Ahojte, dnes som videla, že má manžel v messengeri konverzáciu s nejakou ženou, tak som sa ho pýtala, kto to je, s kým si písal. Povedal mi, že len jedna stara kamoska, ze ju videl a išiel okolo autom tak jej napisal, čo tam stoji (čakala niekde). Osobne som z toho dosť nahnevaná. Ja neviem, mne to nepríde v manzelstve ok, len tak si pisat s nejakou kamoskou. Este pochopim, keby od nej nieco potrebuje, nieco pracovne alebo tak, ale napisat inej zene vlastne len tak, lebo som isiel okolo autom, ze niekoho len tak vidim a mam potrebu mu napisat, to mi vadi a najma ked to je ina žena. Nepači sa mi to. Rozhodne to podla mňa to manželstva nepatri si vypisovat s inymi ženami len tak. Čo si o tom myslite? Neviem, čo mam robit, ale je to pre mňa osobne dosť problém, dovod nedovery.
@lonely66 no tak mi to povedal on, ze isiel okolo firmy svojho krstneho a videl ju tam stat a pozerat, tak jej pisal, ze ci tam stoji a riesi …. A ze ju videl, ako šiel okolo
Za mňa to nie je nič hrozné, obaja si bežne vymeníme pár správ s kamošmi oboch pohlaví aj len tak, práve pri podobných príležitostiach.. ale neviem či sa ty budeš cítiť podľa toho k čomu sa tu prikloní viac žien, tvoje pocity sú tvoje pocity a je na vás aby ste si to vyrozprávali...
Ahoj, nie je to v poriadku a takéto vypisovačky ,,kámoškám,, treba mužovi hneď a rázne zaraziť...Toto nevedie k ničomu dobrému a keď je žena tolerantná, často sa to obráti proti nej...
Mne by to tiež vadilo🤷
A zistila si aj aká kamarátka? Z detstva, zo školy, keď je písal, tak sú asi priatelia na fcb. Ináč nemusí to nič znamenať. Zas keď je ženatý, neznamená to, že už nesmie byť normálny k známym ženského rodu.
@lindous ale toto je osoba ktoru asi 15 rokov nevidel, nepisal si s nou nic, to neni niekto s kym sa bezne stretava niekde
Tak sa mu pripomenula, tým že ju stretol a pokiaľ si vymenili pár správ o tom kto sa ako má, ako sa mu darí po rokoch a nebavíme sa o nejakých intenzívnych vypisovačkách, príde mi to úplne normálne...
@lindous tak neukazal mi tu konverzaciu, cize neviem co tam realne bolo
@danyelia šak prave, mne to nepride ok, ved ja denne stretnem tiez starych znamych a kamosov a nepisem kazdemu, lebo som ich stretla …. Ze ako hovorim, este mi pride ok, keby od nej niečo potrebuje, pracovne alebo nieco, ale len tak, ze isiel som okolo videl ju a napadlo ma akoze srandu napisat co tam stojis a pozeras a zacinat tak nejaku konverzaciu …. Hovorim si na čo? K čomu to je dobre?
@mikitilik29 mnw to teda dost vadi a uplne mam teraz tak pocit nedovery, ze vlastne ktovie s kym si vypisuje, kolko, lebo sak jeho messenger vidim tak raz za pol roka ked predo mnou nahodou otvori
Veď práve preto, ak by som videla kámoša z detstva, by ma prekvapilo, kde sa tu vzal, mozno by som mu napísala. Potom si o takým myslíme, že bože už je ženatý, tak sa ani nepozdraví, niektorí sa tvária, že ani bývalé spolužiačky nepozná.
@gribka1 ale on ju praveze stretol X-krat, nikdy nemal potrebu jej pisat a zrazu?! Akoze nestretavaju sa ze nejak uz v osobnom kontakte, ze by niekde spolu travili čas s nejakou partiou alebo tak, ale tak ze sa vidia v meste a prejdu okolo seba sa stretnu a zrazu mal potrebu jej napisat
Tak najskôr je to niekto koho 15 rokov nevidel a potom sa x-krát stretli v meste? To nejak otáčas podľa toho ako sa ti to hodí, aby si sa mohla hnevať...
Pisal napriklad v minulosti jednej kamoske z davna, ktora byva v zahranici, ze ako a co tam je, lebo sme sli do tej krajiny, kde ona zije, to mi doslo uplne pohodicka, vsak jasne ked nieco sa potrebujes spytat konkretne alebo tak, tak na tom nic neni, ale ze napisem ti lebo som okolo teba siel autom a videl ta, tak len tak silene vlastne si najdem dovod na zacatie komunikacie?! To mi pride ineee
@lindous no nevidel ju 15 rokov ako sa mozno vidali pred tym, ze spolu v ramci nejakej partie chodili von, ale tak ze ju niekde uvidel raz za rok na ulici to ano
Tak to už je iné, dodávaš informácie. Prečo ti neukázal konverzáciu?. To potom jasné, že nevieš čo si o tom myslieť. Ako ti na to odpovedal, normálne, či bolo vidieť, že niečo nesedí?
Proste ide mi o tu pointu, ze ja neviem ja mam tiez kamosa z davna automechanika a ked da mi pokazilo auto som mu pisala, co si mysli, ze to je, ale napisat nejakemu chlapovi, kamosovi z davna, lebo ho uvidim z auta mi pride proste divne a ine … a nepride mi to oo v manzelstve, aby som inemu chlapovi pisala len tak
@gribka1 on mi odpovedal ze co je akoze na tom, ze napisal starej kamoske a ja ze mi to nepride teda ok, pisat len tak, te niekoho uvidim na ulici a vlastne vyhladavat konverzaciu s inymi zenami, ze mi to vadi a on mi na to zacal nasrato, ze okej tak mne zasa vadi ze si pises s kamoskami tak si s nimi nepis a ja ze prosim ta nevyhladavaj teraz len aby si mi nieco vytykal a hlavne neporovnavaj, ty si pises s niekym opacneho pohlavia a ja si pisem s kamoskami a on ze a co, ze aj on si najde a bude si vymyslat
No či to bolo prvýkrát. A ty ju poznáš, či nie?
Zbytočne hľadáš na každé riešenie problém. O nič nejde. Ja si píšem s tisíc ženami a manželke to nevadí. Dosť je aj dôležité, čo sa píše...
@gribka1 ja ju nepoznam, o to mi to vadi viac, keby sa jedna o nejaku kamosku, ktoru poznam aj ja, zasa by to mozno bolo ine, ale prave ja ju nepoznam …. No to prave neviem, ci prvykrat, to je to, ze ked ja nepozeram a nevidim jeho messenger a teraz uz dovera nebude
@thirstymonk a ukazes manzelke messenger? Moze sa pozriet, co si s nimi pises? A keby nejakej napises zrszu ze ju niekde vidis? Nepride ti to zvlastne?
@thirstymonk a dalsia vec je ze moj manzel neni moc pisaci typ, on vyslovene sam kontakty nevyhladava, o to viac mi to je čudne
No a povedal aká kamarátka, odkial ju pozná. Prekutraj mu fcb, aké ženy tam má. Možno ju nájdeš.
Povedz mu nech ti tu konverzaciu ukaze.Hned si to mala spravit.Ak neukaze,tak ma problem a aj ty.
Ja môjmu manželovi dôverujem a môže si písať, s kým len chce. Ak sa rozhodne ma podvádzať, bude ma podvádzať aj bez písania, aj cez akékoľvek moje žiarlenie, takže nejaké "zakazovanie" nezmení naozaj nič 🙂 nikdy mi nenapadlo pozerať do jeho konverzácií.
@gribka1 no praveze ja sa neviem dostat do jeho telefonu a na fb nema otvorene kamaratov, ze ich vidia ostatni
@maminkadeticiek no to je uz jedno, neukazal mi ju a teraz po čase uz to moze mat pomazane, ak tam aj nieco bolo
ó áno, išiel okolo, šoféroval a tak jej spoza volantu napísal: čo tam stojíš?
v prvom rade opäť anonymná téma, že ma to neprekvapuje.
ale odpoviem: nemyslím si, že je to v poriadku