ahojte. Ozval sa mi znova jeden chlap, s ktorým sme sa v minulosti bavili. Správal sa nevyzreto, mal problém s fajčením a tak sa ku mne choval. Uzavrel to so mnou tak, že mi nechce ubližovať a mali by sme to medzi sebou ukončiť.
Po necelých 3 mesiacoch mi znovu napísal, zase sa začal chovať divne a včera písal, že či by sme nezačali odznova kamarátstvo, že sa zmenil a s fajčením skončil. Dnes sme sa sa o tom tiež bavili, moc mu neverím, ale napísala som mu, že sa môžeme znova kamarátiť, pod podmienkou, že nebude na mňa náladový a na to som už odpoveď nedostala. Povedala som mu, že mi na ňom záležalo a že som nechcela aby sa trápil. Prestal ma sledovať, no mám z neho zmiešané pocity.
Neviem, čo s ním robiť, riešili ste niečo takéto?
Chalanovi nevyšli iné "príležitosti",tak už si aj ty dobrá 😁. Nerieš ho, nekomplikuj si zbytočne život a maj troška sebaúcty.
Je detinsky. Ty sa nanho vykasli (spasitelsky syndrom za hlavu). A neries nejake sledovanie nesledovanie, toto osobne ja v dnesnej dobe asi nepochopim 🙈
Zase tá obohratá platňa so "zmenil som sa" idúca ruka v ruke s "dúfala som, že sa zmení". Mne je už do plaču z niektorých žien. Proste nepoučiteľné!
Chlapi sa vždy vracajú, keď nemajú "kam ísť". A vieš prečo sa vracajú? Sú to pre ženy lekcie, ktoré potrebujú, aby našli svoju hodnotu a sebaúctu. Tak otvor dvere dokorán!
Kolko mate rokov? 13 a pol? 😄
Ďakujem za odpovede, ja som chcela dať šancu kamarátstvu, ale chová sa ako magor predtým a ja ešte hysterka, že to riešim. Napísal, že prišiel z práce a nemá čas na takéto chujoviny. Tak je po jeho. Na škodu len taký človek.
Nie,kasli nanho
Boze pri takom spravani by som nad tym ani neuvazovala.ani ako kamaratka.stacilo by raz a dovi dopo.
Bolo ti za 3 mesiace zle bez neho? Načo si stazujes život. Toto ti chýba? Veď toľko šikovných chlapov po svete behá 👍
Blok 🙂
Vobec by som sa snim nezaoberala ,ludia sa nemenia vedia sa len pretvarovat ...aj to vydrzia len urcity cas a skor ci neskor ukazu pravu tvar.a to fajcenie myslis travu?asi pri beznom fajceni by nebol naladovy
Ruky prec