Písanie si s cudzím chlapom

17. jan 2024

Ani neviem ako začať.. mám dosť veľký problém. S manželom sme spolu 8 rokov, nemáme deti. Mali sme dosť problémov, hádok, manipuloval ma, ja som prestala robiť nejaké veci, len aby sa on náhodou nenahneval. Svadbu sme mali veľmi skoro, ešte som ho nestihla veľmi spoznať. Bola som zaľúbená a prehliadala som nejaké veci. Pred rokom som zistila, že si manžel vypisuje s kolegynou, a boli tam aj iné ženy. Chcela som odísť, ale zas ma ukecal a nebola som na to ani pripravená a bol to šok pre mňa. Ja som sa vtedy zaregistrovala na zoznamke- ja som si chcela len písať, nehľadala som si milenca ani nič podobné(bolo to aj z trucu). No a začala som si tam písať s jedným chlapom a píšemne si dodnes… nikdy sme sa nevideli, ale píšeme si skoro každý deň, mala som aj problémy v práci a pod a vždy ma podporil, chcel ma ako ženu. Čo mňa manžel nikdy. A ja to sním neviem ukončiť, najhoršie je že rozmýšľam o tom, že by som sa sním stretla. To čo mi chýba doma si takto riešim, strašné. ešte mi je aj zle z toho, že robím to čo mne muž… a ja neviem čo robiť.

gabriela2952
17. jan 2024

S manželom si môžte podať ruky

blondinka95
17. jan 2024

Takéto písanie a celkovo komunikácia je veľmi návyková.Sama som si tým prešla a nikdy to nič dobré neprinieslo.
Byť tebou by som to ukončila, zmaz si účet, vymaž číslo. Rieš si v prvom rade manželstvo. Ak nie je cesty späť a ak ti to s manželom nevyjde, tak to nevyjde bez ohľadu na tohto cudzieho muža, ktorého si si už zidealizovala. Potom môžeš nadväzovať ďalšie kontakty.

danica2711
17. jan 2024

chce ťa ako ženu a preto si s tebou rok len píše... trošku rozmýšľaj, už raz si šliapla vedľa, pretože si chlapa dosť nepoznala a teraz chceš riešiť manželské problémy vrhnutím sa po hlave do vzťahu s mužom, ktorého nepoznáš nie že dosť, ale vôbec?! Spamätaj sa, toto nie je riešenie, len začiatok ďalších problémov

siska53
17. jan 2024

@blondinka95 Uplne suhlasim!