Platíte svojmu partnerovi základné potreby ako jedlo? Poznali ste niekedy chlapa bez peňazí?
Neplatím a nepoznala...
nie ani kedysi ani teraz
Máme spoločné peniaze.
Ale pokiaľ by napríklad kvôli chorobe manželovi na dlho vypadol príjem tak áno, jeho základné potreby by išli z mojej výplaty. Ale aj keď by sme mali len moju výplatu, stále by som to brala, že máme spoločné peniaze
ak by to bol dlhorocny partner alebo manzel, ktory ma vazne zdravotne problemy alebo uraz a ze nemoze momentalne pracovat - tak ano, urcite casove obdobie by som ho zivila smaozrejme...
ak je to nejaky kratkodoby frajer, ktory je lakomy alebo nema prachy - tak nie....
Platíš jedlo a byt chlapovi? Teda si ho vydržuješ?
Ale na druhej strane by ti to mal nejakou inou formou vrátiť, nie? Napríklad kvalitný sex so zaručeným orgazmom, oprava alebo rekonštrukcia bytu/domu, práca na pozemku,...
Ak by mal len celý deň ležať a honiť si vtáka u teba doma, tak sa posuň a hľadaj ďalej. 😉
Áno poznám takého. Môjho manžela. Predtým som sa starala ja o neho - teraz sa veľmi pekne stará on o mňa a naše deti.
Zalezi... poznala som take kde vysokoskolacka financovala nezamestnaneho.... lebo nechcel, ziadna praca mu nebola dost dobra.... nastastie sa zobudila... nie, ja nie, nebola by som vo vztahu, kde je chlap lemravy postarat sa o peniaze! laska je laska, ale treba aj z niecoho zit.... samozrejme je ina vec, potiahnut to nejaky cas, ked chlapovi vypadne prijem z roznych dovodov, ale vies ze je to docasne a potom sa bude snazit znova ziskat prijem aj on.
Ja som mala za mladosti smolu že sa na mňa furt prilepil nejaký darmožráč, ale žeby som im platila základne potreby to nie, ale kúpila som cigarety napríklad.
chlap, čo nemá na jedlo? Ďakujem, nechcem
Uplne bez hanby napisem, ze by som s chlapom, kt sa nevie postarat ani sam o seba nikdy v zivote nebola 🤷🏼♀️ Samozrejme ak by manzel mal nejaky uraz alebo chorobu a pracovat by nemohol, tak to je ina vec. Na tento ucel ale mame poistky. Je teda rozdiel ci nemoze alebo nechce pracovat.
Rovnako som samozrejme ja takymto sposobom nikdy neparazitovala na chlapovi.
Keby manzel prisiel o pracu (mal by sice podporu), alebo hocijaky pripad straty/klesnutia prijmu, jasne, ze by som mu vsetko platila, rovnako, ako on mne, ked som bola bez prace.
Alebo keby som si narazila 20 rocneho chalana, ktory este nejde pracovat, lebo ma cas...a mama by mu dala podmienku, ze do prace alebo nejes..tak nie, nedala by som mu ani cent. Len by som mu zakyvala na rozlucku.
divna otazka, ale priklanam sa k tomu co je tu napisane....lenivemu frajerovi ani za nic, ale po rokoch spoluzitia sa mozu udiat veci ktore nevies ty ani chlap ovplyvnit (choroba, pripadne nejaky problem kvoli ktoremu nemoze pracovat)
Áno platím a takisto platí aj on mne. Neviem ako je myslená táto otázka, lebo podľa mňa je normálne platiť stravu tomu druhému. Či mi má dať peniaze keď idem na nákup, aby keď jemu tiež niečo kúpim tak to mám platiť zvlášť? Nechápem asi otázku
Ospravedlňujem sa, nekonkretizovala som to viac. Ide o to, že to nie je môj manžel a v podstate ani partner do budúcna, ale nachádza sa v zložitej situácii. Neviem už ako dlho (dedukujem len za čas ktorý ho poznám) a ani ako dlho to ešte potrvá, kým sa mu začne dariť. Je mi to občas ľúto (nechcem nikoho súdiť, tiež som v živote spravila veľa nesprávnych rozhodnutí), ale občas ma to i hnevá. Nakoľko mi tento muž nič do budúcna nesľubuje a už asi začínam rozumieť aj prečo a čo by ma vlastne ďalej čakalo...tak sa tomu snažím klásť hranice, aj keď mi to je mnohokrát nepríjemné a konám pod akýmsi tlakom. Viem, že by som dokázala dať viac, ale nemôžem, pretože neviem, či je to správne. Nedávala som doteraz nikomu nič, žila som len pre seba a prijímala. Teraz akoby musím zvažovať.
Máme spoločné peniaze. Nikdy sme v tejto situácii neboli. Samozrejme, prisahali sme si, že v dobrom, aj v zlom. Takže veci ako choroba, a podobne, nemala by som s tým najmenší problém a dúfam, že ani on.
V podstate áno. Podporujeme muzovho kamaráta, už roky je chorý a odkázaný na sociálne davky, ale občas sa stane, že sa prerata a potom pár dní drží nedobrovoľnu diétu. Snaží sa nesťažovat sa, i tak ho treba vždy raz za čas ratovať. Nie je to pravidelne a on sa snaží aj niečo sám, ale občas sa pritrafí. Párkrát do roka.
Ak sa ráta,že mu občas kúpim niečo,čo jedáva bežné,tak áno😂.Ale to aj on mne.
Nie neplatím, ani som takéto nestretla.