Po akej dobe váš ex pochopil, že o čo prišiel?

22. feb 2024

Ahojte
Pochopil váš ex o čo prišiel? Po akej dobe? Myslím o vás ako o osobu. Snažil sa nejakým spôsobom o vás, získať vás späť? Alebo sa snažil len o kamarátstvo?

zuzkavladko
22. feb 2024

To je strasne vseobecne....prisiel o teba...preco ste sa rozisli? Mozno si nemysli, ze o nieco prisiel...zalezi od okolnosti.

vilma7
22. feb 2024

Nemusí ľutovať že o niečo prišiel, veď mohol stretnúť niekoho oveľa lepšieho.

barka1
22. feb 2024

Ziadny ex ma nikdy nechcel spat a nie sme ani kamaráti. V jednom pripade moje urazene ego tuzi po tom, aby rozchod lutoval. V dalších si len namyslam, že by to mohol lutovat. Ale su to všetko muži, ktory so mnou vztah nechcu obnovit a ak aj lutuju, tak to mne určite nepriznaju.
Ale ja už som 40+ a to všetko boli dlhe vztahy.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natalienka12
22. feb 2024

Nie, nebude lutovat, lebo vzdy existuje ina zena, lepsia ako ty. Zien je ako maku, tak ako chlapov. Rozchod preboli a on sa pohne dalej. Po par mesiacoch si na teba ani nespomenie. To iste urob ty, odputaj sa psychicky a nemysli na to, ci bude lutovat. Nebude.

anketkarka
22. feb 2024

Jeden sa snažil, už dvakrát. Vraj ja si zaslúžim druhú šancu. Veľmi ma tým pobavil, lebo ja o druhú šancu nestojím a je to len jeho zúfalstvo. Rozišiel sa so mnou náhle a za divných okolností. Podľa mňa v tom bola druhá a poslala ho do kelu. Tak má čo chcel. So všetkymi ex mám ale dobré vzťahy. Ale so žiadnym by som už nechcela byť. Tiež mám 40+.

heymissg
22. feb 2024

Za dva dni...

tykat
22. feb 2024

Dufam ze o mne takto moji byvali frajeri nerozmyslali, lebo som vzdy nasla nieco lepsie a na exa ani nespomenula 😃
Po 30r s mojim muzom mozem buchnut sampus, ze som sa nemotala v nejakych vztahoch kde bolo treba uz po roku "davat tomu este nadej a na vztahu pracovat". Zivot prilis kratky.

marca12
22. feb 2024

Ked sa rozides,netreba v sebe zivit zast a lipnit na tom,ze bude lutovat. Jednoducho ste si nerozumeli,tak ste isli od seba. On nepotrebuje lutovat a ty nepotrebujes jeho lutost za tebou. Zmier sa s rozchodom a neziv v sebe taketo myslienky.

liz_lemon
22. feb 2024

skor by si sa mala spytat: kedy pochopim, ze sa okolo mna vsetko netoci, a ze nie kazdy si o mne mysli, ze som uzasna

nataly420
22. feb 2024

Každý ex sa snažil má dostať späť. Ja vydržím veľa vo vzťahu ale keď sa už rozidem tak definitívne. Kašli na neho a jeho priazeň … nepotrebujes to v živote.

muchacici
22. feb 2024

@nataly420 U mňa presne to isté 😃 každý ex sa chcel vrátiť. Ja toho veľa vydržím, no keď už nastane bod zlomu, niet cesty späť. Avšak ako ostatné ženy vravia, nikto z nás už za ničím neľutuje, časom to všetko prešlo.

reddflowerlife
22. feb 2024

Cca po 2 týždňoch, a ľutuje doteraz o 5 rokov neskôr, ale to som už vydatá s iným 🤣 a mám 100x lepší život ako on.

mandzula
22. feb 2024

Dam ti pohlad z opacnej strany - nelutujem ani jeden rozchod, ktory som iniciovala, nebol totiz zbrkly, ale po zrelej uvahe - ze nieco sice stratim, no davam si sancu ziskat ovela viac.

dskjhfdlkdjhl
22. feb 2024

Neries jeho, ries seba a hned sa Ti bude lahsie dychat.

lenka.25
22. feb 2024

To že ťa niekto chce naspäť , neznamená, že pochopil o čo prišiel . Ja som mala iba 2 vážne vzťahy pre mojim mužom a po rozchode s nimi som sa nikdy nezamýšľala ako to oni vnímajú- vnímali . Ja viem veľmi dobre , prečo som sa s nimi rozišla a nič viac ma nezaujíma

mabenn
22. feb 2024

roky...

moonlight1210
22. feb 2024

Ze sa ozve po nejakom case a pripoji par slov o minulosti neznamena, ze ta chce. Moze mat kludne iba aktualny vypadok medzi dvomi vztahmi a obvolava byvale, ci nahodou nemaju vypadok tiez. Zeby nebol sam, kym najde novu zaujimavu zenu.

Nema zmysel prikladat tomu vahu, ci sa ozve, ci nie. Ty sa mozes utapat v blahu, ze pochopil a lutuje, kym pre neho si len docasny zaskok.

Navyse satisfakcia tohto druhu je prchava a malokedy je naplnena tak, ako ty potrebujes.
Je jednoduchsie sa jej zbavit a nepotrebovat ju. Iba ti bude zozierat zivot.

diewcatqoo
22. feb 2024

Mne sa stalo raz davno, ze som nahodou natrafila na nejakej akcii na byvaleho (bolo to takmer na den presne rok od rozchodu), tak sa na mna nalepil a zacal mi tlacit kaleraby do hlavy, aka som krasna, ze si uvedomil, o co prisiel, ze by bol velmi rad, keby sme si odpustili a vratili sa k sebe a bla, bla, bla... odmietla som, tak mi na to povedal, ze skoci z mosta, lebo nedokaze zit bezomna. Ja reku, tak skoc, ked chces (vedela som, ze len robi dramu, nikdy by neskocil) a radsej som odisla domov. Do tyzdna od osudneho osvietenia, kedy prisiel na to, ze ma chcel naspat, mal novu frajerku 🙂
Prosim ta, nebud taka zufala. Ak ste sa raz rozisli, asi to malo nejaky dovod. Skus sa sustredit na ine veci v zivote a uvidis, ako sa ti ulavi. A ak by sa ti aj ozval, neznamena to automaticky, ze ta chce naspat. Mozno len prave nema do coho pichnut a ty mu prides ako vhodny objekt, ktory mu da. Chlapi su jednoduche stvorenia.

ku_uk
22. feb 2024

Pomerne rychlo… asi po mesiaci začal pisat, volat, ale držala som si odstup. Bohužiaľ stúpila dom do tej istej rieky a popálila sa … druhý rozchod bol tak istý mesiac som sa vyplakala on si užíval… a po mesiaci smsky, čo robím, že mu chybam, či nepôjdeme do kina ako kamaráti 🤡 či má môže po robote odniest domov a tak. Ale už som bola ako kameň a pri osobnom stretnutí som mu povedala, že doteraz si užíval on, teraz je rad na mne… že som sa konečne dostala z rozchodu a chcem zistiť, či je niekto pre mna lepší. Ani neviem kde som tu odvahu našla. Našťastie sme ten rozchod obaja nejak ustali bez hádok a kriku… našla som lepšieho a o ňom popravde zeraz neviem nič, a ani má to nezaujima

cookie29
22. feb 2024

Suhlasim s @sheila121 znie to strasne zufalo. Preco si myslis, ze o nieco prisiel? Mozno je nesmierne stastny, ze sa Ta konecne zbavil...
Ak sa ludia normalne rozidu a nie ako pubertiaci, tak zvycajne preto, ze na to bol nejaky dovod a ten nezmizne zo dna na den. Zriedkavo. Mna sa snazi ziskat byvaly, dlhorocny vztah, ktory stroskotal, pretoze nezvladol nejake veci, skoncilo to burn outom a klesol hlboko na dno. A ja som sa dlho snazila, lenze ludom nemozes pomoct proti ich voli. Uz by som sa nevratila, pretoze by som mu nevedela doverovat... ale on sa snazi. Uz dva roky...

vroni
22. feb 2024

Jeden ľutoval hneď od rozchodu. A roky robil psie kúsky, aby som rozhodnutie zmenila. Žiaľ, psie kúsky nezahŕňali jedinú zmenu, ktorá bola dôvodom rozchodu, takže smola. S ďalšími dvoma mám kamarátsky vzťah dodnes, ale tie vzťahy skôr vyprchali než by prišlo k nejakému dramatickému rozchodu, takže neľutujú ani oni ani ja, si myslím.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
22. feb 2024

akonáhle bol niekto ex už ma nezaujímal.
načo by som sa starla či ľutuje alebo nie. to mi bolo a je úplne jedno.