Mali sme v praci workshop a sedela som pri kolegovi co prisiel z inej pobocky. Tusim ma balil. Pozeral sa mi do oci a ked som musela odist a vratila som sa, povedal mi, ze som mu chybala. Bola tam velka iskra, ale zaroven som sa citila vedla neho neisto a nedalo sa mi zapajat do workshopu. On sa zapajal bez problemov. Bolo velmi prijemne pri nom sediet dva dni, ale este radsej by som sedela na nom, haha. No uz odisiel a asi ho uz nikdy neuvidim, ale srdce mi za nim vola. Myslite si, ze ma len tak namotaval, z kratochvile? Ono to bolo viac o citeni ako o slovach. Strasny chtic som mala, ale netrufli sme si ani jeden nieco riesit.
tiez wi myslim,ze by ta uz kontaktoval ak by mal zaujem .. a sice ta za nim nieco tiahne(mozno srdce mozno ine) ,ale mas snad hrdost a nebude ho vyhladavat .. mozno sa len nudil a doma ma zenu ci priatelku
Presne tak: namotával Ťa z kratochvíle, nebalil Ťa ... možno je ženatý, má deti a takto Ťa namotával ... och, koľko máš rokov, že si tak naivná?
zabával sa
Pockaj vytiahnem vestecku gulu
🔮 chcel ta za zenu, ale ty si odolala jeho vabeniu a preto uz dnes chce za zenu nejaku inu
Je to tak, zabaval sa, hm. My sme pracovne v kontakte, majlovom aj telefonickom dost casto. Ale vzdy som mala z neho pocit, ze ma siete rozhodene na kazdu stranu a v kazdom pristave frajerku. Ale ked som pri nom sedela, tak som este nikdy nevidela tolko bab sa flirtovne usmievat, on to ako keby v kazdej prebudil. Tak, tak, nic nebude.
haha, chlap, čo ti tlačí do hlavy také kaleráby, že si mu chýbala, keď si bola na WC, či kde, si "netrúfal" niečo s tebou riešiť? Nemaľuj si to na ružovo, proste on zas taký chtíč na teba nemal
@atasina Ty si si netrúfla niečo riešiť, on Teba riešiť nepotrebuje, keď sa na neho každá okoloidúca flirtovne usmieva.
Zrejme ma ženu akú chce a zábava sa na tom, že by ho každá druhá chcela.
Ja som sa nevratila z obedu, lebo som musela nieco pracovne dokoncit. Tak som prisla iba na koniec workshopu, na poslednu pol hodinku. Ale aj tak chapem, ze to bolo divne. A on tusim povedal: kde si bola, chybala si nam. Uz ste ma z toho dostali, diky. Normalka budeme dalej slusne fungovat profesionalne. Dakujeeeem.
Nechaj tak, keď chce, nájde si ťa. Ale myslím ze tento to ozaj skúša na všetky strany.
nech ta nic nemrzi. taketo light flirtovanie je predsa mile osviezenie a v podstate kompliment
@personality presne to aj mňa napadlo 🫣
ak by si sa mu páčila alebo ak by ta chcel ešte niekedy vidieť tak by určite si vypýtal tel číslo alebo Fb alebo nejaký kontakt na teba ... ( môj názor )