Partner sa so mnou rozišiel a ja verím, že sa ku mne ešte vráti

patricia_777
28. júl 2020

Ahojte, ja by som si chcela iba vyliať srdce a vedieť váš názor na moju situáciu. Takže mám 20 rokov s priateľom sme boli spolu 2 a pol roka a pred mesiacom sa somnou rozišiel. Problémom bola moja žiarlivosť a neustále hádky za banálne veci. Žiarila som na to, keď si písal s inými dievčatami a mal bližšie ku kamarátovej frajerke, ktorej sa zdôveroval s našimi problémami. Ďalším problémom bolo aj to, že sme sa obaja nejako prestali snažiť zabúdali sme na maličkosti, kvôli ktorým sme sa do seba zaľúbili. Bol to náš prvý vzťah a určite ako každé dievča počas prvého vzťahu dúfa, že je to ten pravý, s ktorým zvládnete všetko a budete spolu navždy. Rozchod bol pre mňa veľmi bolestivý a stále sa s tým neviem stotožniť. Začiatkom roka 2020 sme sa 2 krát rozišli a zakaždým sme to nejako dali dokopy ale tretí rozchod bol konečným. Bohužiaľ stále naivne verím,že si obaja isté veci uvedomíme a po nejakom čase sa vrátime k sebe, pretože som si uvedomila, že hádky ktoré som ja iniciovala boli úplné zbytočné... Nechcem sa príliš viazať na to,že sa k sebe vrátime ale stále v niečo verím a stále ho veľmi milujem...

sunny8
28. júl 2020

Nie si pripravená mať vzťah .. stačí ? Nechaj sa dozrieť .. žiarlivosť je znakom toho že si nevážiš samú seba vidíš iné dievčatá lepšie ako si ty možno krajšie ako si ty .. a on to z teba cítil a také dievčatá nechce nikto. Popracuj na sebe dopraj si čas a uvidíš to krásne ešte len príde

ella_price
28. júl 2020

V podstate si si tu sama napísala kde a aký bol problém a takýto nabúraný vzťah už nikdy nebudem dobrým a normálne fungujúcim vzťahom. Teraz sa musíš pozbierať, naučiť sa byť hlavne sama so sebou a naučiť sa mať rada.

jaskolka
28. júl 2020

Ste obaja mladí, bol to prvý vzťah. Také len veľmi zriedka vydržia celý život. Ukludni sa, daj si pauzu teraz, sústred sa na seba, svoje záujmy, koníčky, školu, prácu. Neziv v sebe plane a zbytočne nádeje, aj keď chápem, že teraz snivas o tom, ako to bolo krásne, aká si bola s nim šťastná, to je normálne, ale to už bolo. Viackrát ste to skúsili, nevyšlo to. Dajte si už pokoj, každý mate svoj život. Si mladunka, ešte stretneš chlapa (chlapov) v živote. Pouc sa z chýb, aké si urobila, nechaj si čas,spoznavaj samu seba, čo chceš od života.Neupinaj sa na to, co bolo, chod dopredu

orta
28. júl 2020

vidis, ze vam to jednoducho asi nie je sudene. osobne neviem preco by sa mal stazovat na vas vztah kamaratovej frajerke, problemy vo vztahu sa maju riesit doma a nie s cudzimi ludmi

deti95060810
28. júl 2020

zaželaj mu všetko dobré a poobzeraj sa po inom mužovi...

hipuska
28. júl 2020

Stále si hadzes chybu iba na seba. Neviem, ako sa velmi prejavovala tvoja žiarlivosť (každý občas žiarli) a mne by tiež vadilo, kebyže sa zdoveruje kamarátke. Na nezhody treba dvoch. Takze buď rada, nájdi si takého, ktorý si ťa bude vážiť.

zooeynka
28. júl 2020

@patricia_777 v budicnosti by ti bolo luto ze si mala iba jedneho muza, ze si neopacila aj inych a lepsich. Takto je to dobre, mas sancu spoznat noveho.

damtiporiti
28. júl 2020

To, že bol prvý neznamená, že je jediný na svete. Príde ďalší, keď nebude ani ten dobrý, tak ho tiež pošleš ďalej 🙃. Tu sa veľa báb zavesilo na prvého magora čo im sľúbil, že včas vytiahne, žili u niektorého z rodičov a potom zistili, že sú v peknej riti.
Takže ja byť tebou, oslavujem že som sa zbavila debila. Na chvíľu máš pocit, že ti po ňom zostala prázdna diera, ale to prejde.

damtiporiti
28. júl 2020

@damtiporiti myslela som diera v srdci 🙏 nie akože doslova
Už mi to nešlo upraviť v pôvodnom komentári

panelacikova
28. júl 2020

@damtiporiti 😀 a mne srdce vôbec nenapadlo 😀

77daniela77
28. júl 2020

@damtiporiti Este ze si objasnila tu dieru.....lebo mne z toho vyplynulo nieco ine.....😇

andreatytler
28. júl 2020

Z tvojho prispevku citit ze si sypes popol na hlavu. Ak ste mali vylucny vztah a nespali aj s inymi ludmi, tak si nemal co pisat s inymi dievcatami a uz vobec sa im zverovat s vasimi problemami. Bola si v prave ked sa ti to nepacilo. Hadky, ktore si koli tomu iniciovala neboli vobec zbytocne. To co robil sa vo vztahoch nerobi. Moze si pisat s kamaratkou ale len ak je to kamaratka vas oboch a aj to nie kazdy den. Neverim na kamaratstvo medzi muzom a zenou. Pouc sa z tohto vztahu a ked si najdes noveho priatela, netoleruj taketo spravanie.
Je mi velmi luto ze mas taketo trapenie. Rozchod neskutocne boli a cloveku sa zda ze uz nikdy nebude dobre. Je to velmi tazke. Este o to tazsie, ze sa on rozisiel s tebou. Je to urcitym sposobom urazka. Tuzis po tom aby tu urazku zobral spat,tym ze sa k tebe vrati a si ochotna koli tomu hladat vinu v sebe. Mozno bola nejaka ina vina v tebe ale zirlivost bola opotstatnena. Drzim ti palce.

andreatytler
28. júl 2020

@patricia_777 Casom prejde bolest, Aby si trpela co najmenej skus sa niecim zamestnat. Mne pomohlo ked som musela vyriesit nejaku ulohu do prace. Ziadne manualne prace, lebo vtedy my mysel stale utekala k nemu a zialila som. Potrebovala som nieco co ma nutilo mysliet na ine veci. Bola som vzdy prekvapena ako dobre som sa cililcitila po par hodinach stravenych nad pracovnymi ulohami, lebo mysel som mala uplne inde a tym padom sa aj city ukludnili.... aj ked len na kratky cas.☹
Vela sil prajem.

karolinakr
29. júl 2020
karolinakr
29. júl 2020

No a ked ste sa 2x3x vratili k sebe nemala snahu niečo meniť k lepšiemu? Teraz je už neskoro plakat na rozliatym mliekom.Ked ti 3 šance nestačia
A on ta neutešoval a neukazal spravy, kt.si piše s kamoškou či ta len rovno vyhodil?? Nema on za ušami? Mal ťaukludniť.Či si hysterčila aj tak?
Keby ste sa nahodou dali znova dokopy ako ináč chceš zmeniť svoje spravanie aby zas neutiekol?