Ahojte, môj priateľ si písal s kamarátkou možno aj pol roka od začiatku nášho vzťahu lebo si písali aj predtým. Na začiatku som mu povedala že je to vporiadku ak si vo vzťahu niekto s niekym píše ale že musí o tom druhého partnera informovať. Nevedela som o tom a povedal mi až po dlhej dobe to že si s nou písal lebo pri mne mu prišla správa. Že si s nou písal ale len preto lebo ona jemu písala a že vraj len raz za čas si písali..v noci som mu pozerala správy a bolo to úplne každý deň pisali si aj na dobre ráno aj na dobrú noc dokonca sa ospravedlňoval sa to že nepísal hneď lebo bol somnou. Nic iné v inom kontexte ale aj tak ma to štve.Vidíte to ako normálnu vec ?uz si ale nepíšu
Podľa mňa keby váš vzťah bol 100% ok tak si nepíše
nevidím dôvod odstrkovať kamarátov / kamarátky len preto, že si niekto našiel nový vzťah. Tá kamarátka tu bola pred tebou a bude tu pravdepodobne aj po tebe.
samozrejme nemali by si vypisovať na úkor vášho vzťahu (teda miesto toho aby sa ti večer venoval a rozprával sa s tebou, tak nebude na mobile a vypisovať si s ňou), ale takisto nevidím dôvod odsúvať kamošku niekam do zabudnutia len kvôli tebe.
A teda nerozumiem tomu, prečo by som mala partnera informovať o tom, že si píšem s kamoškou / kamošom? Nie je to tajomstvo, ale tak ako ho neinformujem o tom, že som raňajkovala, obedovala, mala stolicu a akej farby bol moč, tak ani nevidím dôvod mu oznamovať, že som v kontakte s nejakou kamoškou / kamošom. Je to vzťah, nie väzba, aby sme jeden druhého mali pod absolútnou kontrolou.
Tak podla mna nie je normalne s obycajnymi kamosmi si denne pisat od "dobre ranko" az po "dobru noc".
Ak si aj nic ine nepisali, ak ma chlap taky evidentny zaujem o aktivne udrziavanie vztahu tak ano, druha osoba ho zaujala.
Normalne ani nie je niekoho "informovat" o tom ze si pisem s niekym dalsim. Obaja to mate divne nastavene, akoby ste nestavali na dovere ale nejakych vyslovenych pravidlach.
Kamarát je šťastne ženatý a píše si s kamarátkami, ktoré sú jeho kolegyne alebo bývalé kolegyne. Aj s jednou chodí do kina niekedy a hovorí, že často mu píše uprostred noci (on si v noci mobil vypína). Nemyslím si o tom nič, pretože vidím, že sú naozaj len kamaráti. Jeho žene to tiež nevadí. Poznám ju a ver mi, je perfektná. Nikoho lepšieho by si nenašiel.
ja by som to napisala inak autorka: nie tak, ze: "uz si nepisu", ale: "uz o tom neviem, ze si pisu"
kedze s nou udrziaval denno-denny kontakt a take bludy ako dobre rano, dobru noc a denne x-krat, neverim, ze s tym sekol. len to robi absolutne potajomky. staci, ze pise z inkognito karty v mobile.
Neviem čo teda robiť lebo mi to vŕta v hlave aj keď už si nepíšu teda myslím že nepíšu..nebolo v tom nič viac kamarátske ale u mna je vzťah vzťah a neúcta keď druhý niečo take robí
@sissy27 súhlasím, že človek nemá odstrániť kamarátov kvôli vzťahu. Súhlasím aj s tým, že nie je normálne aby muž odo mňa chcel, aby som ho informovala s kým a koľko si píšem. Ale fakt považuješ za normálne a bežné, aby si chlap a žena písali každý deň, zdôrazňujem každý deň dobre ráno, dobrú noc a kopec správ cez deň? Veď toľko si väčšina z nás žien nepíše ani s najlepšími kamoškami.
Plus hovoril že len raz za čas si písali a to pravda nebola
uz si nepisu je najpodstatnejsia info
@melanta ako som písala - nemá to byť na úkor vzťahu samotného. Teda nie aby si chlap hodiny vypisoval s niekým druhým a ja budem tíško čakať, kým prídem na rad a láskavo mi venuje svoj čas. Ale ak som v práci alebo tri dni niekde preč, tak nemusí sedieť pri dverách a so slzami v očiach čakať, kým prídem domov 😀 môže sa so svojimi kamošmi stretnúť, písať si, volať si, nemám s tým problém. A nemusí mi to ani oznamovať.
Tu úplne absentuje zdravý rozum - na oboch stranách.
Pre mňa to nie je ok, u nás si to netolerujeme. Ja nepíšem kamarátom, ani na dobré ráno, ani na dobrú noc, on nemá také kamarátky tiež. A to, že sa jej ospravedlňoval, že nemohol odpísať, lebo bol s tebou, by som mu rozbila mobil. Možno o hlavu, keby ma presviedčal že to tak nie je. 🙂
Písať nonstop ? A ešte sa aj ospravedlniť ? Trošku divné ...za mňa nie ..neviem či by som chcela byť tá druhá ...
Nepaci sa mi to, ze ti klamal.
Tak moj muz ma tiez kamosku, s ktorou si casto pise. Niekedy menej a niekedy dost intenzivne. Mna nikdy nenapadlo to riesit, bola to jeho kamoska davno predo mnou a je teraz uz aj vydata. Ja mam takisto kamaratov chlapov, ktorym sa aj zdoverujem s kadecim. Ale teda my si s muzom v tomto neklameme, nemam problem muzovi povedat hocico z toho, co sme si pisali alebo hovorili. Muz mi takisto hocikedy povie, co mu ta kamoska pisala, alebo on jej, niekedy sa aj spyta na moj nazor. Takze ten pocit z toho je taky iny ako u vas, to zatlkanie tvojho priatela je podozrive.
Muz by sa nemal vzdat kamosov, kvoli vztahu nikdy. Vztah moze skoncit kedykolvek a co potom 🙂? Kamaratstva pretrhnute. Je tiez pravda, ze niekedy kamoska moze byt lepsia ako partnerka a blizsia. Lebo kamaratstvo je take volnejsie nez vztah 🙂. Keby zena toto mi vyhadzuje na oci denne, tak asi by som veru zacal rozmyslat, ci nie je prilis majetnicka a ziarliva.
Čo ja viem akurát mi príde divné že sa jej ešte ospravedlňoval za to že jej nepísal lebo bol s tebou, raz za čas ok popýtať sa čo je nové ale nonstop si písať to načo 😄 mne by to vadilo ale to som ja
Kamarátov sa netreba zbavovať, ale pokiaľ si s niekým píšem na dobré ráno aj na dobrú noc, znamená to obvykle, že ten človek je tým, na ktorého myslím hneď keď sa zobudím, a keď zaspávam, a to už je v tej starej klasifikácii pojmov minimálne "priateľ" a nie "kamarát". A to už s partnerským vzťahom dosť koliduje, lebo myslieť ráno a najmä večer sa má na vlastného partnera!
a tak pokial si tam nenasla neviem ake spravy, tak by som este nerobila paniku, mozno je to fakt len jeho dobra kamoska a abal sa, ze by si mu ju chcela zakazat. ty musis vedie, aky je ked je s tebou