Ahojte..mám pocit, že s mužom nežijeme normálne manželstvo, aj keď podľa neho nieje žiadny problém..keď sa chcem o Tom rzprávať tak len preháňam a stále chcem niečo riešiť čo nieje...
Mali sme krízu už pred rokom, bojovala som vtedy o vzťah..zase podľa neho nič sa nedialo..vtedy mi klamal..
Teraz spolu trávime minimum času, 10-15 min.denne..a keď náhodou viac tak je to len večer pri tv čo vlastne vždy zaspí..
Na deti som viac menej sama..na krúžky ich vozím ja lebo on ich vozil predtým(vozil ich len jednou cestou keďže išiel na svoju aktivitu)...teraz povedal že aj tak ja chcem aby tam chodili...na výlety nechodíme nejak lebo že deti nebudú vládať..kúpalisko jeho nebaví, iné aktivity tiež nie..dobre bol s nami na dovolenke..vlastne všade s deťmi chodím väčšinou sama..a sex?raz za dva týždne ..predtým sme mali raz dvakrát za týždeň....
Toto obdobie trvá zhruba dva mesiace
A tak som rozmýšľala že si spisem plusy a mínusy vzťahu..čo mám plus?bývanie a finančnú výpomoc?že občas trávi s deťmi 10minit času? Ja vlastne neviem ani iné plusy vymenovať..
Ak ste dočítali až tu ďakujem vám a mozno vás prosím o nejakú radu..pomoc.. skúsenost...neviem úplne som z toho zmätená
A pred tými dvoma mesiacmi ste fungovali ako? Podľa mňa kvôli 2 mesiacom zasadzovať všetko je hlupost.
Ja by som sa ho rovno opýtala, či sa chce rozvádzať alebo, čo zásadne sa v jeho živote udialo, keď zrazu takáto otočka... To nebýva len tak bezdôvodu ... Jednoducho by som mu dala ultimátum, ak chce bojovať za Vaše manželstvo teraz on, bude robiť všetko preto, aby si rodinu udržal, čiže trávil s Tebou viac času a to isté aj s deťmi, ak by som nevidela zmenu, asi je to jasné, prípadne, nech sa vyrozpráva, v čom nastal problém a spoločne to vyriešiť ... Však ste ako spolubývajúci, nie ako manželia ... Mňa by zaujímalo, čo teda robí, ak trávite iba 10-15 min ... chodí na 12tky, alebo pracuje normálne, ale s Tebou nechce tráviť čas, tak sa poflakuje radšej von, či kde vlastne je ten čas, ked nie je s Tebou ?
ak si myslíš že rozvodom niečo získaš, popr. že druhý chlap bude lepší - tak si na veľkom omyle.... alebo ak sa aj nájde niekto lepší tak to bude zas na úkor niečoho.
zbytočne vymýšľaš ....
veď toto isté tu bolo pred pár dňami,muž stále preč,nový koníček s kamarátom a autorka nechcela ani bohovi povedať,aký to je koníček
No evidentne 🤷♀️ ak sa ako otec neangazuje, ako partner tiez nie, tak potom evidetne iba tieto dve