Plním funkciu náhrady za bývalú

6. dec 2024

Ahojte.Ostávať vo vzťahu kde plníte len funkciu náhrady za bývalú aspoň kvôli dieťaťu alebo radšej utekať kým to malý ešte tak nevníma? (To že niesom nič viac len náhrada som sa dozvedela počas tehotenstva)

enmery
6. dec 2024

🙄Furt dookola rovnaké motívy. A ženy v 21. Storočí, v Európe, sa furt chcú rozhodnúť ostať vo vzťahu, ktorý nie je vzťah. Od násilia až po takého "náhrady".

tundra
6. dec 2024

Ja som mal doma nahradne vozidlo,potom som ho predal.Este som nepocul,ze môze byt, zena,muž, nahrada...

rebi789
6. dec 2024

Odísť

klara1205
6. dec 2024

Ked ti napíšeme utekaj aj tak ostaneš...Sama odpoved poznas..AK z toho nemas dobry pocit uz teraz tak utekaj

ssimusska
6. dec 2024

Keby vieš čo chceš spraviť, tak sem nepíšeš a spravíš to. Nemyslím si že ti záleží, čo ti povie niekto úplne cudzí.

bystrozraky
6. dec 2024

Na to aby ti tu niekto dal na toto nazor to je dost malo informacii. Ako si prisla na to, ze si len nahrada? Vo svojej podstate to mozes povedat o kazdom novom vztahu, ze ta dalsia je len nadrada. Ked pises, ze si sa to dozvedela len pocas tehotenstva, moze byt, ze si to zobrala ovela citlivejsie ako normalne a to je aj plne pochopitelne. Otazka nie je ci si nahrada, ale ci si stastna v tom vztahu a co s tym mozte spravit aby sa to zmenilo.

svetlonos
6. dec 2024

A to ti ten kreten s takýmto nastavením ešte aj dieta urobi hej?
Už len koli tomu mešuge, co on ma v hlave by som išla tahet!
Na kieho ... by si bola s chlapom, ktorý ťa realne nechce??
Nech si pichne inde, aj upratovačka stojí menej ako žena a jedlo sa dá kúpiť ako menu v xy restikach.
Ta upratovačka vie aj oprat aj ozehlit alebo minimálne pracku sa naučí ovládať.
Na co ta potom ma? Na šikanu?
Ja by som ho po odchode ešte z "lásky" nechala utrieskat kamošovi tŕňovou bakulou kkta!
A veľmi silno by som zvazila, ci ho použiť ako otca dietata v budúcnosti!

danica2711
6. dec 2024

B je správne

really8
6. dec 2024

Jezis tieto temy sa uz ani nedaju citat. Ako sa mozes vobec pytat? Takto chces zit? Na to potrebujes diskusiu na MK?

svetlonos
6. dec 2024

@bystrozraky
v tomto pripade si tak trosku mimo nie? Mne to kedysi v hneve povedal ex. Na základe vztahu aký sme mali, som ale vedela, ze to tak nie je.
Keby aj autorka vedela, ze bol maximálne nasraný kedcto povedal, vedela by na základe ich vzťahu, ze ju chcel "ken" nehorázne nasrať. Nemala by vtedy potrebu zakladať tému na mk ale poslala ho do prdele s tým, že aj jej ex bol oveľa lepsi a on je len slabý odvar oproti nemu!
Proste prijmi, ze su aj muži/zeny parchanti a vedia takto žiť.
Dokonca moj prvý priatel, chudáčik, mal tiež takuto náhradu pocas mojej rocnej neprítomnosti vo vztahu na diaľku. Mne bolo už vtedy fakt ľúto tej dievčiny, bo ta bola do neho zamilovaná už od puberty. On ju takto využil nechutne. Tuez som sa to dozvedela priamo od neho ked uz bol nas vztsh v koncoch.
Argument? Ha som mu strana sne chybala a ona bola povahovo podobná mne 🙈. Kamoši v okolí nas mali ako ideálny pár, ktorí spolu raz zostarne. Náš rozchod všetkých šokoval. Aj keď nechápem, lebo vsetcia o jeho exempore vedeli 😅. Teda samozrejme okrem mňa.

lb1984
6. dec 2024

Za mňa odísť. Ale nerieš to zatiaľ. Na to aby si od niekoho odišla potrebuješ stimul a zjavne zatiaľ ten vhodný neprišiel. Jedine co by som v tvojej situácii robila ja je žeby som sa snazila odosobnit zo vzťahu. Možno sa potom dostaneš do štádia kedy ti to začne byť jedno skôr a minimálne nebude dusno nejakou snahou o niečo co nemá význam....

bystrozraky
6. dec 2024

@svetlonos Dobre hovoris a suhlasim s tebou. Ale v tomto pripade robis o autorke vela domnenok. My vobec nevieme, ci jej to povedal...a preco si mysli, ze je nahrada a ani co v tom vztahu nefunguje.

biba_18
6. dec 2024

ale celkom nerozumiem čo znamená byť náhrada ... a dokonca LEN náhrada ...

samik88
6. dec 2024

To tak býva keď si človek nedá pauzu od vzťahov a hneď vhupne do ďalšieho.
Ale to si mala aj ty vedieť ,určite ste sa spolu bavili aj o bývalej keď ste sa dávali dokopy. Viem,že muži neradi rozprávajú o takých veciach ,ale keď chceš takýmto nepríjemnostiam predísť musíš sa ho vypytovať.
Aj ja som sa bála,že som len náhrada lebo sme sa obaja dali dokopy krátko po rozchodoch. Ale každá žena má svoje prednosti. Ak vidíš,že vás ľúbi ,prejavuje lásku aj tebe a nielen vášmu synovi,tak by som to len tak nezahadzovala. Dozvedela si sa to ako? Sám ti to povedal keď si bola tehotná? Lebo ak áno tak je to chrapúň. A ak to bolo vyslovené v hneve tak to určite nemyslel vážne. Hlavne sa o tom porozprávajte,nerozbíjajte hneď rodinu.

hendikep
6. dec 2024

@svetlonos mozno si mysleli ze Ta bude stastne podvadzat az do smrti 😂

h2
6. dec 2024

A ako to, že si otehotnela, keď si len náhrada?

januska12323
6. dec 2024

Nerozumiem otázke. Však sama vieš čo máš urobiť.

vilma7
6. dec 2024

@h2 a potom bude ona hľadať náhradného otca dieťaťu...kolobeh života!!!!

janickacrazy
6. dec 2024

No nenapísala si, aký je váš vzťah celkovo. Či ti to povedal len v hneve, alebo máte nejaké problémy vo fungovaní. To je taká blbosť, keď sa nad tým zamyslis. Veď keby nechcel s tebou byť, žiť, mať dieťa, tak by snáď odišiel, nie?

svetlonos
6. dec 2024

@hendikep
asi áno, len on nepočítal s tým ako na to prídem 😂 a veru ani ja nie... Bol to taký sok, ze sa nestihol ani vyhovoriť. Z výrazu na jeho tvári sa dalo čítať ako nikdy, takže mu iné neostávalo ako sa priznať.

svetlonos
6. dec 2024

@bystrozraky
myslíš, že robím domnienky o nej? Hm. Tak pokial mi to povie niekto, overim si to a tiež cítim ako to vo vztahu je. A skor som pisala o svojich skúsenostiach. Pokial by mi to povedala falošná kamoska, bolo by to o inom.

stanulienkat
6. dec 2024

Zrejme si vhupla do partnerstva a hlavne do materstva veľmi skoro. Ako dlho ste dieťaťa plánovali? Ak to bolo pár rokov, hádam na bývalú uz medzitym zabudol,nie?

vrabcek15
7. dec 2024

Každý z nás si zaslúži byť pre niekoho jedinečný ♥️