Priateľ komunikoval/ komunikuje s bývalou cez fb.
Včera som sa mu pozrela do mobilu a nasla som konverzácie s jeho prvou veľkou láskou..chodili spolu este ked jhodil na strednú školu, nejaké dva roky a ona ho nechala. No ostali v kontakte a ,, kamaráti,,
Vravel mi ze snou potom bol vonku este raz po rokoch ( este sme spolu neboli) ale ze iba ako kamaráti.. ona je vydatá ma uz rodinu.
V konverzácia.ch nic podozrivé nebolo ale.pisali si dennodenne..s pauzami, no vždy iniciátor bol on a zacal novey konverzácie. Len také,o živote, fotil jej nás byt ze čo tu prerabal,lebo to je jeho záľuba , vyrábať nabytky. Fotil jej náš výlet raňajky a výhľady. Písali si iba v rámci kamarátstva.. o všetkom možnom. Aj o nasom vzťahu jej písal, o mne..v dobrom. Proste ale je to normálne? Pise si snou iba ked som v práci alebo on. Kedze sedi v kancli a nudi sa,ma čas ..a nam sa míňajú smeny tak sme neni casto spolu. mna to zarazilo. Raz ju aj stretol a hned jej písal ze ju videl... Nevie o tom.ze to viem.baby, žiarlm oprávnene??
necummu do mobilu-stihacka... co je na tom ked su kamosi? ved sama pises ze tam nic zle nebolo .. ak to nevies prekusnut najdi si panica-s nim sa ti nic take nestane
@syslik81 tak bola som zvedavá ci este udržujú kontakt. A udržujú.. prečo ma potrebu si písať s bývalou? Ked ma mňa.. neviem. Som .z toho smutná
@fairyprincess hovoril ze ostali kamoši ale inak ju nespomína.. ani ze si píšu. Skusim sa ho spýtať
Ja som s bývalým best friends. Píšeme si, často aj o hlupostiach,hovorime si veci čo by sme iným nepovedali lebo sme si proste sadli ale obaja vieme, , že by sme spoločný vzťah nechceli. Ale od kedy som na modrom koniku tak sa modlím, aby si nenašiel priateľku žiarlivu na všetko, lebo by mi priateľ chýbal.
@janagem tak mi to príde,ze aj oni si rozumejú i keď sa nestretávajú.. dufam teda. Tiež jej hovoril o svojich snoch a túžbach,co mne nikdy nespomínal
Moj manzel je s jednou byvalkou v kontakte uz 25 rokov. Nastastie je v Amerike 😅
Ono to niekedy fakt nie je o Tom, že ťa chce podviesť alebo chce byť s niekým iným. Ale môže mať "soulmate", ktorý je kamarát/kamarátka. Ak ťa spomína v dobrom, tak ona o tebe vie a vie že je s tebou rád. Niekedy svojej polovičke nechceme hovoriť veci, napríklad sny ktoré by mohli zmeniť život polovičke. Je to o Tom, že sme šťastní, kde sme a nechceme to zmeniť, ale niektoré vzdušné zámky sú to stay
@janagem Takto to nefunguje, chlap sa s tebou nebude kamarátiť len tak, buď má záujem alebo na teba kašle.
Píšeš, že spolu chodili ešte na strednej, boli tínedžeri, mohli sa rozísť aj kvôli nejakej malichernosti a vôbec nemuselo ísť o veľkú lásku, boli skoro deti. A už sú to predsa roky, ona je vydatá a on si predsa vybral teba, nie? A píšeš, že v konverzácii nebolo nič zvláštne, ak teda nemáte problémy, na čo to riešiš? Len sa zbytočne deptáš a vytváraš si konšpirácie, ktoré sú bezpredmetné
No a čo že je vydatá? Určite idem písať s bývalým a spomínať na spoločný sex ak mi to vo vztahu klape. 😒
@fairyprincess keď je to pre nich uzavretá téma, chlapi nemajú radi, keď majú rozoberať bývalky. Ale tiež si myslím, že nebude mať problém povedať, že "hej, občas si napíšeme"
@nikolka1986 no, to je tiež pravda
@nikolka1986 not to be man but #notallmen. Predstáv si, že to tak fungovať dokaze
@nikolka1986 blbosť. Aj kamarátstvo medzi mužom a ženou môže fungovať bez toho, aby jeden z nich chcel niečo viac. Mam kopec kamaratov a ani jeden nič odo mna nechcel.
Nie je kamarátstvo ako kamarátstvo. Ako kamarátiť sa s bývalým - somarina. Potom sú také tie "kamarátstva" z práce, kamarátstva cez frajera, cez iných známych - to je skôr o slušnosti.
@rony2255 Somarina, akože podvádzajú len nevyzretí a nedospelí, to vieš 😝
@nikolka1986 no tak som asi naivná potom 😕
No neviem,... On ma vela kamosiek , známych a kolegýň. No na túto bývalú nejak ziarlim. Viem že to bola.jeho veľká láska a ona sa snim rozišla
Ona sa snim rozišla a on sa z toho velmi dlho spamätaval... Na ňu veľmi žiarlil,co na mna vôbec. 😔
Tak je to viac ako jasné, sonduje či je spokojná.
@joannita Ako neviem načo by som mala posielať fotku bytu bývalému, alebo deti. Čo ty vieš. Možno to bol kvietok, s ktorým nemala dobrú skúsenosť, potom už si dávaš pozor.
@joannita takže je možné ze je to naozaj čisté nezáväzne A ak by sa bývalá rozviedla náhodou, nechopil sa ten môj šance. ? My sme spolu uz 6 rokov a az teraz som zistili ze si píšu.. pisali si aj minulosti ale tento rok dosť intenzívne
To nemozes brat tak,ze ma teba a zabudne na kamaratku. S tebou to nema nic spolocne. Rozisli sa,ostali kamarati a napisu si. Ak by to bol jediny človek vek,s ktorym si pise,to by som spozornela. Ale ak si rad pise s kamosmi a zdiela svoj zivot,tak bud kludna. A robi to na tajnasa,lebo pozna tvoju povahu a vie,ze by si robila cirkus. Nekaz si sviatky,naozaj nemas dovod.
@nikolka1986 nerozomiem co pises. Aky kvietok?
Ved ty nemusis posielat fotky, ja som pisala moju skusenost.
Pisali si aj o minulosti, zážitky a spomienky z tých čias ked spolu boli. Aj o prvom sexe.. ale akože v rámci srandy. No dost ma to pobúrilo.