Ahojte chcem sa vás opýtať ako to máte s partnermi zakazujú vám čo si máte obliecť,ísť s koleginami von sa odreagovať aspoň 1 krát za doma mesiace mať deň sama pre seba ?Lebo presne tak to mám ja rozkazu je mi čo si mám obliecť samozrejme nepočúvam no potom je oduty a nebavy sa somnou ...Kolegine ma volajú už vise rok sa ísť s nimi zabaviť vždy som ustúpila jemu nech není oduty no teraz som si dopĺňa že idem a už boli reči že si nájdem iného on chce byť somnou tráviť somnou čas a chodiť niekam (ale pritom jedine kde chodím s ním je chalupa lebo len tam chce chodiť ) tak že do roboty ,domou,deti ,chalupa to je všetko čo on chce a mne to už prerastá cez hlavu ...on si ani vysvetliť nedá že chcem ten jeden jediní deň pre seba nech sa nezbláznim čo mám robiť
@barbado ísť a užiť si pohodový večer s priateľmi. Muža nechaj nech sa deje. Ako sa oduje tak sa potom odduje. Nie si jeho majetok aby ti diktoval kam môžeš a kam nie
TY nie si jeho majetok môžeš si robiť čo chceš. Raz by mi zakázal tak by ma videl naposledy vzala by som deti a išla preč. Za chvíľu TI bude diktovať že nesmieš sa kontaktovať z rodičmi súrodencami kamarátkami od každého ťa odstrihne prepáč je to manipulátor a debil.
Čo si si vybrala to máš.
Si dospelá, asi vie s kým žije. Dokonca ti nie je ani manželom, či? Dosť podstatné vám to škrípe. Žiješ s manipulátorom, keď som dobre pochopila máš s ním deti a ani si ťa nevzal. Nerozumiem na základe čoho si robí nároky na teba. Ani manžel nemôže manželku uviazať reťazou doma. Netreba sa tváriť, že všetko je v poriadku...on k tebe nemá úctu. Treba na vzťahu popracovať, lebo to raz vybuchne. Nedovol mu posúvať hranice, lebo časom budeš chodiť len do práce a domov.
A preco to tak mas?
Vygoogli si, manipulator, mozno narcis. Nie je to v poriadku, toto su chore vztahy. A bude to len horsie. Zvykne to prerast z nadutosti az k fyzickemu nasiliu
Vážne si necháš diktovať, čo si môžeš obliecť?
na rovinu, prečo si si s takým blbom urobila ešte aj deti? Lebo neverím, že ma začiatku vzťahu taký nebol...
Nemám s ním deti ja som rozvedená a on je len môj partner ... A veru taký nebol zo začiatku ale stupňuje sa to
Ako to mám s takým partnerom? No nijak, mám totiž normálneho chlapa, nie psychopatického idiota.
@barbado si v pasci pri ňom
Pred deťmi taký nebol hejže?