Píše si s ním moja najlepšia kamarátka

1. júl 2024

Ahojte chcem sa trochu vyrozprávať a pocuj názor aj iných ľudí. Mám najlepšiu kamarátku už 10 rokov. Kedysi dávno si písala s mojim prvým ex s ktorým slm bola cca 3 roky aj sa s ním stretávala. Mňa to strašne ranilo ale keď som jej povedala že ma to sere až som sa rozplakala tak po čase si ho blokla. Našla som si kamaráta najlepšieho s ktorým som v kontakte asi cca 4 roky. Poznali sa ale kedysi bol iný taký uzavretý a trávili sme čas len spolu. Nemal ju moc rad. Pred cca mesiacom sa stretli na jednej párty. Od vtedy si píšu. On je zamilovaný do mňa už dlhé roky. Ale ja som ho skôr brala vždy ako najbližšiu osobu. Preskákala sme si spolu strašne veľa veci. Bol pri mne v každej situácii aj keď sa mi narodil syn a otec fdietata sa na neho vykašľal. Časom sa začal ukazovať že neni všetko pozlatko čo sa blisti. Poznala ho celá moja rodina som typ človeka čo si nepustí ľudí k sebe ale jeho som zoznámila s rodinou mojou aj súrodencami mali ho veľmi radi. Neskôr začal byt dosť zgrlavy keď nás niekde zavolal platila som ja.. a podobe. Strop bol keď sa v sobotu stretol s mojimi kamoskami bola som tam aj ja a balil tam moje kamarátky opitý. Ja som neskôr odišla. Povedal mi že však aj tak ma nelubis. Zabolelo to aj od neho aj od nich. Tá jedna kamoska si snim píše boli spolu aj na kupalisku všetko im kúpil ale keď je so mnou pýta odomna peniaze za všetko …píše si s ním a podporuje ho aby nebol smutný a mňa si ten chlapec blokol… po toľkých rokoch… je normálne že si s ním píše moja najlepšia kamoska? Aj keď mňa si blokol ja som bola smutná a ona podporuje jeho?… ako by ste sa k tomu postavili…veľmi ma to sklamalo

kikusenka1
1. júl 2024

A smiem sa opýtať na vek?

dzulli1980
1. júl 2024

Neviem, čo čakáš, keď "On je zamilovaný do mňa už dlhé roky. Ale ja som ho skôr brala vždy ako najbližšiu osobu" ... hádam má právo mať vlastný život, baliť, koho chce, baviť sa, s kým chce ... veď ste len kamaráti. či? ...

autor
1. júl 2024

@dzulli1980 tak bolo medzi nami niečo ale chcilkove 🙂 mňa len mrzelo to že mne hocori ako ma miluje a za chrbtom si píše s mojou najlepšou kamoskou ktorá podotýkam ma vzťah 🙂

autor
1. júl 2024
kikusenka1
1. júl 2024

Keď ma on 25 tak nečakaj ze bude stat pred dverami a čakať ci sa doňho aj ty zalubis. Preskakali ste toho dosť no evidentne potrebuje niečo viac a kamoška i keď zadaná mu to poskytne

marianarem
1. júl 2024

Ja na tom vsetkom nic moc zle nevidim. Ked je raz niekto moj ex, moze si zacat, s kym chce, aj s mojou kamoskou. Takisto ked je niekto do mna zalubeny, ale pre mna je len kamaratom, tak si moze pisat a aj zacinat, s kym chce. Nemam predsa na tych ludi nijake vylucne pravo. Jediny, kto si nemoze zacat s mojou kamoskou, je moj partner. Pisat si mozu, o beznych veciach. Ja tiez nemam problem napisat alebo zavolat muzovmu najlepsiemu kamaratovi, alebo on mne, s nejakou beznou vecou.

januska12323
2. júl 2024

Na žiadneho človeka nemáš výlučné právo okrem partnera, aj to musí vyhovovať obom. Prečo by ex, kamoška a tvoj kamarát mali písať len tebe?

tinalia
2. júl 2024

Ja by som skor povedala, ze je dobre, ze sa z toho vasho nevztahu chce posunut dalej. Nie je to o tom, ze ta ma menej rad, ale ocividne by uz chcel niekoho do vztahu a ty si neprejavila dlho zaujem. Nevidim na tom nic zle, ani ze si s nim pise tvoja najlepsia kamaratka. Aj keby spolu mali vztah. Praveze by som mu dopriala, aby bol stastny 😊

janagem
2. júl 2024

Ja mám otázku: prečo má do teba investovať peniaze, keď ho nemáš rada? Akože ok, ako kamaráti - platíš všetko raz ty raz on? Inak si neviem predstavit, prečo by za teba mal platiť, ak si mu dala najavo, že to na vzťah nevidíš.

Čo sa týka chodenia - nechaj ho ísť. Aj a tvojou najlepsou kamoškou. On je človek, nie tvoj plán b alebo zadné vrátka.

puertorico
2. júl 2024

4 roky na teba čakal.... ty si ho stále odmietala .... spravila si si dieťa s iným - dieťa je na celý život.... a teraz vyplakávaš že sa konečne po 4 rokoch snaží na teba zabudnúť a chce byť s inou ?

h2
2. júl 2024

On ťa miluje celé roky, aj keď ty si mala medzitým iného (iných), dokonca dieťa s iným mužom. Tebe ohromne vyhovuje, ako ťa on miluje a je tu pre teba vždy, ale ty ho nemiluješ, nechceš, ale zároveň ti vadí, keď on balí iné baby, alebo si píše s tvojou kamoškou. Podľa mňa dobre urobil, že si ťa blokol, on sa potrebuje od teba odpútať, keďže u teba šancu nemá a trvá to už príliš dlho. Ak pre teba ako partner neprichádza do úvahy, daj mu voľnosť.

mimka1402
2. júl 2024

Divím sa, že si ťa neblokol skôr a nie až teraz. Využívaš jeho city vo svoj prospech ako sa ti to hodí, aby ty si sa mala dobre. Ja mu rozumiem, že po čase odmietal platiť a nemá ani prečo, ste kamaráti. Skôr nechápem prečo si urazená, že si píše poza tvoj chrbát? On je slobodný a môže si robiť čo len chce. Každý kamarát, ktorý sa do mňa zaľúbil, tak som obmedzila kontakty, vedela som žeby urobili pre mňa všetko ale to by bolo sebecké. Nám pomohlo byť od seba, teraz už sme v pohode a kamarát má vzťah. ☺️

petracandle
2. júl 2024

To skôr ten váš "vzťah" nie je vôbec normálny...normálne by to bolo medzi najlepšími priateľmi alebo vo vzťahu ale ty nie si preňho ani jedno. On ti to roky toleroval lebo bol do teba zamilovaný, ale zdá sa, že chlapec si konečne otvoril oči...nebolo od teba pekné roky ho naťahovať. On z teba nemal NIČ, doslova nič (za ten čas sa dávno mohol aj oženiť) a ty si z neho mala zvyšovača sebavedomia, peňaženku a bútlavú vŕbu. Je dobré, že sa chlapec spamätal

olimuc
2. júl 2024

Na to, ze mas 25 a si mama, pises ako 12 rocna pubertacka. S danou osobou nemas okrem kamaratstva ziaden vztah … on moze balit, sexovat atd s kym chce. Ma asi tvoj vek … aj ked ta lubi, co bude cakat kym sa ty pre neho rozhodnes? Preco je slobodny moze mat frajerku aku chce a platit a Pozyvat koho chce. To, ze si tvoja kamaratka pise s Ex a … nie si jedina a aj tvoj ex aj ona si mozu pisat s kym chcu. Ty si mala dieta s inym a on stal pri tebe a cakal na svoju sancu … ale kedze neprisla, tak asi konecne dostal rozum a zije svoj zivot … vsak si ho natahovala ako gumu v gatach … a aj ta raz praskne

30katrusa40
2. júl 2024

A čo má on do konca života čakať či ho budeš chcieť? Ide ďalej. Vidíš len seba. Len ty ty ty..ale ako sa má cítiť on. On ti vyzná lásku a ty ho odmietnes.

bodka70
2. júl 2024

Presne ako dievčatá hovoria, pozri sa na to reálne a hlavne na svoje správanie. Je to sebecké. Ty ho nechceš ale má byť citovo pripútaný pri tebe, a nikoho nemať? On sa má k tebe správať ako k priateľke a jemu má stačiť tvoje kamarátstvo? Uprac si v hlave, čo vlastne chces. Možno ho v skutočnosti aj ty ľúbiš, len sa bojíš ísť do vzťahu.

jesenzima
2. júl 2024

Toto sú problémy 🙄

bellaa3007
2. júl 2024

Popravde som si myslela, že máš tak 15rokov podla toho čo pišeš😀
Takže ty ho nechceš, ale on nemôže baliť ženy ked je opitý, ani s tvojimi kamoškami si pisať.
Reálne tebe vadí, že nema záujem o teba, že nebudeš unho už tá top 😎

matullienka
2. júl 2024

Za mňa si sebecká, ty si si zariadila svoj život, máš dieťa a s ním si vždy počítala iba ako s kamarátom. Keď sa snaží nájsť si aj on vzťah tak mi to príde, že ziarliš, že zrazu to nie si len ty o koho ma záujem.

mk22
2. júl 2024

Neviem, čo ťa prekvapilo.
Ste kamaráti, ty si nemala v plane posunúť vzťah ďalej.. Co mal dokedy čakať?
Chalan je mladý, zrejme mu chýba aj niečo iné.
A kde to nájde, to už ty neries, hoc to bude kamoška.
Nemôžeš ľudi riadiť s kým sa môžu baviť.. Teda písať 🙂

mili2016
2. júl 2024

V prvom rade vymeň tu kamarátku ktorá si rada píše s tvojimi ,,ex,, a na toho kamaráta tiež kašli podľa toho čo si napísala nestál za to aby si bola nešťastna. Kľudne im to praj aby videli že sú ti ľahostajný, ale hlavne si ich drž od tela

alickapusinka
2. júl 2024

A čo si čakala konečne pochopil že TY ho nepotrebuješ ak máš nejaké problémy
tak len vtedy. Nechaj ho ísť a nech si založí rodinu. TY si mu dávala len falošne nadeje máš dieťa s iným hold nevyšlo to stáva sa to v živote. TY mu nemáš žiadne právo diktovať s kým si môže písať s kým stretávať a flirtovať je to jeho vec. Tvoje rozhodnutie bolo nechcem ho len si bola zvyknutá ak niečo potrebuješ že príde pomôcť teraz už žiaľ nie. Občas to ľudia prestrelia stáva sa to nechaj ho ísť a nech aj spolu majú vzťah. ON nebude čakať už nechce prestala si ho už asi aj TY baviť on čakal dosť takže asi tak sa rozhodol myslím že sa rozhodol správne. Celý čas si ho mala v zálohe no bohužiaľ aj to sa stáva. TY nemáš žiadne právo mu diktovať aby si ju zablokoval aby si s ňou nepísal nič je to slobodný človek. To že ON bol u teba aká si záloha už pochopil videl že nič s toho tak sa rozhodol si život zariadiť po svojom bez tvojich diktátov. Alebo si si ako naivka myslela že bude čakať na teba až pokiaľ nebudeš mať 50 rokov či sa neumúdriš hlúpy by bol. Vieš niekedy nevidíme to čo by bolo pre nás dobre zistime to až vtedy ak o to prídeme úplne. Nechaj ho žiť s inou a na to že bol v zálohe ako opica na gumičke zabudni. Konečne sa rozhodol že chce partnerku na život a nie na to že kedy bude čakať kedy sa páni madam ak jej to vyhovuje sa ozve. Takto sa kamarátstva nebudujú milá zláta. TY si si myslela fakt že bude na teba čakať do nekonečna to určite. Dal TI šancu si nechcela či si si myslela že ak to tebe nevyšlo a zostala si sama z dieťaťom tak aj ON ma byť sám. Prosím neblázni. Nechaj ho tak TY si si zabezpečila svoj život z dieťaťom ON zatiaľ slobodný možno na chvíľu potom ženatý. Nechaj ho žiť a dýchať. Možno si zistila že ak TI to nevyšlo s partnerom a mate dieťa tak možno že budete spolu ale len skrz asi aby si na dieťa nebola sama. Never už ON si vybral. TY si si nemohla myslieť že kedy TI povieš jedného dňa budem s tebou že to aj tak bude. Už to nechaj tak. Na výber si mala ak bol čas čas sa minul výber vypršal. Už sa nikdy nespoliehaj na neho už nemá záujem stratil ho. Alebo si čo čakala že budete spolu žiť ON teba ľúbi TY jeho nie a potrebovala si pre dieťa otca no smola.

karolinakr
2. júl 2024

može si pisat, s kym chce, ale ta tvoja kamaratka je tiež dobra vtierka, zo vsetkych chlapov na zemi potrebuje akurat tvojich byvalych? chce ti dokazat, že vie zbalit aj tvojho..radšej by som si na ňu davala pozor, určite sa jej so vsetkym nezdôveruj, obrati to proti tebe

minka201
2. júl 2024

@autorka Tvoj bývalý už nie je tvoj... A tiež nie je tvoj ani chalan, ktorého si roky držíš vo friendzone, tak nerieš. A kamarátka tiež nie je tvoja, takže nech si píše, s kým chce... Pokiaľ ti nebalí súčasného partnera, tak na to kašli.

siska53
2. júl 2024

A sak vy spolu nic nemate, tak si moze robit, co chce a pisat, s kym chce... Bohuzial sa stava, ze kamaratstva sa skoncia ci utlmia.. s tym asi vela nespravis. Mozno otvoreny rozhovor s jednym a druhym ( osamote s kazdym), ze ta zranuje, ked teba vylucuju, nekomunikuju, ze co sa stalo, ale nic viac asi nezmozes.

danica2711
2. júl 2024

ty to máš v hlave nejaké popletené... najlepšie, keby si sa chlapovi prestala starať do života

pochod
2. júl 2024

Klasika.. On z teba hotový ty si ho mala len za kamoša a teraz si hotová ty z toho, ze ta začína mat na háku tak si smutnucka, ze uz verný psík hľadá ine kostičky 😂😁

autor
2. júl 2024

@pochod nepovedala som to cele mne nevadí že si s ňou píše ani zr za mnou nevhodí ale že chodí s mojimi 3 kamoskami a platí im všetko a to ich pozná týždeň. 🙂 keď sme boli na opekacke za nákup som dala len ja a od nich nechcel nič 🙂 prišla som si ak chudera ale to je na dlhé vypravanie

mimka1402
2. júl 2024

Veď pochop, že to je "pomsta" a hlavne vie, že z teba nič nemá. Ja na jeho mieste sa cítim využívaná ako dobrá opora, ale inak nič. Žiarliš, ale tak isto sa mohol cítiť on, keď si si našla iného a robila si pre neho viac než pre kamoša, ktorý ri bol oporou. 🙂

ingush616
2. júl 2024

@kikusenka1 asi 15- 17 bude… odhadom 😄