Spoznávame sa s jednym mužom cez správy,sympatie tam sú veľké,ale chcela som sa spýtať ako často by ste si s niekym takto pisali?Každý deň? Popr každý druhý? Párkrát do týždňa?
Veď to závisí od toho, ako si rozumiete. Keď si mate co povedať, a dá sa (ze nemate trebárs aktuálne iné povinnosti) píšte si aj 5x do dňa. Na to neexistuje nijaké pravidlo
ja sa priznam z tejto dobe asi uz moc neroumiem. ludia maju neustale potrebu hrat vo vztahoch a loveni sarady. kto z koho a ako na to. su k tomu dokonca aj navody ako videove tak aj knizne. cele zle toto. uplne sa vytraca prirodzenost a cista radost s uzivania si motylikov v bruchu
ked sme boli obaja zamilovani pisali sme si furt nonstop a aj pri x-tej sprave v tom dni som mala z toho motyle v bruchu. ked som zamilovana nebola a islo mi to na nervy napisala som to rovno.
pred mobilom sme volavali spolu na pevnu linku kedykolvek sa dalo. a teda aj sme sa stretavali kedykolvek sa dalo.
v tom case sme nastastie ani len netusili co sa ma alebo nema robit a tak sme si to skratka len uzivali.
ked je s tebou niekomu prijemne potesi ho kazda sprava a ked nie je tak mu pojde na nervy aj ked mu napises raz za rok.
Vy dvaja ste zistili, ze mobily maju aj funkciu telefonov, ze normalne sa da vytukat cislo a tomu druhemu cloveku zavolat a pokecat? Ze su aj appky na "telefonovanie" a zivy rozhovor, dokonca aj na videohovory?
Tebe sa nezda lepsia komunikacia, ked pocujes aj intonaciu hlasu a zachytis z nej aj to, co sa z pisaneho textu (hoc aj prekadaneho vselijakymi smajlami) zachytit neda?
No a dalsia vec je, ze po case je cas aj na osobne stretnutie, na zaciatok na neutralnej pode.
Dokedy chces natahovat "spoznavanie" cez pismenka? Ako chces cloveka spoznat cez pismenka? Napisat moze hoc co, kludne bez vycitiek svedomia aj klamat.
Najhoršie spoznávanie človeka, je cez internet. Lebo tam nespoznávaš toho človeka, ale tvoju idealizáciu jeho osobnosti v hlave. A v podstate to je celý čas len o tom. Je to zaujímavé a páči sa ti to, pretože si si toho človeka idealizovala podľa svojich predstáv v hlave. Veľmi, ale veľmi dôležitý je dojem z očí do očí, pretože každý máme tú svoju energiu, ktorá z nás vyžaruje a nemusí ti sadnúť ani voňať. Takže tu nerieš, ako často si písať ale ako často sa stretávať. Písať si môžeš aj s Ludvikom. A v dnešnej dobe, pri dnešných ľuďoch, sa ani nemotaj s niekým cez internet. To je zas druhá, ešte horšia vec.