Partner si sťahuje do mobilu zoznamky a zapiera to

28. okt 2024

ano, zistila som tuto skutocnost, už dávnejšie, raz som mu nasla potvrdzujucu sms v mobile z badoo, raz z tinderu, vcera zo snapchatu. v mobile,ale zahadne ziadne ine appky okrem fb a whapu nema.
tak som zacala patrat, ked spal, zobrala som mu telefon do parady, a zistila som v historii google play, ze si stahoval pocas poslednych rokov rozne zoznamky, elit date, tinder, lovely, lovoo, kik, reddit,proste asi vsetky, ake existuju, vyskusal.
ten snapchat ma dorazil, pretoze kazdy vie, ze je to zoznamka cisto zamerana na anonymny sexting.
prisla som na vela veci, aj na to, ze si tam dava svoje vlastne fotky do profilu, proste patrala som, zahrala som sa na detektiva.
on si to stiahne, pozrie co tam je,kto tam je, napise asi nejakym babam a potom to odinstaluje.
je to detinske a nemoralne pre mna. totalne ma tym nas..**al.
takze ocumuje cudzie zeny.
nasla som mu tiez v jednom starsom ucte na w chate, ze pisal jednej aziatke, ze je strasne krasne a gorgeous. a ze by ju rad stretol, ale ona na to, ze je v thajsku.
a on ze vsak jasne, ze to chape, ale ze jej musel povedat, ze je fakt krasna. No nezdala sa mi krasna. partner mi do oci tvrdi, ze len ja som krasna, uzasna a ze krajsia zena odo mna nie je. A mame sex kazdy den a skvele nam to klape.
Ja iny problem velky v nasom vztahu nevidim,ale toto ma naoízaj strasne zranilo.
Nasla som mu ze ten snapchat si sziahol presne v den ked som ho cakala ist po mna do prace, a on povedal, ze nemoze kvoli praci. Jasne, bol na snapchate.
nepovedala som mu, ze som urobila tuto patraciu akciu. Nevie o tom, ze to viem, neviem co cakam od tejto diskusie,ale som v koncoch s nervami uz.
Dokedy este toto bude pokracovat...preco to muzi robia ?!! ked maju doma vsetko ?! placem

eliskadad1
28. okt 2024

očumovať a hľadať známosť na niečo je rozdiel. ale áno rozčúlilo by ma to a sklamalo v oboch prípadoch. nevyčíta ti v poslednej dobe niečo?

alexis617
28. okt 2024

Hlavne sa neprezrať tvar sa ako by sa nič nestalo uvidíš ako často tam chodí ostaň s chladnou hlavou

kristinka92
28. okt 2024

reddit je zoznamka tiež?? tam nie sú iba nejaké videá o ničom?

kristinka92
28. okt 2024

Úprimne keď toto chlap robí tak s tým asi neprestane len tak, skôr to začne lepšie skrývať.
Možno by ho prebralo keby si si take aplikácie posťahovala aj ty, a naaahodou by ti ich uvidel v nedávno prezeranych, čakala by som na nejaky komentár od neho a potom mu len šplechla naspat, že áno mám take aplikácie, rovnako ako ty. Prijemne? Ani mne nebolo keď som sa to dozvedela od kamošky že videla tvoj profil na badoo/ keď si mojej kamarátke pisal na Tindri…vymysli si hocico

zobaka
28. okt 2024

tak budes mat zbytocne bezsenne noci, povedz mu to, alebo rovno mu zbal veci a ked sa bude pytat co sa deje, mozes mu menovat vsetky tie aplikacie

monro
28. okt 2024

snapchat je zoznamka cisto zamerana na anonymny sexting? to čítam prvýkrát. ja sama to mám stiahnuté a píšeme si cez to s 12ročnou dcérou a viem tam aj sledovať jej polohu. Snapchat by ma teda netrápil. To iné, áno.

nicoletta98
28. okt 2024

@kristinka92 na reddite máš všetko.. od varenia, výchovy deti, športu, poradne, zdr. diagnóz, diskusie filmov a seriálov až po p*rno.. niečo ako tu, až na to posledné 😃 ale výlučne zoznamka by som to nenazvala a ak nemáš účet, tak si nevieš ani rozkliknut 18+ príspevky (ale medzi tie patria aj napr. ženské problémy - stačí, ak spomenies nejaký organ a už to tam zaradia 🤣)

kristinka92
28. okt 2024

@nicoletta98 veď ale to potom môžeme ako zoznamka nazvať aj instagram a iné aplikácie…aj tam si vieš pozerať príspevky o móde, aktuálne trendy, a aj polonahé dievčatá keď veľmi chceš…mna to dost prekvapilo že reddit niekto nazval zoznamka :D muž ju ma stiahnutu ale pokial viem tak mu to tam vyhadzuje autá motorky podobne veci

ondatra42
28. okt 2024

Ano, nastvalo by to aj mna… takyto chlap nikdy neprestane… to je rovnake ako s podvadzanim… niektori su prosto notoricki klamari… je len na Tebe ci to budes tolerovat a verit tomu, ze ich naozaj len ocumuje a nestretava sa… ja by som zahajila dlhodobu patraciu akciu a sledovala ako sa tie jeho zoznamky vyvijaju, pripadne by som si zalozila fejkove profily a skusila ho tam najst a pisala by som si s nim… ale ja to vzdy hrotim do extremov 😅😅

nicoletta98
28. okt 2024

@kristinka92 áno , súhlasím… ja to tiež používam najmä ak chcem na niečo najst odpoved, lebo nájdeš tam odpoved doslova na čokoľvek a nemusíš hľadať v dlhých článkoch 😊

enmery
28. okt 2024

Toto nerobia muži, ale nevyzretí chlapci. Máš doma vadný kus. To je celá veda. Buď s ním budeš ďalej a ver tomu, že on s ničím neprestane, len sa bude snažiť lepšie klamať, alebo ho pošleš do prdele. Nič medzitým nie je.

autor
28. okt 2024

@alexis617 a co tym dosiahnem, ze budem cakat ?
ja som mu to pred rokom dvoma vykricala, ked som to nasla uz vtedy, on povedal nejake klamstva, ze proste bol zvedavy tak stiahol,alebo ze to nic neznamenalo,len nuda a tak,
ja som to pekne spapala.
@enmery ano je vadny, lebo s tym nehodla prestat, a nevie to ani len poriadne skryvat, kedze si nepremazuje historiu a pod :D toto vazne je mimo tento kus. aspoin kebyze to skryje poriadne avsetko premaze, ale on nie.

@ondatra42 dlhodoba patracia akcia, co k tomu prospeje, ja som uz teraz neskutocne zranena, nenormalne, uplne srdce mi krvaca a nervy mi tecu ze chcem mu ten mobil rozbit a jeho vyhod z okna !

@monro ano, vygoogli si , zadaj do googla- ze ...which apps are good for anonymous sexting, a hned ako prve kik a snapchat ti vyhodi, ja neviem ako sa to robi, absolutne neviem, a vobec neviem ako sa ludia hladaju na snapchate v ziote som to nepouzila,ale toto mi povedal google. co by robil na snapchat, ako pozeral a pisal nejakym stetkam, no jedine toto, sexting alebo ktovie co ale neviem uplne ako sa tam daju vyhladat nezname zeny..neviem toto. a uz som to vyguglila prave v tomto momente, je tam sharovanie lokacie a nearby a pod...

@nicoletta98 ma na reddite tri ucty, pokial viem, vsetko ma ucty vsade, vsade je registrovany, a furt tie vymysly pocuvat uffff, je to strasne pocuvat, neviem prestavam mam na to nervy. asi ho poslem do prdele,
po rokoch vztahu.

@kristinka92 ano, aj iG je zoznamka vlastne, ocumovanie nahych zien a tak, to chlapi tam robia a aj moj a zopar im tam uz vypisoval,

on nielenze tie zeny ocumuje, on im aj pise

autor
28. okt 2024

@ondatra42 ja s nim nemam zaujem pisat, skusala som raz ale neodpisal mi, asi do spamu mi prisla moja sprava, co uz nic neurobim,ale tolerovat toto neviem.
@kristinka92 nooo ja kebyze si stiahnem badoo tak ma zabije asi.

alexis617
28. okt 2024

Nemá zmysel ho konfrontovať len si bude dávať lepší pozor skôr ho len sleduj či aj v reáli by ťa podviedol

autor
28. okt 2024

@alexis617 a to AKO mam urobit ? nie nemyslim, ze by ma podvadzal pravidelne v reali, kedze z prace ide rovno domov a zaluby mame spokocne cize travime cas spolocne pripadne je s kamosom ktoreho poznam.
nema zmysel ho konfrontovat lebo by zapieral a zas klamal, som zufala, uplne nemozem ani sa nanho pozriet ani sa s nim milovat nic, tak strasne ma sklamal, nastval, uplne penim vnutorne, v noci nespim,lebo si predstavujem,co im vypisuje a neviem co, 😢🙄
ale ake klamstva vynaliezave pouziva !!!! ze on nemoze po mna prist do prace,lebo je strasne busy, lebo sef mu nieco povedal, a v tu hodinu si stiahol snapchat ! viem to podla datumu a casu, presne to viem ktory datum a cas.
nemyslim, ze by podvadzal v reali,alebo mozno som naivna neviem.
nemam chut na nic uz, som totalne znicena.

autor
28. okt 2024

nemyslim si, ze by bol ten chlap co podvadza,kedze nechodieva nikde moc sam, a ked ide ide k roidcom,alebo ku kamosovi jednemu, vzdy si zavolame, neviem. nechapem to. alebo je v praci, alebo rozobera auta, ktore miluje,ale ja neviem, som zufala. ze v mojej nepritomnosti si pise s inymi zenami na zaoznamkach a obkukava ich vypisuje ake su krasne. ufffff. som neskutocne ziarliva.

monro
28. okt 2024

prepáč, ale je mi to smiešne....pozri si snapchat, ako to tam vyzera. sextovat mozes cez hociaku appku na chatovanie.

autor
28. okt 2024

@monro no tak jasne sextovat mozes aj cez fb a ig, je mi to jasne...uplne jasne, ale snapchat a kik udajne je TOP pre sex chats..

autor
28. okt 2024

to je jedno, ci sextuje, ci textuje alebo posielaju si fotky,alebo co robi,alebo ci ocumuje cudzie nahe zenske je mi to jedno,
ale !!
zadany muz v serioznom a vaznom vztahu nema co absolutne stahovat poza chrbat partnerky dating applky, a ked to robi, tak to znamena, ze bud je nevyzrety kreten alebo ma v plane podvadzat alebo sa brutalnnudi a chce kecat s nejakymi zenskymi,alebo uz nelubi svoju partnerku. nic ine. ziadny iny dovod nie je a mozno vsetko dokopy.

autor
28. okt 2024

proste mne je jedno, co tam robi, kolko tam je, kolko dni, hodin minut, ale KLAME mi do oci, a to je to podstatne ! a ze vobec taketo nieco robi, a mysli si, ze ja na to nepridem, tak to je uz vazne sila.

mell27
28. okt 2024

Buď sa s tým zmieriš (časom to môže prejsť aj do fyzickej nevery) a budeš mu to tolerovať alebo sa rozijdes. Nič medzi tým nie je. Chronický klamári a neverníci sa nemenia, na to pamätaj...

autor
28. okt 2024

@mell27 chronicky klamar, to ma asi mrzi a boli najviac,lebo nikdy sa mi reálne nepriznal, preco to robi! nikdy, vzdy nejake pochabe vyhovorky.

autor
28. okt 2024

kebyze sa aspon priznal normalne :(

mojemenonikto
28. okt 2024

Nechcem ho obhajovať, len ma úprimne zaujíma ako sa pozeráte na to, keď sa chlap rozpráva s cudzou ženou. Partnerka nemôže pri ňom byť stále a nedá sa teda vylúčiť, že s nejakou kolegyňou napríklad flirtuje, lichotí jej, že aká je krásna, ako sa mu páči a podobne. A pritom to nikdy nemusí skončiť naozajstnou neverou. Toto je tiež vo vzťahu neprípustné?
Opakujem, neobhajujem ho. Len viackrát tu bola takáto téma a väčšina žien takého chlapa odsúdila, pomaly rovnako akoby sa s každou druhou hneď vyspal. Ale ja, priznám sa, nevidím rozdiel v tom, keď muž flirtuje so susedkou a to pritom nezvykne byť problém, v porovnaní s tým keď si s niekým píše cez sociálnu sieť.

A potom tiež opačne, keď žene zalichotí iný muž, tak by sa s ním nemala vôbec rozprávať? Kde je tá hranica?

zobaka
28. okt 2024

ved rozpravat sa moze, ale uvediem priklad ked ma bali cudzi chlap urcite s nim neflirtujem a nie som ani na ziadnych zoznamkach, toto by autorka mala urcite riesit, je to chore, vypisovat aziatkam ake su nadherne, ved ked nema pokoja nech je sam a moze pisat do kazdeho statu a krajiny kolko chce a ona si moze najst dobreho a seriozneho chlapa

autor
28. okt 2024

@mojemenonikto

ale to ze pochvalis kolegynu v robote je nieco ine, napr. jej povies, ze vyzeras super, je ine, ako ked si zamerne stahuješ appky dating do mobilu, so zamerom najst na flirt zenu z ineho konca sveta a lichotis jej vymienate fotky, zatial co tvoja zena je v praci a tesi s ana teba doma. ved to je chore toto. Netvrdim, ze s nimi chce nieco mat, ale rozpravat sa moze aj so mnou doma, ked pridem z prace. a nemusi hned zhanat zenske,ked sa nudi, nie ?alebo teda ked sa nudi, ci ked je nadrzany.....hm.? co myslis ?

@zobaka choroba cela, ved presne, ked by je sam, tak to pochopím. ze vypisuje celemu svetu,ale teraz ? co je zvedavy na ine zeny nechapem to.

vyklopila som to nanho, uz som nemohla, zacal ma zas presvedcovat, z coho ma bolí hlava, ze - snapchat si stiahol preto,lebo ho to zaujimalo co to je, ze nikdy to nepouzil, a ze je to divna ppka, ze nerozumel ako sa pouziva, tak si to nainstaloval a po par hodinach dal prec, odinstaloval, a ze s nikym tam nepisal, len bol zvedavy. ze to kazdy pouziva, trapna vyhovorka. jasne.
a ze nech si to stiahnem do jeho mobilu, ze tam nic nema, ze nech to pred nim stiahnem, a ja ze dovidenia dakujem,tak sa urcite nebudem ponizovať! urcite vsetko premazal.

retatka
28. okt 2024

Toto je len krok k reálnej nevere.Prídu problémy, budeš starnúť, priberieš,budeš časom obkukaná, mať dieťa, budeš chorá a presne tieto typy mužov neberú ohlad.
Ich zaujíma len jedna jediná vec a to ženské.A neverila by som mu, že nepodvadza aj v reale, keď ešte nie/možno ste ešte krátko spolu/ ale uvidíš po cca 10 rokoch už sa po tebe ani nepozrie.Chlap závislý na ženách, si čas na podvádzanie najde a ty vôbec nemusíš o ničom vedieť.Nebudeš mu nikdy dosť dobrá.On potrebuje rôzne ženy, zmenu , jedna žena ho nudí.Za mňa nie, bude to celoživotný boj a nešťastný život .

gleep1
28. okt 2024

Nečítam diskusiu, podľa mňa je toto typ muža čo nepodviedol lebo nemal príležitosť. Odišla by som od takého a nič by mi nebolo ľúto, je to klamár, podvodník, nestačis mu a nebude mu stačiť ani písanie si inými, keď bude mať príležitosť tak do aziatky aj zasunie

kristinka92
28. okt 2024

Autorka povedz mi úprimne- co týmto vlastne sleduješ? Čakáš že sa prizná? Neprizná. Povie ti nejaké hlúpe klamstvo a lepšie to skryje. Potrebuješ mu to “dokázať”? A naco? Nabuduce to spraví aj tak.
Ty nepotrebuješ nikomu nič dokazovať že si ho odhalila!!!
Je len na tebe co s tým zistením vlastne TERAZ TY SPRAVÍŠ. Buď to budeš potichu akceptovať, sama seba dusiť že ktovie co komu zvrhlé píše zase, alebo ho kopnes do riti. Čo vlastne chceš s takým chlapom robiť do buducna? On sa nezmení, a robí to aj keď máte kvázi šťastný vzťah. Keby príde dieta, zacnu starosti, potom by bolo co? Navyše keď to je kus blbca, ktorý mal po teba prísť do prace, ale on nie, on si radšej stiahol snapchat a vys*al sa na teba. prepáč ze tak na rovinu…

mojemenonikto
28. okt 2024

@autorka Máš plné právo cítiť sa zranená. Hovoril som, že ho neospravedlňujem. Podľa mňa oveľa väčší problém je, že neberie ohľad na tvoje city ako to, že si s niekým písal. Naozaj nemuselo o nič ísť, ale keby som napríklad ja videl, že to moju partnerku zraňuje, tak by som sám prestal a hľadal by som spôsob ako sa jej ospravedlniť.
Neviem akým spôsobom si to naňho vyklopila, ale ak si mu to vykričala, tak je celkom prirodzené, že sa prepol do defenzívy a zapieral. To chlapi robia, poznám to podľa seba 😄
Ak ti môžem poradiť, počkaj chvíľu kým opadnú emócie a vráť sa k tomu. Porozprávajte sa a vysvetli mu presne, čo si povedala tu nám. Povedz mu, že ak sa chce rozprávať, tak si tu pre neho. Že mu nebrániš rozprávať sa s inými ženami, ale že ťa zraňuje, keď ich nadmieru vychvaľuje, alebo obdivuje ich polonahé fotky. A najmä ak to robí za tvojim chrbtom. Ak ani potom nebude ochotný uznať, že prekročil hranice a bude v tom pokračovať, tak sa už musíš ty následne rozhodnúť aký postoj k tomu zaujmeš. Držím ti palce 😉