Pekný deň, mala by som otázku a prosbu o pomoc. Po akom dlhom čase ste sa dali uplne dokopy z bývalého vzťahu, že ste na toho bývalého úplne zabudli, necítili nič? Žiadnu nenavisť, chybanie, uplne žiadne city. Ten s ktorým som bola mal črty narcisa, hrozný egoista a tak sa to aj skončilo, stretával sa s dôvernou kamarátkou, s ktorou po mne aj začal chodiť. Dala som za tým bodku. Neozýval sa, vôbec, len raz, že sa niekedy vracia k tomu ako sa kde posunul. Dlho som nad ním nerozmýšľala, len nedávno sa mi prikradol do sna. Za pár dní už bude rok od toho a ja mám pocit, že nie som z toho úplne vonku. Ďakujem za odpovede, rady
Po roku, keď som stretla svojho manžela. A pritom to predtým nebol žiaden dlhý vzťah, ale bola to láska a možno aj preto ze som ho videla každý deň sa mi z toho dostávalo horšie.
3 roky, záleží podľa toho aká hĺbka v tom bola, aké silné city tam boli a je jedno či to trvalo 3 mesiace alebo 3 roky a hlavne aké zranenie si z toho odnesies.. niekto sa otrasie za mesiac, záleží od okolností.
Môj ex do týždňa už povedal dcére, že "konečne" sa cíti slobodný. 🙈
A môjho manžela ex už 11 rokov robí naprieky.
V oboch prípadoch išlo o taký istý koniec 😃
Po troch rokoch som bol z najhoršieho vonku, úplne asi po desiatich. Ale aj tak tam vždy niečo zostane. Holt, životná láska je len jedna.
Ja v predchadzajucich vztahoch takmer hned. Teraz by to bolo horsie - partnera povazujem za zivotnu lasku a to by som asi tazko predychavala, keby ideme od seba
@sevrin súhlasím.
2 roky. A to som ho nechala ja.
@autorka to je velmi individualne... kazdy vztah je iny, kazdy clovek aj emocie, niekto preziva emocie triezvo niekto choro 🙈
asi si poriesil co chcel, nevydalo a skusa ta spat, cize od vyhodeneho odpadku ruky prec 🙈