Ahojte ,
boli by ste v manželstve bez lásky ? Viem , že po 16 rokoch je to iné . Neočakávam motýle ale je to úplne vyprchané a cítim , že ma manžel vyčerpáva , vycuciava energeticky a city sú vyprchané obojstranne . Nemá vybudovaný vzťah s detmi , nie je tam už ani dôvera , som z toho celého vyčerpaná .
Prečo si s ním? Vy dvaja ste podľa toho čo píšeš ako dvaja cudzinci, nie partner a partnerka. S deťmi vzťah nemá. Prečo teda, peniaze, zázemie?
@nikpa preco teda? Neviem strach z neznameho , strach ako to zvladnem , strach z rozvodu že bude robiť zle ….
Život máš len jeden.Keď je vzťah mŕtvy, mňa by v takom neudržali ani deti, peniaze,zazemie, hypotéka,nič.Ale záleží aj od osobnosti, sebaúcty.Keď človek chce všetko ide.Aj iné ženy to zvládli a nakoniec len ľutovali, že to neukončili skôr.Môžeš si dať šancu na lepší život, záleží od teba, či si život premrháš alebo zabojuješ.
A aj keby si si už nikoho nenašla, vždy lepšie samej, máš o starosť menej a nemusíš mu robiť gazdinú ako s človekom ktorý ťa ma na háku a si pre neho len spolubývajúca či vzduch.
Prečo myslíš ,že bude horšie po rozvode,ja osobne som bola šťastne rozvedená aj keď mi bývalý robil zle,nezaujímal ma mohol robiť čo chcel, všetko to je v hlave
Nie. Vyslovene laska by mi mozno nechybala po tolkych rokoch, ale ucta, hlboke priatelstvo, otec pre moje deti a partner do nepohody ano