Partner volal nejakej babe

12. nov 2024

Neviem co robit, proste intuicia ma asi naviedla, nahodou som videla, ze partner pred par dnami volal nejakej babe prave ked som bola do vecera v praci. Volal jej minutu a ona jemu za polhodinku volala tiez par sekund. Nic viac. Nebolo by na tom mozno nic, no tu babu ma ako jedinu v zozname pod zdrobneninou, nikdy jej meno nespominal a nie je ani jeho zakaznicka. To by mi spomenul. Tvrdil mi, ze bol vtedy tiez dlho v praci, ale mam akesi divne tusenie. Ulozila som si jej cislo no viem iba krstne meno, nic viac. Jeho sa pytat zatial nebudem, keby za tym nieco bolo, zapieral by. No neviem, co robit. Som z toho nestastna a tusim najhorsiu vec, no nemam dokaz. Co by ste robili na mojom mieste? 😓

martinka13
12. nov 2024

Ako sa poznám, riešila by som to. Nenávidím žiť v neistote. K ničomu to nevedie. Zrejme by som jej zavolala.

autor
12. nov 2024

@martinka13 a co jej mam asi povedat? Ak za tym nie je nic, zhodim samu seba

snowdrop_
12. nov 2024

Mne staci “zapieral by”. Ked uz toto o nom vies,..

petamich
12. nov 2024

Nechapem a co sa ti nezda? 🤷‍♀️ Mne keby dnes muz pozrel do telefonu tak tam najde priblizne 5 takychto dvojic zaznamov.

A teda na co volat jej nechapem, akurat mu/si hanbu spravis, ak to je nejaky formalny vztah. Dobry den moj partner vam volal a vy jemu spat, co ste chceli.

Kazdopadne mne intuicia nenasepkava ist muzovi do telefonu, takze preco tebe ano?

autor
12. nov 2024

Este dodam, ze on mi vzdy povie ze ak ma nieco zaujima, jeho telefon mam k dispozicii. No moze si veci mazat. A pride mi divne, ze tam nema nic ine od nej. Nikdy take meno nespomenul a zrazu telefonat prave ked som bola v praci..

autor
12. nov 2024

@snowdrop_ jasne ze by zapieral, ak s nou nieco ma..9

petamich
12. nov 2024

Tvoj partner ma zakazane telefonovat, ked si v praci? Prepac ale mne to cele pride absurdne

autor
12. nov 2024

@petamich to urcite nie, tam ide o to, ze je to jedina baba okrem mna, ktoru ma ulozenu zdrobneninou mena a v zivote som o nej nepocula. A intuicia mi nieco hovori, ze to nebude celkom ok..

autor
12. nov 2024

@petamich neviem preco..zrazu som mala potrebu proste. Neviem to ani vysvetlit

buducamama
12. nov 2024

Čo ti ja viem, možno keby si to otočila a mala v práci kolegu Janka, tak ho tak máš v telefóne či? Ale tak nič iné ti neostáva, len to pozorovať🙄😬 Ty ho poznáš najlepšie.

macatt
12. nov 2024

Tak sa ho normálne opýtaj kto to je, že si si všimla v telefóne že voláva s dotyčnou a uvidíš podľa reakcie či klame a bude zaskočený..
Alebo keď to bude už vymazané tak zahladzuje stopy☝️
Skús zadať číslo do google či niečo nevyhodí..

petamich
12. nov 2024

Neviem na zaklade informacii, ktore mas/vies to moze byt kadernicka, uctovnicka, kolegyna, kolegova zena, ....ved to moze byt ktokolvek 🥴 ak mu ale neveris bud mas preco alebo mas problem sama so sebou 🤷‍♀️

doriiis
12. nov 2024

Dnes som to uz raz písala.Verit svojej intuícii sa vypláca.
Ale ako vidím,tak mnoho manželov žien z MK má kolegyne,kadernícky,upratovačky a susedy uložené zdrobneninami.🙂
Zaujimave

beata_k
12. nov 2024

Rozhodne by som vyckala. Casto aj tie najdivnejsie veci maju vysvetlenie. Ale posramotenie vztahu len tak nenapravis

macatt
12. nov 2024

A za 2€ vieš jednoducho zistiť majiteľa toho čísla..

petamich
12. nov 2024

@doriiis ano moj manzel ma 🙂 rovnako ako mam aj ja a? Ked sa raz jeho kadernicka predstavuje Zuzka, tak ju ma ulozenu Zuzka kadernicka, rovnako ako nasa upratovacka je Katka, tak ju mame obaja ako Katku

7miriam77
12. nov 2024

Ženská intuícia málokedy klame, ...podľa mňa to nebude len ten telefonát, podvedome si možno už dávnejšie uvedomujes, že sa "dačo" deje.

doriiis
12. nov 2024

@petamich ....ale upratovačku a kaderníčku poznáš aj ty a máš ich uložené tiež.
A podľa autorkinho vyjadrenia jej muž okrem nej nemá takto uložené osoby.A ona ju nepozná.To je neporovnateľná situacia

personality
12. nov 2024

Ja by som si kúpila novu simkartu a napísala jej na WA, ahoj Lenka, to som ja Janko. Mám nové telefónne číslo… 😀 Podľa reakcie uvidíš, či sa chytí. A stále to vieš uhrať na náhodu. Že o ničom nevieš. Simkartu môžeš potom zahodiť, keď zistíš čo potrebuješ.

bielasovicka
12. nov 2024

Myslím, že si stíhačka 🤔

petamich
12. nov 2024

@doriiis nie nepoznam vsetky zeny, ktore ma moj manzel ulozene v mobile, reagujem na to, ze viacere ma ulozene aj zdrobneninou - tieto dva priklady nahodou viem, kto su a ma x ktore netusim a xkrat som mu len podala mobil, ze vola Henika a ani neviem kolko ich ma a ako ma, lebo do mobilu mu nechodim a urcite by som nerobila zavery z toho, ze muz mal 1 ks vyslaneho hovoru par sekund Katke a ona mu volala naspat - ved to pokojne naozaj mohlo byt Katka mate volny termin na strihanie, pozriem a zavolam spat

Proste pre mna absurdna situacia na zaklade jedneho hovoru tu takto analyzovat a riesit. A ak na zaklade jedneho hovoru analyzuje a riesi, tak bud vie preco (lebo partnerovi neveri) alebo je problem v autorke a jej prehnanej ziarlivosti

autor
12. nov 2024

@macatt a to sa ako da prosim ta?

kavasmliekom
12. nov 2024

Daj si ju do whatsapp, možno tam bude fotka, podľa toho možno nájdeš na fb. 😄

lenkakravcova
12. nov 2024

Neviem ale ak máš možnosť zavolať z mobilu kamarátky (takej ktorej číslo nemá tvoj manžel, pre istotu), tak to skús. Len neviem či to pôjde bez klamstva. Pravdepodobne ti nepovie nič len dvihne. Ak plánuješ klamať tak je možnosť Napr zavolať že voláš z prírodných mydiel, a že pani vyhrala mydielko na adresu, ale máte pri kontakte len meno a tel číslo, nemáte adresu tak by si poprosila adresu kde to máte zaslať.. 😂 (Potom jej nejaké pošli, nech nevolá tvojej kamarátke naspäť, že niekto od nej chcel údaje len tak..).

personality
12. nov 2024

Inak myslím, že ak by niečo spolu mali, tak by hovor netrval pár sekúnd. Ja kým poviem všetko ťuťu muťu, je to na pár minút 😀

autor
12. nov 2024

@petamich nic z uvedeneho to nie je..no asi mam preco..narusena dovera v minulosti

kavasmliekom
12. nov 2024
macatt
12. nov 2024

Hodíš tam číslo, stiahne ti 2 €, pošlú ti meno na mail a potom meno hodiš na FB a máme ju 👌

personality
12. nov 2024

@macatt no bude mať meno a čo ďalej? 😀

autor
12. nov 2024

@kavasmliekom neviem ako sa to hlada. Mne najde len cisla, ktore mam ulozene ja