Mám výčitky svedomia.partner sa so mnou rozišiel, neviem prečo a že si dáme pauzu, stále dokola som sa pýtala, ako to bude ďalej s nami, čo v živote chce, pauza trvala 7mesiacov, celú dobu som sa snažila oživiť náš vzťah, neúspešne. Stretla som nakoniec niekoho iného, len bozky a túlenie, nevyšlo to.cakala som ďalšie dva mesiace a zase kontaktovala bývalého, snažím sae to dať zase dohromady, tentoraz sa mi to myslím darí, ale mám výčitky svedomia, že som mu bola neverná, bola či nebola, rozišiel sa so mnou a s tým druhým nič nebolo.poradte mi prosím, boli ste v takejto situácii, ako ste to riešili a čo vaše svedomie.
@tricia5 no pauza trvajuca 7 mesiacov je uz rozchod. Mozno je to len zbabelec a bal da ti do oci povedat, ze uz s tebou byt nechce, tak to zakryl ,,pauzou". A nebud naivna, ze on si medzitym nevrzol s inou, mozno aj kvoli tomu chcel ,,pauzu"
To fakt? Vieš čo by som mu mohla z vysoka..a nie ešte sa mu do zadku pchať, maj kus účty dievča!
Pauza 7 mesiacov? To uz nie je pauza, to uz je rozchod. Vykaslala by som sa na neho, uzavrela to v sebe a hladala niekoho ineho.
Pauza je len "ohľaduplne " pomenovanie pre rozchod. Nemá význam, aby si ho naháňala, on nemá záujem obnovovať vzťah. Načo sa takto trápiť, vtierat a ponižovat?
v 45 taketo spravanie? tiez som si myslela, ze to pise niekto max okolo 20. uz by si mohla mat dost rozumu a nechat ist ludi, ktori o teba nemaju zaujem. miesto toho sa este citis previnilo, ze si niekoho mala, ked ste boli rozideni? predpokladam, ze ani teraz to nie je vztah, len si to snazis nahovorit. vlastne sa ani necudujem, ze v tomto veku nemas staleho partnera, ked si vlastne nikdy nedospela na stabilny vztah
@tricia5 nič v zlom,ale napriek tomu,že máš 45r.,nerob nerozvážne veci zo zúfalstva a strachu zo samoty.
A už vôbec nebude v pozícii,že ty sa snažia o vzťah.
Je to ponizujuce. A keď si si našla priateľa v 44,45r.vies si ho nájsť aj o rok neskôr.
Toto nebude šťastný vzťah,keď sa o neho musíš sama toľko snažiť. A najmä,keď sa s tebou rozišiel on.
Strácame čas. Uzavri to,otoč list. A príde niekto iný.
@tricia5 Vyser sa toho magora ! A PREPÁČ za ten vulgárny úvod...ale myslim si, že to bolo potrebne...si určite skvelá, silná a milá žena, ktorá si zaslúži oveľa viac ako je to čudo čo si ťa neváži a len ťa zneužíva Láska je zvláštna niekedy nám rozum utlmi a my vidíme len to úžasné na človeku...keď si s ním citis sa super? Myslíš si, že si ťa váži? Stojí o teba? Ak si si odpovedala ÁNO je to ten pravý ak NIE .....UTEKAJ ŽENA
@tricia5 neverná si nebola tak nemas mat preco vycitky. Na druhej strane ak by chlap mal naozaj zaujem, tak urcite nečaká 7 mesiacov. Ja som sa tiez z mojim rozisla na tvrdo pred 3 rokmi. Sem tam napisal ale ja som mu ani neodpisovala a potom zacal aktívnejší boj o mna. Trval 3 mesiace, kym som povedala moje podmienky návratu. Ale nerozišli sme sa kvoli nevere, bitke alebo inemu extrémnemu dovodu. Pisem ti to len preto, ze naozaj je otazka ci si ten chlap bude vážiť vztah s tebou, ked nemusel bojovať o teba. Myslim, ze niektore to takto mysleli.
Žena, spamataj sa, prosím 🙏
Je to rozchod. Zabudni na neho
Pauza v normálnom vzťahu neexistuje. Na každom vzťahu treba cely život pracovať. Kašli na bývalého a nájdi si nového partnera. Držím palce, aby bol ba celý život
Úprimne, keď máš taký vek, tam sa predpokladá, že už máš aj isté skúsenosti. Tak hádam sama vieš (cítiš) že z toho už nikdy nič nebude.
Ak sa snaží len jedna strana, tak o com to je? On nemá zaujem, dal a dáva ti to najavo, ty sa vnucujes, on možno nechce ti to "natvrdo" povedať, alebo mu vyhovuje, že si taká nazhavena a on ma v tebe zadné vrátka keby "už lepšia neprišla"
Skutočne takto to chceš? Toto nie je skutočna láska,možno skôr nostalgia alebo túžba po láske. Alebo strach zo samoty.
Nepíšeš, že máte deti, alebo iné záväzky, tak na tvojom mieste to "oplacem" a nechám ho ísť. Lebo takto podľa tvojich slov to ozaj nevyzerá, že by on sa trhal o teba.
@tricia5 Dobre ti tu vsetky hovoria.Fakt nemas sebareflexiu?Okrem toho myslis ze by este stal o zenu ktora sa pred nim tak zhadzuje,ponizuje a sprava ako zufalka ktora caka iba nanho?Muzi chcu sebavedome zeny,ktore maju uroven.
@tricia5 myslim si ze o pauze rozhoduju dvaja a je na to dovod a malo by byt patricne vysvetlenie, ak ho nedal , tak chcel uziect z toho vztahu z nejakeho dovodu a “pauza” mala byt koniec. Pokial nechcel dat vysvetlenie, nic ine by mi nezostavalo len sa s tym do urcitej miery zmierit a spravit hrubu ciaru.
V takom veku by som cakala uz rozum z jeho strany a chovanie sa adekvatne k jeho veku, ale chlap…
Takze ja by som mozno zo zaciatku ziadala odovodnenie nakolko som s tym neratala, teda ak by som si myslela ze vsetko dotial klapalo, ale ak by bola ignoracia, ako to bolo z jeho strany, tak potom ako som napisala. Dovi dopo a zit si dalej bez neho , bez pauzy a s hrdostou.
@tricia5 prosím ťa pekne, nekontaktuj ho, vykašli sa na neho. Z akého dôvodu sa mu takto vtieras? Nemyslím to v zlom, ale toto už fungovať nebude. Láska pride ale nemôžeš nič siliť 😉