Píše iným ženám a z nudy ich namotáva

26. sep 2024

Hovorí mi že ma miluje ,že je iba môj ale vidím že píše iným ženám že ich namotava a vraj iba s nudy. Píše každej jednej svojej ex. Ja už nevládzem, stále sa hádame. Milujem ho až som z toho chorá . Stále plačem , myslím na neho 24/7,boli ma srdce, beriem antidepresiva. Blokla som ho dala som mu koniec ale stále dookola si ma získa a ide to ako kolotoč. Neviem bez neho žiť ale ničí ma ta láska ktorú ku nemu cítim lebo viem ze on necíti to isté čo ja . A nenechá ma len tak odísť vraj mu patrím. Mám pocit že si ma drží ako zálohu. Ja už nevládzem nechcem takto žiť stále sa trápiť a plakať

jaskolka
26. sep 2024

Toto nie je láska z tvojej strany. Je to závislosť, a pomerne nebezpečna(keď už si ja liekoch kvôli nemu).
Blokni ho, kde sa dá, požiadaj o pomoc priateľky, rodinu, nech su veľa s tebou, chod s nimi von, do kina, podnikajte rôzne aktivity, šport, tanec, hocičo.
Toto nie je, ani nebude nikdy normálny vzťah a ty sa zničis, ak budeš takto pokračovať.

lukbe
26. sep 2024

Každý deň to isté🙈. To od seba odpisujete?

danica2711
26. sep 2024

a vedela by si definovať, PREČO ho tak nezdravo miluješ?

ina2405
26. sep 2024

Tak ho miluj ďalej👏
"Stále plačem, bolí ma srdce" 🙄 naozaj telenovela, ja plačem keď som chorá, keď mi niekto umrie. Ty si buď strašne blbá alebo troll.

pribinak
26. sep 2024

Ale uvedomuješ si, že si rovnako toxická ako aj on?
Ze?

kavasmliekom
26. sep 2024

Ja neviem čo ti dáva taký muž okrem pocitu menejcennosti a poníženia??

janka_23
26. sep 2024

Toto s láskou nemá nič, je to závislosť a si uviaznuta v toxickom vzťahu. Z takého ťažko von, takže skus vyhľadať pomoc pretože sa v tom budeš točiť dookola

autor
26. sep 2024

@danica2711 Už ako dieťa som ho chcela, keď som mala 13 bola ta moja platonicka láska ale nechcel ma. Mal 6 rokov vzťah ako 18 ročný mal dieťa, ma syna a jeho ex mu ušla s iným. Je so synom sám.
Ale ženy po ňom idú. So mnou sa dal dokopy v lete po toľkých rokoch som ho získala.. a keď už som ho konečne dostala tak sa deje toto

autor
26. sep 2024
bublinka1426
26. sep 2024

toto je choroba. ak nemate deti, rozmysli si ci sa chces trapit cely zivot.

kavasmliekom
26. sep 2024

Dobre urobila, že utiekla. Aj ty utekaj, kým nemáte deti.

enmery
26. sep 2024

Moja babka hovorievala: "Iba krava chce teľa, ľudia sa majú radi". To mi pripadá už ako choroba, ako tá baba s najkrajším mužom na svete Iglesiasom. Kašľat na to, že tam okrem obalu nič, ale že absolútbe nič nie je. Predsav si opiticky krásne jedlo, super nastylované, ale obsah by bola samá chémia, nedojedené zvyšky, pokazené potraviny, neochutené. A ty za to platíš, lebo obal. A potom si vedľa toho postav riadne naložený tanier na dedine z vecí zo záhrady, skvelo dochutený a plný vitamínov. Už to neviem lepšie opísať, ako je absorudné sa umárať za prázdnym obalom. Skôr či neskôr sa to prvé jedlo prejaví na Tvojom fyzickom a psychickom zdraví a peňaženke k tomu. 🤔

ina2405
26. sep 2024

@enmery pravda, ale ak je toto nie vymyslená téma, tak je tu vážny syndróm trpiteľky...ja neviem ale strašne by som sa hanbila, že mám frajera blba a nie ešte druhým opisovať, ako trpím. Mám pochopenie pre ženy s deťmi, keď muž začne piť, prehráva plat v automatoch. Ale toto fakt nechápem.

cimage
26. sep 2024

To, ze si ho chcela ako dieta neznamena, ze je to to najlepsie co existuje. Kazdy sme si presli takymi laskami a malokto aj zije s tym partnerom do smrti. Je jasne vidiet, ze nie je to najlepsie. Preco by pisal inym zenam? To nie je v poriadku ani ako vyhovorka, ze len pre zabavu, co ak ta zabava mu prerastie cez hlavu a namota sa on sam? Tvoj stav tiez nie je v poriadku. Nemozes sa na niekoho nakto naviazat. Mozes ho mat rada, milovat ho, ale nie uctievat ako nejakeho poloboha.

autor
26. sep 2024

@ina2405 Nie je to vymyslená téma a ja sa bojím ze som chorá psychicky

rozculena
26. sep 2024

veď si,keď berieš AD

autor
26. sep 2024

@rozculena a co mam robiť ako to mám riešiť?

rozculena
26. sep 2024

sranduješ???????????????????
Vyser sa na neho! Alebo sa nechaj ničiť.....

autor
26. sep 2024

@rozculena Všade som ho blokla. Ale sme z jednej dediny. Keď ho vidím ide mi srdce peknúť. Myslím na neho 24/7 ešte s nim mam aj sny. Som v práci a myslím na neho neustále ho mam.v hlave .
Tak ako sa mam na neho len tak zo dňa na deň vysrať? Chcem veľmi chcem zabudnúť ale ako

lukbe
26. sep 2024

Ako? Predstavuje pre teba a asi aj pre iných ZLO. To si povedz, opakuj dokola.

autor
26. sep 2024

@lukbe skúsim

rozculena
26. sep 2024

navštív psychológa,on to s tebou rozoberie....pomôže ti viac ako AD

janickacrazy
27. sep 2024

Si mladá, slobodná žena, môžeš napríklad zmeniť prácu, odsťahovať sa do mesta alebo do zahraničia, proste čokoľvek, aby si ho nemala furt na očiach. Prídeš na iné myšlienky, stretneš nových ľudí, skôr zabudneš.

annamarin
28. sep 2024

Skus sa nesústredit na to ze musis na neho zabudnúť, lebo tym mu davas len ďalšie myšlienky. Radšej si nájdi nejake hobby alebo činnosť co ta zamestná.

maciatkolulu
28. sep 2024

@ina2405 alebo ešte mladá a blbá....to sme boli asi všetky. Generácia plus od teba sa chytá za hlavu,co teba trápi.

dharmasanata
28. sep 2024

Už to, že ťa nechcel pri zdravom rozume si mala akceptovať, zmierniť sa s tým a ísť inou cestou, ale silou mocou si si ho vydupkala, aj keď ťa nechcel, tak keď si sa mu nukala tak to využil. Nikdy ťa taky chlap nebude milovať, si pre neho nič. A dáva ti to dostatočne na javo ale ty si slepo ideš svoje..

ina2405
28. sep 2024

@maciatkolulu vieš čo, blbá aj mladá som bola, ale byť na prášky z vola teda nie.

maciatkolulu
28. sep 2024

@ina2405 no ,žiaľ,niektoré sú až tak,mladost-pochabost. A dosť je takých charizmatických hajzlikov,čo toto dokážu s mladými,ešte naivnymi

schauma123
28. sep 2024

Urobí z vás trosku,utekajte.

autor
28. sep 2024

@schauma123 Už urobil a odišla.som