Pivo počas večere, ďalšie 3 cez futbal a potom vodka. Nie je to moc?

7. júl 2024

Ahojte. Zila som s alkoholikom, mozno som preto zaujata, tak sa chcem opytat na vas pohlad.
Zoznamila som sa s muzom. Mali sme dve rande. Prvy den bolo vsetko fajn, mily, pozorny, zhovorcivy, nasli sme spolocnu rec. Druhy den ma zavolal von, na prechadzku s tym, ze vecer by chcel so mnou pozerat futbal.
Boli sme sa prejst, potom na vecery. K jedlu si dal jedno pivo. V pohode, s tym nemam ziadny problem. Neskor pocas futbalu vypil tri piva. To uz mi trochu vadilo, ale povedala som si, ze ok, futbal nie je casto, da sa to prezit. Rozlucili sme sa okolo jednej v noci.
Dnes rano sme si napisali a povedal, ze nesiel spat, ze si pustil hudbu a este si dal vodku.
No mne toto uz prislo cez. Prehanam? Dakujem.

pribinak
7. júl 2024

Blikajú ti kontrolky a správne

mikitilik29
7. júl 2024

@pribinak súhlasím.

hipuska
7. júl 2024

Pil sám, nalial si sám. Ved ešte môžes skúsiť pár stretnutí. Ale, ak pôjdeme sami do kina, na večeru to nezistis. Najlepšie, keď sa stretne na nejakej spoločenskej akcii

harrisson
7. júl 2024

Preháňas

belasy_motylik
7. júl 2024

Neprehánaš. Nemaj po predchádzajúcej skúsenosti posunuté hranice tolerancie, lebo sa budeš zamotávať stále s rovnakými typmi.

13uzivatelka11
7. júl 2024

Neprehanas.

doriiis
7. júl 2024

Už by som sa mu neozvala a úplne ho ignorovala.Neznasam alkoholikov

marca12
7. júl 2024

Ak ti to vadi,je to v poriadku. To,ze inej by to nevadilo ti nic nepomoze. Mne by vadilo,keby si chlap dal 4 piva na rande a doma sa este nalieval vodkou. Nemam rada chlapov,ktori maju blizko k pohariku. A preto som si aj hladala muza,ktory nepije. Resp.da si obcas,ked je prilezitost,ale v rozumnej miere.

belasy_motylik
7. júl 2024

@harrisson vypiť štyri pivá počas rande ti príde v pohode?

pribinak
7. júl 2024

@harrisson 😳😳😳 4 piva + vodka za 1 večer je preháňanie ???

diewcatqoo
7. júl 2024

To si sam nalieva este vecer doma vodku? To by bola stopka pre mna.

sissy27
7. júl 2024

Ako-tak akceptovatelne bolo to prve pivo k veceri, ale aj to je pre mna divne na druhom rande a v pripade, ze druha strana ostava na nealku.
Dalsia vec je na rande pozerat futbal - ak si aj ty fanusik a bavilo ta to, tak ok. V opacnom pripade ti dal jasne najavo, kde su jeho priority. A ano, dokazem akceptovat, ak si chce chlap pozriet futbal / hokej / tenis /cokolvek, najma ak sa jedna o vyznamne podujatie, ale na zaciatok randenia sa to absolutne nehodi ak nie ste obaja fanusikovia. Mohol navrhnut rande iny den.
No a ta vodka, ktoru potreboval vypit a este sa tym aj pochvalit - tak to je nie ze 🚩 ale uplne ze absolutne NIE

medda_beda
7. júl 2024

Ja som nechcela ani chlapa u ktorého som videla, že mu pivo chutí.Proste mne to vadí.U nás doma nikto nepil a ak áno raz za rok pohár vína.
Manželovi pivo vôbec nechutí a vyhýba sa alkoholu možno pohár vodky raz za 2 roky aj to nie sám od seba a mne to vyhovuje.Nie je na tom nič čudné.

Ďalšia vec je u mňa futbal.Pre mňa je to kategória chlapa ktorá mne nevyhovuje.

princkrason
7. júl 2024

mne etanol nechuti, som divny?

petronelag
7. júl 2024

Toto radšej nie, ešte dobre, že to podarilo zistiť po krátkej známosti.

autor
7. júl 2024

Dakujem velmi pekne ❤️

minenkak
7. júl 2024

Ja sa ani len nestretávam s ludni ktorí pijú,neprehanas

egonsk
7. júl 2024

ja by som mal problem aj s tym jednym pivom, takze iked to byva caste, tak 4 piva a napokon este i tvrde (zaprazka), to uz nemyslim, ze je len tak...

sona96
7. júl 2024

Za mňa by tretie rande nebolo. Po prvé, na rande sa nepozyva tak, že ja chcem pozerať futbal, ale ak niekoho niekam pozveme, tak vymyslím, program, ktorý sa bude páčiť môjmu partnerovi (ideálne obom). Po druhé, neviem či si pila na rande aj ty, ale to, že si niekto objednáva alkohol a pije ho sám je úbohé. A po tretie, po 4 pivách neísť spať, lebo on chce ešte popíjať vodku naozaj nie je bežné a ani zdravé.

nikpa
7. júl 2024

4 piva plus tvrdý alkohol ktorý si sám nalial na to doma. Žena nie, toto nie je v poriadku, ruky preč od neho.

anjelicek26
7. júl 2024

Tie kontrolky ti blikaju spravne... po troch pivach si sam doma este vodku naliat je silna kava..

autor
7. júl 2024

Ja nepijem tak na 98%. Mam doma flasu ovocneho vina, ktoru pijem aj dva mesiace. Obcas vecer, ked ulozim deti si dam deci vina. Tak raz do roka si s kamoskou vyjdeme von, dam si dva, max tri deci vina pocas celeho vecera.
Ak si da niekto vecer pivo, pohar vina, to mi neprekaza. Ak je to k obedu, tiez nie.
Ale styr piva, to uz mi fakt vadi. A ked napisal, ze chilloval s hudbou a vodkou, koniec.
Uz vobec nemam chut na dalsie rande, dokonca citim odpor. Skoncila som to.
Dakujem velmi pekne za prispevky.

deti95060810
7. júl 2024

ak nie ešte alkoholik , tak budúci alkoholik... ak bude pokračovať takýmto tempom tak sa raz - dva prepije k závislosti...

sevrin
7. júl 2024

Štyri pivá v lete pre chlapa a ešte počas futbalu problém nie je.
Ak to nie je každý deň, tak OK.
Záleží aj, ako sa po tých pivách chová, niekto je úplne normálny, iný len kuká po druhých, komu by po hube dal.
Tá vodka bola priveľa. Po štyroch pivách by som si tvrdé nedal, to už potom ide veľmi rýchlo dole kopcom. Keď sa pije pivo, má sa piť len pivo.

solange7
7. júl 2024

Podla mna je nechutne uz to, ze bol sam a chytil "slinu" a pivo uz mu nestacilo tak si dal aj vodku. A este ti to aj povedal. (Aj ked mozno lepsi pripad, aspon vies na com si)

pribinak
7. júl 2024

Ty máš deti? Tak ruky preč od tohto chlapa. Keby si bola bezdetna máš priestor na pokusy či vám to bude fungovať, ale keď máš deti tak sa drž zdravého rozumu a už sa mu ani neozyvaj
😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

dolce_principessa
7. júl 2024

Po druhom stretku sudit niekoho ci ma problem s alkoholom zato ze vypije 4 piva a vodku??😃. Mozno mal len chut tak si dal a co ?? Kolko krat som si ja sama naliala, ci uz pivo,vino, a alkoholicka ani zdaleka niesom🤣👍 Dam si ked mam chut a hotovo..

jaga18
7. júl 2024

Toto nie he zdravá miera alkoholu ani náhodou. A to ste sa stretli druhý krát.

januska12323
7. júl 2024

Ja by som pivá prežila aj keď na prvom rande je to také odveci ale piť vodku potom a ešte sa tým chváli budúcej známosti hneď na začiatku? Nechcem si predstaviť čo by si dal na ďalšom rande. Na začiatku sa má prezentovať lepšie a nie horšie.

20erika07
7. júl 2024

@januska12323 no chvalabohu, ze sa ukazal na začiatku 🙂