Pauza alebo rozchod

mimx
15. feb 2024

Ahojte. Potrebovala by som poradiť. S priateľom sme spolu už skoro 5 rokov no v poslednej dobe nám to dosť škrípe. Nefunguje nám to intímne a minule sme sa kvôli tomu povadili. Vyčíta mi to. Takisto hovoril, že už to nie je také aké bývalo. Dokonca ma upodozrieva, že mám niekoho iného. To, že to už nie je medzi nami také aké bývalo to už vnímam dlhšie aj ja. Uvedomila som si, že už ho tak neľúbim ako predtým. Nikam spolu nechodíme, dokonca už ani nevieme medzi sebou komunikovať. Keď sme spolu, stále sme ticho. Keď sa máme stretnúť som nervózna, dokonca ma to otravuje. Už si ani neviem s ním predstaviť budúcnosť.
Za všetky rady ďakujem.

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
colsami
15. feb 2024

Pauza je v podstate rozchod. "Pomoze" v 1 zo 100 pripadov.
A ak Ti uz nedoveruje a obvinuje Ta ze mas ineho, nemyslim ze to realne pomoze, ked dovera je prec.

5 rokov je inak dost dlha doba (ak nemate 20) na posun vztahu, ci zasnuby svadba, spolocne byvanie a zalozenie rodiny atd... A vy ste sa nikam prirodzene neposunuli, len to medzi vami casom stagnovalo a potom 'vykapalo'.

danica2711
15. feb 2024

@mimx no tak v tomto prípade je vlastne všeko jasné. Sbohem a šáteček...

mimx
autor
15. feb 2024

@colsami obaja máme 25

colsami
15. feb 2024

@mimx tak akurat vek ze ak vies, ze si s danym chlapom nevies predstavit sa niekam posunut uz vaznejsie a uz teraz Ta otravuje co len stretnutie, chod dalej.

babydesire
15. feb 2024

@mimx mali by ste sa rozist,,zda sa, ze obaja uz tento vztah nechcete dalej budovat

lilyianka
15. feb 2024

@mimx načo vo vašej situácii pauzu? Toto je na rozchod... A v podstate pauza je predzvesť rozchodu.. čiže to vychádza tak ci tak

deti95060810
15. feb 2024

rozchod

lexie321
15. feb 2024

podla toho co pises, tak za mna by bol rozchod

daniela2202
15. feb 2024

@mimx ukončiť

kika147
15. feb 2024

@mimx rozchod určite . Toto iste som zažila a bol to skvelý pocit ked sa to skončilo . Ožila som

thoughtfulweirdo
15. feb 2024

Ako by mohla pauza pomôcť? Keď sa objavia vo vzťahu problémy, buď ich treba vyriešiť, alebo ísť o dům dál.

babulkomale
16. feb 2024

@mimx aké rady? Sama si si odpovedala. Predsa ked ma otravuje sa s niekym stykat, tak sa nestykam a vztah tym padom neexistuje.
"Tak utekla nám láska, jó to se stává a najednou tě holka nemám rád."
Nedvědi, Hrášek.

domkakvet
16. feb 2024

@mimx rozchod, si este mlada, tak na co s nim stracat cas.