myslíš že pre ženu je skutočne výhra skákať z postele do postele nech sa.paci ja ti to neberiem, ale neber ani ty mne môj názor.
@hopsas keď žiješ v predstave, že všetko je take, ako si Ty myslíš...lebo Ty si myslíš, tak si mysli no 😀
@thoughtfulweirdo proste najprv sex a potom ideme riešiť vzťahy? To sa snažím vysvetliť že toto nie je ok
@michaela329 raz pochopíš
Sú muži, ktorým stačí, že im dáš ... a viac ich nezaujímaš ... čo by som robila ja? Nedala by som mu hneď na prvom osobnom stretnutí ...