Co by ste si mysleli, keby si vas partner priadava na IG rozne baby nezname, nie su to kamosky ani zname. Zacinam mat pochybnosti. Ano uz mi sibe a pozeram koho si pridal ked sme sa nedavno pohadali a zas tam mal novu babu po dlhej dobe. Prode mi to divne, aj ked su to len socialne siete ale predsa. Raz som sa ho spytala na jednu konkretnu, tak povedal ze mali spolocnych znamych a poslala mu ona ziadost. A ze ju potvrdil aj jej napisal, ci sa poznaju a ze nie, tak ju zmazal. No velmi som tomu neuverila, kedze aj teraz sa stava, ze tam ma stale nove baby. Este dodam, ze to nie su verejne profily ani nejake modelky, ale sukromne ucty alebk baby z nasho mesta..trapi ma to uz nejaky cas a neviem sa zbavit blbeho pocitu
@neile muzov nie, iba baby
No,ked uz toto robi teraz,co cakas ked deti nahodou pridu, ale aj keby deti neboli,mozno bude este horsi Nemas v nom istotu co sa tzka vernosti.,Kasli nanho, zijes v neistote, aj ked virtualne,myslis ,ze sa zlepsi,? ver, ze nie
@vorkola mam tiez pocit ze to lepsie nebude 😔
Nevyzrety chlap. Co ma pubertu? Naco si s nim?
@stanulienkat ma 33. rokov..javil sa ako super chlap do zivota. Az na toto
Divny pocit mas spravne. Nie nieje to ok. Skusa u ktorej uspeje a vobec to nieje malickost. Prepac za uprimnost, ale asi ta nelubi az tak ako by mal a ako asi tvrdi...
Otvorené s nim prehovor o tomto probléme. Nie je to normálne. Skôr, či neskôr ta aj tak podvedie s nejakou neznámou. Aby to nebol kurevnik náhodou
Ja raz nechápem, načo je dobré chlapovi mať Instagram plny žien ...
Jemu to dvíha ego, ..lepšie to nebude, zišla by som z kratsej cesty
@gerber58 bude zas len zatlkat..asi si z toho uz urobil zvyk ako bol dlho sam. Pritom on chcel ist viac do vztahu ako ja..asi bude lepsie skoncit to
@marcellka32 neviem ani ja na co je to dobre
@joannita ano ale hlavne ze hovori ako ma miluje nadovsetko.. 😏
Ja si myslim ze vam uz vsetkym z toho Instagram u dobre preskakuje.
@thirstymonk ako to myslis?
@thirstymonk ty by si bol ok, keby tvoja zena sedela niekolko hodin denne na IG a pridavala si tam chlapov a lajkovaka by ich hole fotky? Mne by sa to zdalo na urovni 16 rocnej pubertiacky. A osobnostne a mentalne by sa mi nezdala Ok.
Ja tiez nechapem naco ti chlapi potrebuju mat na fb a ig kvanta bab ktore vobec nepoznaju. Ked ide pekne dievca okolo ok kuknem a hotovo. Ale naco to cielene sleduju a vyhladavaju na socialnych sietach? Taky chlap nezije v realite a ocividne mu nieco chyba. Mozno koliesko v hlave.
Autorka presne to som si myslela ze ti hovori ako brutalne ta miluje. Toto presne hovoria ti najvacsi nevernici svojim partnerkam.
Tebe to mozno pride ako blbost pre ktoru sa nerozchadza, ale mozem ti povedat po mojich skusenostiach, ze on len skusa a bude alebo uz je ti neverny....
Ja uz nemam zlutovanie nad takymi chlapmi.
Tipujem ze je aj na nejakych zoznamkach.
Tiež zo skúseností viem, že si ich nepridáva len tak a určite im vypisuje a skúša to na nich, radím ti nebuď hlúpa a tolerantná ako ja a vykašli sa na neho
@monikkatt nepoznam ani ja odpoved na tuto otazku ale robi to vela chlapov zial 😏
@joannita viem ze chodil na pokec a badoo nez sme spolu zacali chodit. Ucty vymazal predo mnou, aby som mu verila..no to nic neznamena. A pritom vie ze vidim koho ma na IG a robi to 🙈
Mne sa tiez raz pacil jeden chalan, kukla som mu na fb a tam straasne vela zien mal a aj sledoval. Minimalne 100vka urcite. No stacilo mi a viac som sa nim nezaoberala. Ja chcem chlapa co to ma v hlave zrovnane a nepotrebuje si zvysovat ego takymito vecami
Ze ste nevyzrete decka🙄
@klotildabazarik to ze chcem chlapa ktoremu mozem verit a nie riesit taketo veci je nevyzrete?
Riešiš úplne p..y potom😂🙄 tak a co ze ich tam pridáva chrape s nimi?
@klotildabazarik mozno s nimi aj chrape.. minimalne by chcel ak to uz neurobil. A nie kazda chce taketo nevyzrete decko, preto to autorka riesi. No hold niekto je zufaly a berie co pride, aj takychto blbov 🤷♀️
@klotildabazarik neviem, zjavne si mimo ty, nie ja sa mi tak zda. Uz len podla tvojho vyjadrovania
Ty riesis na koni uplne p.. sak sa ho normálne opýtam omg🙄a nie tu vypisujes na koni, ked mi to vadi tak s nim asi nebudem
On stále loví na zoznamkách. Odtiaľ má tie ženy. Nič sa ho nepýtaj, bude si dávať väčší pozor.
nezrelý chlap, ktorý potrebuje "obdiv" viacerých žien a nezrelá stíhačka = zlá kombinácia, ešte k tomu obidvaja s intelektom, nedosahujúcim žiarivé výšiny. Aspoň by vám mali zakázať sociálne siete, pretože ako ti napísal @thirstymonk (a ty si ani len nepochopila, prečo) už vám z nich šibe
@danica2711 akym pravom sudis a urazas niekoho podla par viet? Tvoj intekekt asi tiez nebude na tom o nic lepsie.
Myslím, že blbý pocit máš opravnene.Naco si ich tam potrebuje pridávať? Neviem si predstaviť, aké vysvetlenie pre toto je normálne.A pridáva si aj mužov?To asi nie.