Po 3 mesiacoch sa znovu ozval a chce sa začať kamarátiť

24. okt 2024

ahojte. Ozval sa mi znova jeden chlap, s ktorým sme sa v minulosti bavili. Správal sa nevyzreto, mal problém s fajčením a tak sa ku mne choval. Uzavrel to so mnou tak, že mi nechce ubližovať a mali by sme to medzi sebou ukončiť.
Po necelých 3 mesiacoch mi znovu napísal, zase sa začal chovať divne a včera písal, že či by sme nezačali odznova kamarátstvo, že sa zmenil a s fajčením skončil. Dnes sme sa sa o tom tiež bavili, moc mu neverím, ale napísala som mu, že sa môžeme znova kamarátiť, pod podmienkou, že nebude na mňa náladový a na to som už odpoveď nedostala. Povedala som mu, že mi na ňom záležalo a že som nechcela aby sa trápil. Prestal ma sledovať, no mám z neho zmiešané pocity.
Neviem, čo s ním robiť, riešili ste niečo takéto?

zuza.m
24. okt 2024

Vobec by som sa snim nezaoberala ,ludia sa nemenia vedia sa len pretvarovat ...aj to vydrzia len urcity cas a skor ci neskor ukazu pravu tvar.a to fajcenie myslis travu?asi pri beznom fajceni by nebol naladovy
Ruky prec

zuzanita1609
24. okt 2024

Chalanovi nevyšli iné "príležitosti",tak už si aj ty dobrá 😁. Nerieš ho, nekomplikuj si zbytočne život a maj troška sebaúcty.

colsami
24. okt 2024

Je detinsky. Ty sa nanho vykasli (spasitelsky syndrom za hlavu). A neries nejake sledovanie nesledovanie, toto osobne ja v dnesnej dobe asi nepochopim 🙈

enmery
24. okt 2024

Zase tá obohratá platňa so "zmenil som sa" idúca ruka v ruke s "dúfala som, že sa zmení". Mne je už do plaču z niektorých žien. Proste nepoučiteľné!

personality
24. okt 2024

Chlapi sa vždy vracajú, keď nemajú "kam ísť". A vieš prečo sa vracajú? Sú to pre ženy lekcie, ktoré potrebujú, aby našli svoju hodnotu a sebaúctu. Tak otvor dvere dokorán!

vanilkovazmrzka
24. okt 2024

Kolko mate rokov? 13 a pol? 😄

autor
24. okt 2024

Ďakujem za odpovede, ja som chcela dať šancu kamarátstvu, ale chová sa ako magor predtým a ja ešte hysterka, že to riešim. Napísal, že prišiel z práce a nemá čas na takéto chujoviny. Tak je po jeho. Na škodu len taký človek.

vorkola
24. okt 2024

Nie,kasli nanho

zuza.m
25. okt 2024

Boze pri takom spravani by som nad tym ani neuvazovala.ani ako kamaratka.stacilo by raz a dovi dopo.

margotka17
26. okt 2024

Bolo ti za 3 mesiace zle bez neho? Načo si stazujes život. Toto ti chýba? Veď toľko šikovných chlapov po svete behá 👍

pikachu999
27. okt 2024

Blok 🙂