Po 6. rokoch odchádzam od partnera. Ako sa upokojiť?

9. sep 2021

Dobrý deň, po 6 rokoch odchádzam od partnera, d malým babom, nerozumieme si dlhodobo, no už tretí deň som hrozne napätá, boli ma žalúdok a som v hroznom strese, čo bude ďalej, ako to zvládneme, je mi do plaču, snažím sa byť silná ale uz ma všetko boli a mam pocit, akoby som bola 5 minút pred zrutenim. Od včera si dávam guiajacuran. Ako sa upokojiť a dohnať odchod do úspešného konca?

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zazvorka87
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zefyra
9. sep 2021

Ak ti bude veľmi zle, vyhľadaj pomoc psychológa.

lenadka
9. sep 2021

V prvom rade je to dočasný stav, to ako ti je teraz zle. Mne hneď len lieky chcela doktorka pchať. Áno nejaký vziať na prvú pomoc napr. lexaurin, krátkodobo, niečo na spanie, nie pravidelne užívať. Ani nevieš koľko sily je v tebe! Prečo? Lebo máš dieťa a keď pre nič iné, preň budeš fungovať ďalej, len sa potrebuješ vyrovnať so situáciou. Skús ešte pridať magnézium a uvedom si, či sa budeš nervovať alebo nie, situácia ostane rovnaká a lepšie ju zvládneš s kľudom. Nenechaj mu tú moc takto ťa nervovať. Máš kam ísť?

kiki68
9. sep 2021

Zvladnes to, urcite robis dobre.

autor
9. sep 2021

@lenadka ano mam, preto odchádzam až teraz lebo som doteraz nemala kam ísť.
Chcem uz len v kľude žiť s malým, len je toto cele takže, že čo bude...
Ďakujem Vám všetkým za podporu

autor
9. sep 2021

*ťažké

sirka9
9. sep 2021

určite to zvládneš, aj keď teraz ti príde ťažké. daj si kávičku, sadni si na chvíľu a povedz si, prečo to robíš. určite na to máš dôvod. potom sa pozri na dieťa a povedz si, že to spolu dáte. ženy sú silné, dokážu sa postaviť z takého bahna a ísť ďalej, že niektorým sa o takom ani nesníva. a ty si žena. držím palce

eliaska101
9. sep 2021

Všetko chce len čas, aj keď to rozhodnutie také aké je.

ratira
9. sep 2021

Neboj sa ty nic, posleme ti vela sil a isto to podla mna zvladnes. Je jedno, ze az teraz si odisla, no odisla si a to je hlavne. Smutok prejde neboj a isto ta teda teba a male caka lepsi zivot. To si treba stale opakovat

autor
9. sep 2021

@ratira ďakujem veľmi pekne. Dúfam že to zvládnem, nikdy som si nemyslela ze zostanem sama s dieťaťom, ale je to lepšie ako mať toxický vzťah a trpím aj ja aj dieťa.
Ďakujem Vám.

guliver19
9. sep 2021

@zazvorka87 kto jej ju ma dat??? 😄Boze tieto sebaklamy a prupovidky slaboduchych

elaela23
10. sep 2021

Ono aj to vyplakanie pomoze.tiez sa uvolni z teba napatie.