Spoznala som sa s jedným mužom, ktorý má ocividne nejakú psychicku poruchu, absolútne mu je niekedy jedno, ako sa druhí cítia,keď sa k nim správa odmerane bezdôvodne.
Bolo vidieť, že sa začíname na seba motať, no ale nastalo toto jeho chovanie ku mne. Naposledy mi oznámil, že by sme mali ukončiť kontakt spolu. O pár dní si začal sypať popol na hlavu, prečo sa tak chova, že keby je normálny tak by som bola pre neho, že so mnou nemá problém....ako si to vôbec vysvetliť, veriť tomu vôbec, keď je taký? Chce vôbec ten kontakt? Niečo som mu napísala v tom zmysle, že ho neodsudzujem ale tak by mal s tým niečo robiť. Už neodpovedal.
buď rada... načo by ti bol takýto človek.
Zidi z kratsej cesty. Potrebujes zbytocne komplikacie?
Radsej to razne ukonci, kym nezacnes pochybovat este aj o vlastnej 'normalnosti' (takto vedia niektori chori ludia domotat inych zdravych)
Kašli naňho, zbytočné nervy. Buď má depresiu, alebo fetuje
Bloknúť⛔️
načo ti je nejaký psycho
Asi ho poznam 😀 ale nevyjadrila si sa, ze ci su z Tvojej strany nejake sympatie a zaujem to tahat dalej, ak ta toto zabrzdilo, tak to vzdaj.
Pod povrchom, ktory si zazila, to moze byt ovela komplikovanejsie
Ak je to uz v začiatkoch taketo, co asi bude nasledovat? Potrebujes trapenie? Ja by som uplne prerusila kontakt, nic dobre z toho nepozera....
@nmaxima z mojej boli, aj som sa priznala. On sa nevyjadril. U mňa už uzavreté.
Si jedna z vela moznosti.