Platonická láska

era05
6. nov 2024

Ahojte, potrebovala by som radu 😄. Začnem takto. Keď som študovala na SŠ bývala som na internáte kde sme mali mladého, pekného vychovávateľa😄Stala sa z neho moja platonická láska. Prednedávnom sme sa začali sledovať na instagrame ( o priateľstvo som ho požiadala ja). Teraz nad ním stále premýšľam a veľmi by som s nim chcela byť v kontakte a možno by som si vedela predstaviť aj stretnutie 😄Znie to šialene, viem. Moja otázka je ako sa k nemu dostať ‘bližšie,? Bojím sa mu len tak napísať že mi ani vôbec neodpíše a bude to trápne no iný spôsob ma nenapadá a možno ani nie je keďže sa ani nevídame pretože bývam v inom meste ako on . Stále ho mám v hlave a nechcem to nechať len tak no zároveň sa bojím odmietnutia a možnej ignorácie 🥺

nikoleta999
6. nov 2024

Dokým nenapíšeš, nikdy nezistíš, či Ti odpíše, aké jednoduché ... To, či to bude trápne alebo nie, nerieš ... Aj s mojím sme sa spoznali tak, že som mu ja napísala prvá a z obyčajného ahoj, to ťaháme už 11 rok a máme spolu dieťa ... Vždy sa ten príbeh nejako začína, ale na to, aby sa niečo začalo musí niekto spraviť prvý krok. Držím palce ...

earlgrey
6. nov 2024

Na SŠ sú vychovávatelia? 🤔 Koľko máš rokov a koľko má on?

h2
6. nov 2024

@earlgrey Nie na SŠ, ale na internáte.

earlgrey
6. nov 2024

@h2 Jaaaj hej, ďakujem za opravu 😉

era05
autor
6. nov 2024

@nikoleta999 a čo iné okrem obyčajného ahoj by som mu mohla napísať ? 😄Už aj keby som mu napísala nechcem aby to bolo len ahoj skôr niečo čo by mohol zobrať aj zábavne 😄

januska12323
6. nov 2024

Niečo si vymysli.

lindous
6. nov 2024

Väčšinou som úplne za, že aj žena môže spraviť prvý krok, ale v tomto prípade si myslím, že keby mal záujem už sa ozve, ty si žiadosť poslala... teda kľudne do toho, pokiaľ si si istá, že nikoho nemá, lebo veď nikdy nevieš ako to dopadne, ale nemala by som privysoké očakávania, jednoducho to odmietnutie prísť môže - ale aspoň budeš vedieť na čom si, ak by sa tak stalo a nebudeš sa pýtať čo keby... je niečo čomu sa venuje? na čo by si sa ho mohla spýtať? poprosiť o radu?

ariannazara
6. nov 2024

@era05
@era05 napíšem ti spravu nechcem verejne pisat 😂

ladygina
6. nov 2024

Ja osobne si myslím, že ak by mal záujem o niečo viac, tak už by sa ozval aj sám. 🙂 Chlapi väčšinou nečakajú, kým žena spraví prvý krok.

era05
autor
6. nov 2024

@ladygina áno tiež mi to napadlo no čo ak nechce napísať aj preto že niekedy bol moj vychovávateľ a nevie čo by mohol odo mňa čakať ? Boji sa toho že by sa to mohlo niekam dostať ? Ak chápete ako to myslím

lindous
6. nov 2024

@era05 Koľko máte obaja rokov? Kým si bola na intráku, bola medzi vami nejaká interakcia, niečo čo by mohlo nazančiť, že si mu aspoň sympatická?

zelenina1
6. nov 2024

Vychovavatel vravis 🙂 .... Aky mas vztah s otcom?

era05
autor
6. nov 2024

@lindous neviem to opísať museli by ste to vidieť ale myslim si ze určite aspoň trocha áno. Vždy tam bol očný kontakt sám sa ku mne neraz prihovoril

era05
autor
6. nov 2024

@zelenina1 s mojím otcom mám najlepší vzťah takže nie, nehľadám v mužoch otcovskú lásku ak myslite to 🤗

grof_monte_christo
6. nov 2024

Nechaj to tak. Nepiš mu a snaž sa zamerať na niekoho iného.

123profil321
7. nov 2024

@era05 koľko máš ty rokov a koľko on?