Mam ucet na fb mojho partnera ktory uz nepouziva a vie o tom. Dnes mu tam pisala zena ktoru pred rokmi odmietol kvoli mne. Ja som jej tam odpisala ze co chce a ona ze Teba a potom ze ale nie len som si na teba spomenula uz minule ale bala som sa napisat aby si nemal problemy so zenou. Mam pocit ze je aj po rokoch nevyrovnana s tym ze ju vtedy odmietol alebo neviem. Ona nevie ze pisala so mnou. Partner ju ma ja svojom fb ktory teraz pouziva zablokovanu. Mam mu to povedat?
Ja by som nepovedala. Načo?
Ja by som to úplne ignorovala a viac nereagovala. Partner ju má zablokovanú z nejakého dôvodu. Takže by som to rešpektovala a viac ju do Vášho života neťahala.
Máte pravdu, ale jedine, že autorka to nebude prežívať a fakt to zahodí za hlavu.
Načo ti je vôbec ten starý účet? Vymaž ho celý a na tú ženu sa vykašli.
tvoj partner to má vyriešené,nechápem,prečo sa ty v tom špáraš.A už vôbec nechápem,že ty vystupuješ na fb pod jeho účtom....
A to prečo robíš? Odpisuješ z jeho účtu, mňa by to pekne naštvalo, zvlášť ak je tá osoba inde zablokovaná. A ešte sa nezabudni ofučať, ak sa on nahnevá.
pisať môže. ešte nikdy sa ti nestalo, ze ťa 10x kontaktoval odmietnuty nápadník? chce skusit svoje šance, tak čo..
dopraj jej 5 minút slávy
Aj mna by hnevalo, ze odpisujes za mna. Podla mna to bola chyba a ked uz chodis na ten ucet (nechapem vobec preco - jedna vec je mat pristup, druha vec ho vyuzivat), tak aspon nekonaj v jeho mene. Zrejme by ju odignoroval alebo odmietol znova, ale nie je podla mna v partnerstve spravne taketo konanie
Načo vlastne na ten účet chodíš ak nie je tvoj????
Neriešila by som.
Urcite nic nehovor. Este precitat - ok. Ale odpisovat? Si normalna? Len sa vytoci. Vsetko zmaz a tvar sa ako Svaty Peter. Oooo dievca, ty vies ako si zavarit.
Zaručene nie je všetko ako píšeš. Ale zaručene. Jedna žena,vo má dlhodobého partnera,nerieši z cudzieho účtu nejaké ex. To ti nikto neuveri. Takže sa zamysli sama nad sebou a svojím vzťahom,niečo tam nebude ok. A ja sa dozvedieť,že môj muž napísal v mojom mene hocikomu z môjho účtu,to by bolo ale veľmi zle.
Vsak ona ma problem, nie ty. Co riesis?
Jedine co mi pride divne, ze pouzivas jeho ucet. Ale zas dovne mi to moze byt, nemusim rozumiet vsetkemu
Nic mu nehovor, jeho starý účet zmaz a druhý krát nekomunikuj s nikým v cudzom mene. Je to neslušné a hlúpe .. Nechápem prečo mas potrebu byt na sociálnych sieťach pod jeho identitou, načo
Tvoj chlap ju odmietol, nekomunikuje s ňou, zablokoval si ju a ty jej v jeho mene vypisuješ. … Áno aj otázka čo chceš je komunikácia, zbytočne jej dávaš nádej a teraz bude vypisovať ďalej, fakt toto potrebujete ?
Zablokovala by som ju aj na tomto starom účte, ona si bude myslieť, že to urobil on a vybavené 😃
Zablokovala by som ju.
alebo si sa naburala do jeho učtu a v jeho mene odpisuješ všetkym milenkam...clever 😅
Zo zvedavosti som jej odpisovala. Som sa pytala co potrebuje lebo ona sa pytala ci je doma alebo daleko prec. (Chodi pracovat do zahranicia) a ona nato odpovedala ze Teba. A potom napisala ale nie ale uz viackrat som si na teba spomenula ale bala som sa ti napisat.
Normalne vie ze ma rodinu vie ze ma partnerku vie ze ma dieta a take pise akoze jemu.
No zena sa nudi, tak si vypisuje... pre mna je nepochopitelne, na co ti je FB chlapa. Nepouziva? zruste ucet, alebo tam nechodte a urob si vlastny ucet :D nebudes musiet taketo banalnosti riesit... keby som mala riesit kto sa ozve niekde v spravach po 20rokoch, co som ho nevidela, tak neviem.. :D prehodim par slov, a ukonicm debatu, alebo ignorujem. Ale ty sa este aj vydavas za inu osobu to mi pride divne.
@simca06022011 je catfish
No len mu to pekne povedz, on si ju odblokuje a napíše jej...lebo zvedavosť je mocný pán 😉
Neviem,ktora z Vas je divnejsia, jedna pise, hoci vie, ze je zadany a druha sa vydava za niekoho ineho
nech si dopisuju, bude sranda
Ja si myslim , že vieš heslo jeho stareho účtu a si tak zvedavá, či ho chlap nepouziva,tak preto naň chodíš a dotyčnej ukazalo ,že je prihlásený tak napisala.Stopercentne otom tvoj chlap nevie, preto mu to nepovieš
Keďže vie, že máš prístup, povedz mu to. Načo tajnosti.