Písanie si s kamarátom a jeho správanie

sasat
11. aug 2024

Ahojte, pôjdem priamo k téme.
Pred cca. pol rokom mi napísal jeden chlapec je o 3 roky mladší (ja mám 18), bol veľmi milý, pozorný a hlavne zvedavý, neustále sa na niečo pýtal, každý deň mi písal, rozvíjal konverzáciu (rozvité odpovede) písali sme si dlho do noci. A v polovici mája- v júni nastal pomalý zlom. Nepisal, krátke odpovede, je ,, suchý", ak napísal tak neskoro alebo až večer, v noci.....Veľakrát som mu už povedala že sa mi to nepáči ako sa správa aby sme si to odkomunikovali a narovinu sa porozprávali, na týždeň prišla zmena a zase sme do toho upadli. Teraz ma napríklad znovu sklamal, bola som na dovolenke kde som sa zasekla na letisku kvôli pokazenemu lietadlu a čakala tam 20 hodín. Vedel o tom odomna keď som prišla domov žiadna správa, či ešte čakám alebo ako som docestovala či som v poriadku.... Von ma nezoberie keď som sa opýtala tak mi povedal že ,,nemá do konca leta čas" čomu vôbec neverím. Mám ho veľmi rada ale takéto správanie sa mi naozaj nepáči a je mi ľúto že sa jeho postoj takto voči mne zmenil, pritom keď sa opytam tak mi hovorí ako veľmi ma má rád, Chcem od vás názor na moju situáciu prípadne dôvod tohto správania. Ďakujem vám 💗

hopsas
11. aug 2024

@sasat dôvod správania je jednoduchý omrzela si ho. A musíš si to konečne priznať aj ty. Lebo zapamätaj si - keď muž ženu chce, čas si nájde aj keby bol na tajnej misii v Iraku.

januska12323
11. aug 2024

15 ročný chlapec si jednoducho našiel inú zábavu ako 18 ročnú slečnu, ktorú ani nevidel.

rozculena
11. aug 2024

kristova noha😀 ty čo sa zasieraš s 15ročným deckom?

liaka
11. aug 2024

@sasat ty si truba. Prosis sa a obtazujes chlapca???

cosmic_origin
11. aug 2024

15 roční chlapci nie sú preslávení emocionálnou inteligenciou.

sasat
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucka_ke
11. aug 2024

nemáš náhodou 13?

rozculena
11. aug 2024

@lucka_ke asi tak

cimage
11. aug 2024

On ma 15, co od neho cakas, ze ta zoberie na luxusnu veceru? Doma ma byt mozno o 10 a neviem ci hlada vobec nejaky vztah.

tiika
11. aug 2024

@sasat Si sklamaná z jeho správania a nerozumieš tomu, aký je za tým dôvod, pretože ti ho nepovedal.
Zial pokial on sam nechce, nedonutis ho, aby s tebou otvorene komunikoval, alebo aby zmenil svoje správanie. Teraz je to o tom, co urobíš ty, ako sa rozhodneš danú situáciu riešiť.
Je pre teba dobre nadalej si s ním písať? Alebo sa budeš lepšie cítiť, keď to radšej ukoncis a zmieriš sa s tým, že vase kamarátstvo skončilo?

muchotrafka298
11. aug 2024

Pozeraj sa po rovesnikoch, nie po 15-rocnych detoch prosim Ta.

marca12
11. aug 2024

@sasat Dal ti najavo,ze nema zaujem,tak to pochop. A treba ist dalej.

candii
11. aug 2024

🤣🤣🤣 to fakt ta zaujima 15 ročný chlapec?

veronikaszabova
11. aug 2024

@sasat omg... Mam syna 15r a keby si ho takto uhanala, sama by som ta niekam poslala do teplych krajin. Ty uz si pravne dospela, preboha...on je este decko.

rorino
12. aug 2024

@sasat Dráha,písmenká nie sú skutočný život.Chlapec je v puberte,pre neho to je asi len zábava,a v Tom veku je to v poriadku,že to nie je nič iné Nájdi si reálnych kamarátov,nie pismenkovych.Zi reálny život,si mladá ,neupinaj sa na virtuálnu "realitu".