Písal si so mnou roky a teraz neodpisuje, nedvíha telefón

28. júl 2022

Aky mate nazor na muza,ktory si s vami pise roky a naraz sa odmlci,neodpisuje Vam na spravy,nedviha telefóny.No kazdopadne to dobre hral,ale teraz ukazal aky naozaj je. Uz viac neverim nikomutento svet ide do prdele !

ms_green
28. júl 2022

AK by si so mnou roky niekto iba písal tak by som sa asi aj ja odmlčala. 😅

lindusss2016
28. júl 2022

Roky ste si len pisali? To co? Alebo skor na co?

sissy27
28. júl 2022

Roky si len písať? No proste kamoš na písanie, od toho by som fakt nemala žiadne očakávania.

joesvk
28. júl 2022

Možno si okrem teba písal aj s niekým iným. A teraz začal reálny vzťah s tou osobou. Tak potom jasné, že stopne podobné písania.

cosmic_origin
28. júl 2022

Neumrel náhodou?

viestta
28. júl 2022

Roky by som si nepísala s nikým, kto nie je príbuzný alebo kamarat(ka).

mamutka
28. júl 2022

Mňa napadlo ze možno zomrel. Ale tak nie, no, možno je v nemocnici, mal nehodu, ochorel, postrelili ho..čokoľvek. Alebo si mu už liezla na nervy, kašle na to. To uz tu nikto nevie posúdiť, čo to bolo za pisanky a kam to viedlo 🤷‍♀️

cherry_cherry
28. júl 2022

Roky si s nim pisat? Preco??

karelova
29. júl 2022

Co si o tom myslím? Ze si našiel niekoho, s kym si nemusí iba písať 🤷🏼‍♀️

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
misinka0611
29. júl 2022

Veď sa mu mohlo aj niečo stať.

liljana
29. júl 2022

Preco nikomu neveris a svet ide do prdele? Iba ste si roky pisali, asi nemate ziaden normalny vztah. Niekoho si mozno nasiel, popri partnerke a praci na virtualne znamosti uz nema cas. Pripadne je chory, nestiha, na dovolenke,... Vyber si.
To je ako keby si sa vydala, mala deti a nestihala sa ozyvat kazdy den starym kamaratkam.

tykat
29. júl 2022

Asi mu na to zena po rokoch prisla.

timing
29. júl 2022

Ma partnerku- vztah, druhej zene taketo vypisovackt/ telefonovanie nie je po chuti, tak si vybral. Dalsia moznost, ze sa mohlo nieco vaznejsie stat.

mikadooo
29. júl 2022

Našiel si frajerku, tá mu prišla na písaníčko a v rámci zachovania vzťahu ti prestal písať a dvíhať telefóny. To len taký tip.

zdenkastanka
29. júl 2022

No tak asi si uz nasiel nejaku realnu zenu a nie na dopisovanie🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️co mas 13?

zanka777
29. júl 2022

Tak ja si myslím že si určite našiel niekoho na normálny vzťah tak ťa odstrihol... Fakt mi príde len písanie si s človekom XY rokov nezmyselné

laska86
30. júl 2022

Ktovie ci nezomrel😳

bombulka1987
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nurielka
30. júl 2022

Ma ženu, ktorej to vadí. Aj tebe by to najskôr vadilo. 😃