Partnerstvo a strata chuti na sex

14. júl 2024

Ako to povedať… nemám chuť na sex s partnerom, na jednej strane mám toho pracovne veľa,som z prace fyzicky psychicky unavená, kombinácia toho tepla no človek sa nie vždy vie “naladiť”.
Nechce sa mi pretvarovať… tak ho radšej slušne odmietnem. Ja chapem ,že muži majú svoje potreby ale nie každý deň večne narážky tohto typu. Už to nevladzem ani počúvať.
Napr partner skončí v práci o 15 ja neskôr niekedy aj 19 večer on je oddýchnutý ja po celom dni prídem domov chcem mat trosku svoju chvíľku a už ide ako taká plátna.
Nevie v klude ležať , nevie prejaviť lásku inak ako sexom nieledy aj objatie by bolo lepšie ako vecne bombardovanie. Čím viac tlači, už má chytajú nervy a vzniká z toho nechuť.
Ako toto normálne komunikovať ?

sevrin
14. júl 2024

Povedz mu to narovinu, nie nejako panovačne, ale skôr takým spôsobom, ako keby si súcitila s ním, že ho chápeš, alebo proste to nejde teraz. Buď to pochopí na prvý krát alebo začni s ním komunikovať na úrovni, že takto to ďalej nepôjde a budete musieť predefinovať vaše spoločné nažívanie a všetko okolo toho.

januska12323
14. júl 2024

Žiadne náznaky, na rovinu. Som zničená z práce, tepla a tvoje nútenie k ničomu nepomáha.

sisska96
14. júl 2024

Však to neviete vykomunikovať? Ste dospelí ľudia. Normálne povedz si unavená, neznášaš leto, lepenie sa, a nemáš chuť vkuse na sex. My doma obaja neznášame horúčavy, lepíme sa ako lepidlo, málo energií, popritom robota, tak v takomto horúčave kašleme na sex :D prežijeme toto obdobie a potom fungujeme normálne, ako nám vyhovuje.

autor
14. júl 2024

@sisska96 ja viem len on toto nechápe… akokeby vecne v hlave mal len sex nič iné už je to otravne

sisska96
14. júl 2024

Tak ja by som nemala naňho trpezlivosť. Život je krátky, aby som sa trpela s takým mužom, ale ty sa musíš rozhodnúť ako chceš žiť celý život. Stále máš na výber

zuzanka.zuzu
14. júl 2024

koľko máte rokov? 😀