Môže medzi mužom a ženou fungovať nezáväzná komunikácia cez správy, takzvane "o ničom" alebo "o počasí"? Bez nejakého sexuálneho či iného kontextu, bez toho aby ten rozhovor niekam smeroval? Len tak občas priateľský pokec?
ano moze, iked je to len zabijanie casu a to doslovne. Ak zdielaju nejaky za7jem, alebo konicek o ktorom si vedia pisat, je to aspon trosku rozumne vyuzity cas. Take to nikam nesmerujuce a nic nehovoriqce pisanie je nq urovni horsej ako len zdvorilostne odpov3danie a je ideqlnym voditkom ku ziskaniu depky...
@santosanto súhlasím
@egonsk a ked si pises s kamosom je to tak diametralne ine a lepsie? ci v com je ta vacsi zabijak casu. ja napriklad nerada telefonujem.ale rada si popisem s kamoskami aj kamosmi aj rodinou. pre mna to zabijak casu nie je.
Mam kamarata v Amerike, je slabozraky a bude sa zenit. Z casu na cas si piseme, co je nove. Takze tak, ako pisu nado mnou, ked nie je vidina vztahu, moze to byt kamaratsky kontakt 🙂
@pralinka25 precitaj si znovu zadanie... ona napisala "o nicom"/"o pocasi", co nezapada pod komunikaciu medzi kamosmi a kolegami.
Naco by som si s niekym pisala o nicom.
@autor Toto sa priznám, ma na FB dosť otravuje, keď niekomu potvrdim žiadosť a dotyčná osoba, jedno, či muž alebo žena, chcú viesť konverzáciu. Odpoviem len na poďakovanie sa za priateľstvo a konverzáciu ukoncujem.
Podľa toho, o koho ide.
@autor Ak napíšu aj správu, že ďakujú za priateľstvo, tak krátko odpíšem, ale nerozvijam komunikáciu. Nemám tu potrebu.
Žiadosti o priateľstvo a kontakt s úplne cudzími ľuďmi na FB som nikdy nepochopila, neprijímam to, neodpovedám, ak mi príde takáto žiadosť od kontakt, vnímam to ako záujem… muž a žena môžu byť kamaráti a teda si môžu aj kamarátsky popísať, ale teda väčšinou sú to vzťahy dlhodobé, založené na niečom spoločnom - škola, práca, koníčky napr. …neviem prečo by si niekto hľadal kamošky len tak medzi náhodnými návrhmi na FB a vypisoval im, jasné môže sa veľmi nudiť, ale mne to prišlo vždy zvláštne
@egonsk viem co napisala ale pise to v takych "sifrach" raz kamaratska konverzacia, potom zas onicom.
ked uz chce odpovede a je tu anonymne ma napisat normalne o co jej ide.styl akym poklada otazky na fore je uplne odveci pretoze jej nemas sancu zmysluplne odpovedat.
dobre ja to chapem ale neda sa potom naozaj odovedat. pre mna je pisat si s kamosmi opacneho pohlavia normalne preto lebo viem ako to mam. ale to neznamena ze je to normalne vzdy. tazko proste takto vseobecne radit.
Ja som takého chlapa ako kamoša nikdy nemala, väčšinou sa vždy dotyčny zamiloval 😁 a väčšinou som ja nemala záujem
Podla toho,o akeho chlapa ide. Ak je devkar,tak ma postranne umysly. Ak normalny chlap,tak asi vedie zdvorilostnu,zvedavu konverzaciu.
no ak je to uplne neznama osoba je to blbe. to by som si nikdy nezacala pisat s cudzim chlapom a ani by som mu neschvalila ziadost o priatelstvo. ak by to bol byvaly spoluziak a poziadal o priatelstvo prijala by som urcite by som sa spytala ako sa ma co ma nove.
ako vies ze si pisu? videla si tie konverzacie?
Ano, ak je chlap gay.
@autor Ako tu už bolo spomenuté, písanie si s neznámou osobou môže byť problém. Čo by mi určite prekážalo, je intenzita písania. Nevadilo by mi, keby si priateľ s niekým občas písal. Ale pravidelne písanie si je vždy podozrivé, jedno či ide o známu alebo neznámu osobu. Vtedy tam medzi mužom a ženou niečo prebieha.
@autorka Ak si s ňou každý deň vymení zopár správ, tak ti dáva dôvod na žiarlivosť, aj keby to bola jeho spolužiačka zo strednej. Prečo si sa ho neopýtala, kto mu poslal fotku toho obeda? Ja by som sa ozvala.
samozrejme, že môže- len je tu jedna veľmi dôležitá podmienka, ten muž nesmie mať o danú ženu záujem- nesmie ho priťahovať ani po fyzickej stránke ani po osobnostnej- a toto je aj odpoveď či môže byť kamarátstvo medzi mužom a ženou bez nejakých vedľajších úmyslov- áno, môže existovať ale musí byť splnená tá podmienka spomenutá vyššie.