Partner uprednostňuje kamarátov

13. dec 2023

Ako by ste sa cítili, kebyže Vám partner po 3 rokoch vzťahu, rovno povie, ze keby si mal vybrať medzi Vami a tým že už nikdy nepôjde piť po podnikoch do ranných hodín tak si nevyberie Vás. Pretože si taký život bez pitia s kamarátmi do rána nevie predstaviť. Taktiež na otázku, či si vyberá radšej kamarátku ako mňa odpovedal, že ju. Prosím nepíšte mi tu otom aká som stíhačka a podobne, tak to vôbec nieje. Niesom. Otázka je, že či by ste vedeli žiť s partnerom s týmto pocitom. Ak by prišlo na výber, nevyberie si nikdy Vás…

madeincssr
13. dec 2023

No zle by som sa cítil. A po len 3 rokoch to je ozaj čudné. Bola tam niekedy naozajstná láska, že bez Teba nemohol byť, že by Ti zniesol modré z neba, že s Tebou chcel chodiť všade?

erikab82
13. dec 2023

Popriala by som mu veľa šťastia k opiášom s kamošmi do rána a ku kamarátsvu s kamoškou. Ty hľadaj svoje šťastie inde u niekoho pre koho budeš prvoradá. Inak sa čudujem, že si 3 roky s niekým, kto má potrebu sa ožierať.

januska12323
13. dec 2023

Prečo by si s ním mala ďalej žiť? Vybral si tak mu dopraj.

danica2711
13. dec 2023

prepáč, ale mimoriadne hlúpa otázka. Fakt sa musíš pýtať, či ostať vo vzťahu s človekom, ktorému na tebe absolútne nezáleží?

anjelicek26
13. dec 2023

Popriat stastny zivot a poslat za kamosmi...

h2
13. dec 2023

Načo sa o takýchto veciach bavíte? Je postavený pred takúto voľbu? Ty by si si čo vybrala, keby si si mala vybrať medzi partnerom a kamarátkami, keby vybrať si partnera by znamenalo povedzme nestretnúť sa a ani nekomunikovať so žiadnou kamarátkou? Koníkovská klasika: zase sa tu robí z chlapa najväčší hajzel. Ale ak by tu baba napísala, že "chlap mi zakazuje kamarátky", boli by tu samé komentáre "utekaj" a "debil" a "manipulatívny žiarlivec". Ja osobne by som nechcela partnera, ktorý mi bude niečo zakazovať a stavať ma pred voľbu, že buď on, alebo niečo iné.

autor
13. dec 2023

@h2 podľa mna každý príčetný 30 ročný človek v partnerskom vzťahu by ani nemohol uvažovať nadtým že kamarátka alebo opiačiny s kamošmi do rána sú pre neho viac ako partnerka. Áno vo vťahu si netreba nič zakazovať, ale treba mat veci vykomunikované jasne. A keď jasne vieš, že si natom takto, tak sa potom musíš jasne podľa toho zariadiť. Aj keď táto pravda extremne bolí.

sense
13. dec 2023

Pozri bol taky od začiatku? Dala si mu také ultimátum od začiatku alebo ti to vadí po troch rokoch. Ak nie si ty priorita pre neho, nech nie je ani on prioritou pre teba. Teraz vieš na com si a ty si tá ktorá sa môže rozhodnúť ci sa uspokojís s tým "co máš" alebo das príležitost nmat po boku niekoho pre ktorého bude väčšou prioritou ako kamarátka a opiase

ibrunova
13. dec 2023

Nedávaš mu nejaké blbé otázky, aby si vybral a podobne, keď ti toto povedal?

zmrzlinka2021
13. dec 2023

Autorka,

otázka je skôr na teba, ze prečo so svojím priatelom randíš už 3 ROKY, ked vies, aké sú jeho priority, akú má povahu a teraz ti to uz aj priamo povedal.

Práve preto ludia spolu chodia, aby sa spoznali a zistili, ci k sebe pasuju a vedia si predstavit byt spolu cely zivot alebo nie. Ty jasne vidis, ze nie si v jeho zivote prioritou, a este ti to aj ustne jasne povedal. To ze s niekym chodis tri roky nie je ziadny zavazok, ak ti taky frajer nevyhovuje, odid z takeho vztahu.
Ak v takom vztahu chces pokracovat, respektuj jeho volbu a nehovor mu co ma robit.

autor
13. dec 2023

@zmrzlinka2021 máte pravdu, len človek je častokrát kvôli láske veľmi slepý.

domkakvet
13. dec 2023

Nestracat s nim viac casu.

madeincssr
13. dec 2023

AUTORKA je to tak. Len či aj on bol vôbec niekedy kvôli láske K TEBE slepý...

zmrzlinka2021
13. dec 2023

Autorka,

lenze ak nemáš lásku k sebe, nemozes ju mať ani k frajerovi, ani k nikomu. Laska nie je emocia, pocit, laska je rohodnutie hladat vzajomne dobro. A on ta urcite nelubi a myslím, ze ty sama si to uvedomujes.

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
komplikovana
13. dec 2023

Ak nie som priorita pre partnera, da sa to nazvat partnerskym vztahom? Co vlastne ste? Za mna osobne, kde ma nechcu, tak tam niesom.

sissy27
13. dec 2023

takto... ak by som dostala niekedy vo vzťahu takúto ultimátnu otázku, tak si proste vyberiem tú druhú možnosť. Nie preto, že sa potrebujem chodiť opíjať alebo že by mi kamaráti boli prednejší, ale jednoducho preto, že ma nikto nebude stavať do takejto pozície. Čo sa stane, keď si vyberiem jeho a potom budem chcieť ísť s kamoškou osláviť narodeniny a dám si pár drinkov? Bude sa mi doma zdúvať a vyhadzovať mi to na oči "veď si sľúbila" ? Mám s ním žiť v strese, že poruším nejaký nezmyselný sľub a príde trest? Nie, ďakujem. Ak mi chce dávať ultimáta, môže sa rovno zbaliť a ísť.
Ale inak tiež by som netolerovala každovíkendové výjazdy s kamarátmi a podobne, len by som ani nechcela od partnera aby sa kvôli mne menil. Nech robí veci tak ako uzná za vhodné, ja sa zas rozhodnem, či mi taký partner vyhovuje. Nie som jeho mama aby som ho vychovávala a hovorila čo môže a čo nie.

erikab82
13. dec 2023

@h2 konikovska klasika je neschopnosť čitať s porozumením a vytrhať slová z kontextu aby bolo dočoho ,,kopať“ 😉

terezka1947
13. dec 2023

Prečo si s ním?

veselo_neveselo
13. dec 2023

To je ale debilne polozena otazka, prepac.

Akekolvek ultimata tiez do vztahu nepatria, nie je to bud-alebo. Jedine v pripade alkoholikov, inych zavislosti, ale aj tam zalezi od formulacie. Mne sa napriklad zdviha tlak pri definitivach "uz nikdy", "vobec", atd.

Takze, vela zalezi od kontextu, ktory nepozname. Bud si stihacka, alebo on je opilec - tazko povedat z toho mala.

Alr ked sa ho na take veci musis pytat, tak asi nie ste spolu stastni tak ci onak.

ivangeline
13. dec 2023

No asi ked nie su ine zavazky,tak idem pec zo vztahu.

koniarova
13. dec 2023

Veď ty sama dobre vieš,čo máš robiť. Už teraz si stratila 3 roky.

sasa1310
13. dec 2023

nežila by som s partnerom, ktorý radšej trávi čas s niekým iným.

viky173
13. dec 2023

Toto asi nevyzera dobre a ani na svetlu buducnost, ktora Ta s takym deckom rozhodne necaka. Posli ho za tymi, ktorych si vybral a uprednostnil pred Tebou.

2006_1211
13. dec 2023

Už by to bol ex, už len to ze si vyberie KAMARÁTKU pred tebou je veľmi divne jak keby ti povie ze keby ju môže mať tak radsje je s ňou ako s tebou. Bože ty si jeho žena máš byť na prvom mieste keď ešte dedí nemáte