Ahojte, potrebujem radu. Partner mi povedal, že mu vadim, leziem na nervy, uz neni do mna zalubeny a radsej je sam ako so mnou. Na druhu stranu...povedal mi, že mu na mne záleží a ľúbi ma. Rád by to nejak urovnal, aby bol zas "zaľúbený".Je zmätený. Ako ďalej postupovať? Hlavne z mojej strany... čo si o tom myslíte? Ja sa veľmi trápim...
Už nie je do teba zaľúbený ale ľúbi ťa? 😀 Chlapec má evidentne poriadny bordel v hlave. Nudí sa, očividne.
@anjelicek26 Nepríde mi, že by mal nejaké iné ženy alebo oči po ženách a podobne. Čo sa týka intímnosti nám to klape. Má ma pre sex? Som zmätená aj ja.... veľa myšlienok mám z toho a neviem čo si myslieť.
@laurika1432 Zaľúbenosť, keď sme sa daki dohromady. To krásne ružové "dokonalé"... tiež neviem čo si pod tými slovami predstavuje..
Pravdepodobne ma malo casu na seba a dostava ponorkovu chorobu.. chlapi chodia na ryby, za kamosmi na pivo.. chcu čas pre seba.. ma ho dostatok ?
Netrap sa pre cloveka, ktory nema jasno v citoch k tebe. Dala by som mu priestor, nech si vyriesi svoj zmatok a stiahla by som sa.
Manzel nech nieje smiesny, co by chcel? Citit motyliky v brusku ako 15nast rocny az do 70ky? Treba aj trosku rozumu pobrat obcas a uvedomit si co laska znamena. Pride mi trochu detinsky a hlavne ho ocividne netrapi, ze ti tym dost ublizil. Mimochodom ty si donho "zalubena" ? Povedz mu, ze ani ty tych motylikov necitis a ak sa nebude snazit aby si ich citila tak ich pohladas inde 😃 aspon bude mat o zabavu postarane 😀
Opýtala by som sa ho, čo teda ďalej chce? Ak sám nevie, odišla by som a dala mu čas, aby sám zistil čo chce. Ma chaos a zmätok a možno ešte nie je vyzretý na vzťah
keby mi toto povedal tak uvažujem čo s týmto chlapom resp. vzťahom. či má zmysel pokračovať.
zabolelo by ma to.
Ahoj, no žiaľ tu asi uz zmena nenastane...mne sa to stalo ale opačne voci partnerovi pred 2 rokmi a velmi som sa snazila si to nejak v hlave urovnat lebo on bol super clovek ale proste to nejak vsetko vyprchalo a sme fungovali len ako kamarati.. a jedine riesenie bol po 4 rokoch rozchod..ale drzim palce teda ak chces byt s nim aby sa vam to urovnalo.
ako dlho ste spolu? Koľko máte rokov?
Vadíš mu, pravdepodobne sa zapozeral do inej, ale ešte to s ňou neskúsil, a stále potrebuje full servis, takže Ťa stále má rád. Maj rada aj Ty seba, prestaň okolo neho skákať a už vôbec okolo neho netancuj aby sa znovu zaľúbil. Nezaľúbi sa, max Ti natlačí kaleráby do hlavy aby neprišiel o komfort. Už to tu v témach odznelo a je to stará pravda Chlap odchádza na 99% za inou.
Ale prázdne gule a plné brucho mu nevadia...
Je zmäteny? Chlapec ma ano v hlave zmätok, ma rad sex, upratane, navarene, slipy oprate, ale oci ma otvorene pre kazdu inu zenu, pretoze mu nie si dost dobra, len na ten servis 🙄 Prosim vaz si samu seba a nech si to zrovnat sam - s niekym inym...