Partnerovi vadím

4. sep 2024

Ahojte, potrebujem radu. Partner mi povedal, že mu vadim, leziem na nervy, uz neni do mna zalubeny a radsej je sam ako so mnou. Na druhu stranu...povedal mi, že mu na mne záleží a ľúbi ma. Rád by to nejak urovnal, aby bol zas "zaľúbený".Je zmätený. Ako ďalej postupovať? Hlavne z mojej strany... čo si o tom myslíte? Ja sa veľmi trápim...

anjelicek26
4. sep 2024

Je zmäteny? Chlapec ma ano v hlave zmätok, ma rad sex, upratane, navarene, slipy oprate, ale oci ma otvorene pre kazdu inu zenu, pretoze mu nie si dost dobra, len na ten servis 🙄 Prosim vaz si samu seba a nech si to zrovnat sam - s niekym inym...

laurika1432
4. sep 2024

Už nie je do teba zaľúbený ale ľúbi ťa? 😀 Chlapec má evidentne poriadny bordel v hlave. Nudí sa, očividne.

autor
4. sep 2024

@anjelicek26 Nepríde mi, že by mal nejaké iné ženy alebo oči po ženách a podobne. Čo sa týka intímnosti nám to klape. Má ma pre sex? Som zmätená aj ja.... veľa myšlienok mám z toho a neviem čo si myslieť.

autor
4. sep 2024

@laurika1432 Zaľúbenosť, keď sme sa daki dohromady. To krásne ružové "dokonalé"... tiež neviem čo si pod tými slovami predstavuje..

drago12587
4. sep 2024

Pravdepodobne ma malo casu na seba a dostava ponorkovu chorobu.. chlapi chodia na ryby, za kamosmi na pivo.. chcu čas pre seba.. ma ho dostatok ?

la_dolce_vita
4. sep 2024

Netrap sa pre cloveka, ktory nema jasno v citoch k tebe. Dala by som mu priestor, nech si vyriesi svoj zmatok a stiahla by som sa.

elli333
4. sep 2024

Manzel nech nieje smiesny, co by chcel? Citit motyliky v brusku ako 15nast rocny az do 70ky? Treba aj trosku rozumu pobrat obcas a uvedomit si co laska znamena. Pride mi trochu detinsky a hlavne ho ocividne netrapi, ze ti tym dost ublizil. Mimochodom ty si donho "zalubena" ? Povedz mu, ze ani ty tych motylikov necitis a ak sa nebude snazit aby si ich citila tak ich pohladas inde 😃 aspon bude mat o zabavu postarane 😀

7miriam77
4. sep 2024

Opýtala by som sa ho, čo teda ďalej chce? Ak sám nevie, odišla by som a dala mu čas, aby sám zistil čo chce. Ma chaos a zmätok a možno ešte nie je vyzretý na vzťah

deti95060810
4. sep 2024

keby mi toto povedal tak uvažujem čo s týmto chlapom resp. vzťahom. či má zmysel pokračovať.
zabolelo by ma to.

annamudra123
4. sep 2024

Ahoj, no žiaľ tu asi uz zmena nenastane...mne sa to stalo ale opačne voci partnerovi pred 2 rokmi a velmi som sa snazila si to nejak v hlave urovnat lebo on bol super clovek ale proste to nejak vsetko vyprchalo a sme fungovali len ako kamarati.. a jedine riesenie bol po 4 rokoch rozchod..ale drzim palce teda ak chces byt s nim aby sa vam to urovnalo.

danica2711
4. sep 2024

ako dlho ste spolu? Koľko máte rokov?

som_realistka
4. sep 2024

Vadíš mu, pravdepodobne sa zapozeral do inej, ale ešte to s ňou neskúsil, a stále potrebuje full servis, takže Ťa stále má rád. Maj rada aj Ty seba, prestaň okolo neho skákať a už vôbec okolo neho netancuj aby sa znovu zaľúbil. Nezaľúbi sa, max Ti natlačí kaleráby do hlavy aby neprišiel o komfort. Už to tu v témach odznelo a je to stará pravda Chlap odchádza na 99% za inou.

mirithia
6. sep 2024

Ale prázdne gule a plné brucho mu nevadia...