Ozval sa vam byvaly sam od seba? Ak ako po akej dlhej dobe? A preco? Co chcel od vas? Ako ste sa citili?
Ak mate spolu deti je to nieco ine, ale pytam sa vylozene zien ktore su po rozchode/rozvode bezdetne.
Jeden po vyse roku, druhy asi po 4 mesiacoch. V oboch pripadoch iniciovali rozchod oni a potom ked “vytriezveli” a zistili o co prisli, lutovali a prosili 😅..no nemali sancu, ja som uz davno bola niekde inde 🤭
Čo je toto za tému?!? Nečakaj na nič, ži pre prítomnosť a budúcnosť, nie minulosť. Pre nejaký dôvod predsa je ten chlap "bývalý"priateľ🤷♀️
chvála bohu už nikdy viac !
Ozve sa ti ked nebude mat prave ziadnu inu na rane, a povie ti, co chces pocut - z tvojho prispevku zrejme tolko, ze ta miluje, chce sa vratit, vsetko olutoval. Vyspis sa s nim a vyserie sa na teba znova.
Zas? Kazdy tyzden je ti takato tema.. prosim ta, odputaj sa od neho a zacni zit normalny zivot
Neozval sa mi žiaden. Rozišli sme sa normálne s tým ze každý ide svojim bohom 🤣 keď sme sa strelí prehodili 2 vety ako sa máš? A tak.
Prečo by sa mal ozývať
Uz na neho zabudni a nezakladaj tu kazdy tyzden tuto temu.
Ale hej, ozvali sa. Jeden dokonca nedávno, po 15 rokoch :D
@domkakvet sak som aj zabudla. tuto otazku som polozila len raz. davno som uz za tym. bola to cislo len otazka. takych je tu milion dalsich. citaj pozorne. si asi zrejme nikdy vztah nemala alebo si nikoho nemilovala ked tak pises. drz sa.
@kikulienkadd sak hej no, len som sa pytala. tak ako milion dalsich bab tu. aj ty si si tym presla ak si mala vztah niekedy. a ak si ho skutocne milovala tak si si aj ty polozila taku otazku. mi nevrav ze nie, hrdinka.
Mne sa aj teraz ozval po siedmich rokoch 🤦
@dominikamacakova fiiiha, zaujimalo by ma co chcel. Vyzvedat ako sa mas ako zijes ci mas rodinu ci si cestovala ci mas karieru.. hah
Že ide cez miesto kde sme boli spolu na výlete a že si na mňa spomenul. Vraj som krásna a ľúbil ma 😂😂😂 Zúfalec
Ozval sa po par mesiacoch. Neviem co vlastne chcel, zrusila som ho. Bolo mi z neho smiesno ako traposil, asi uz zabudol preco je byvaly