Platonický crush

rocherre
7. sep 2024

Ahojte, celý život sa mi stáva ze stretnem niekoho atraktívneho ako človeka pre mňa, že by som si s tou osobou chcela byť blízka, viac ako na báze kamarátstva. Väčšinou to životná situacia vždy zavrhla, bud bol zadaný, alebo ja,alebo pocity boli len z mojej strany...... proste bežné veci. Nazvala by som to platonický crush. Vždy to neako odznie a nakoniec niesme v kontakte vôbec alebo len občasne. Stáva sa to aj niekomu inému alebo som kuku?
No a teraz , uz som si myslela ze som na take veci stará, mam 35,že to proste riešia teenegery a mladší.
Ale stretla som niekoho kto na mňa zapôsobil behom niekoľkých minút a neviem ho dostať z hlavy. Ja som vo vzťahu, on ženatý s dvomi deťmi 😅 Reálne viem ze z toho nikdy nič nebude, ani sa o nič nebudem snažiť, neprichádza v úvahu. A pravdepodobne on je len milí a ani netuší ako na mňa zapôsobil.
Ja ho len proste nemôžem dostať z hlavy. Fakt na neho denno denne myslím a je mi z toho smutno. Ze by som osobu ako on chcela vo svojom zivote stále. Neviem ho dostať z hlavy.
Povedze ze niesom jediná komu takto funguje hlava😬

moonlight1210
7. sep 2024

Nie si jedina, stava sa to mnohym ludom, muzom i zenam.
A ako tie tvoje prechadzajuce crushe, aj toto casom odznie.

svokrinjazykmonika
7. sep 2024

@rocherre aj ja mám celý život od základky rôzne platonické lásky. Už sa ich vystriedalo v mojej hlave 😂 rôzne celebrity, spolužiaci, kolega ale aj úplne vymyslený muži. Možno som kuku ale nikdy mi to nevadilo 😂 je to taká malá radosť vo mne, niekedy taký únik z reality. Vždy som mala veľkú fantáziu.

tamky123
7. sep 2024

A? Čo tým chceš povedať? Je ženatý a má dve deti, tak rýchlo zabudni.

thunderdome
7. sep 2024

Mne sa to stáva celý život. Kto sa mi páči mi nikdy neopätuje city, alebo zadaná, vydatá, niesom jej typ atď. Presne! Furt len platonicky.

rocherre
autor
8. sep 2024

@tamky123 práve to chcem, zabudnúť. Vyhnať ho úplne z hlavy. Nič iné. Nepýtam sa ako ho mam dostať, ale ako ho vypustiť z myšlienok. On o ničom nevie a ani vedieť nebude.
Nemám záujem nikomu nič rozbíjať, rodina je najdolezitejsia.
Ide čisto o to ako ja mam prestať myslieť na neho 70% z dňa. Je to unavujuce a depresívne. Len som chcela vedieť ze na tom niesom takto sama. Pre niekoho to znie hlúpo, ved proste prestaň nad ním premýšľať, ale nie každý máme rovnakú hlavu. Niekedy to ide ťažko 😉

rocherre
autor
8. sep 2024

@thunderdome to ma mrzí. 😓 Niekedy to vie fakt bolieť.

earlgrey
8. sep 2024

Daj si "facku" a bude dobre 😀

rocherre
autor
8. sep 2024

@earlgrey 😅vyskúšam

xnatalkax
8. sep 2024

@rocherre riesim nieco podobne, teda este horsie. Pretoze je to obojstranne. Na jednej strane mi je z toho smutno a na druhej nejaky unik z reality a nieco co mi niekedy spravi pekny den.

rocherre
autor
8. sep 2024

@xnatalkax keď je to obojstranne, nedá sa s tým nič robiť?

xnatalkax
8. sep 2024

@rocherre nie 😀 som vydata