Partner nevníma moje potreby vo vzťahu

9. júl 2024

Ahojte. Ako vy ste reagovali, ak by váš partner nereagoval na vaše potreby vo vztahu? Jasne ste mu ich povedali a on ich doslova odignoroval.

romi0310
9. júl 2024

Nie ste kompatibilni. Pokial muz chce a ma snahu, tak urcite pocitis zmenu. Pokial to nerobi, nema zaujem alebo jednoducho nie ste kompatibilni. Pretoze mozno ty si viac citova, mas rada slova, maznanie a on je chladny cumak, tak narovinu ti poviem, nema to zmysel 🙂 pretoze v tom vztahu budes stale postradat veci. To som uviedla len priklad. Ale ver mi, ze muz, ktory sa boji stratit zenu, nikdy nerobi veci, ktore by k tomu viedli. Pokial to robi, nezalezi mu na tom. Cim skor to zistis, tým lepsie pre teba 🙂

autor
9. júl 2024

@romi0310 presne o ten čas ide.. riešila som s nim, že chcem vedieť či chce budovať ďalej vzťah ze potrebujem byt viac s nim a on to proste odignoroval..

romi0310
9. júl 2024

Tam je dolezite porozmyslat nad tym, co chces ty a co si ochotna obetovat. Ak je po vsetkych stránkach uzasny, ale je napriklad workoholik a ma pracu na poprednych prieckach, tak si musis zvazit, ze ci ti ten vztah stoji zato. Vela zien to toleruje, ale vzdy je to na ukor inych veci. Maju sice zazemie, byvanie, ake casu pre seba je malo. Pokial si clovek, co potrebuje chlapa stale pri sebe, tak takyto vztah ta bude pomaly zabijat. Pokial si sebestacna, vies si zariadit cas aj pre seba, vie to niekedy aj ten vztah okorenit, ze nie si s tym partnerom stale a zvykne byt aj dlhsie taka ta iskra a pritazlivost. Musis ty sama vediet, ci ti stoji trn clovek zato, aby si nieco preto obetovala. Ale pokial ti nevenuje cas len preto, ze sa mu nechce, urcite by som sa na neho vykaslala, lebo nema zaujem. Tak to proste je. Niektorým chlapom vyhovuje sa len obcas stretávať, mat so zenou sex, chill a netflix a ty si myslis, ze si vo vztahu, ale oni to ani ako vztah neberu. Tak tam sa tiez tlaci otazka, ci mate totk vobec vydiskutovane, ci mate plnohodnotny vztah alebo to len tak nechavate plynut. Ked chlap povie, ze nechavam tomu volny priebeh, tak to znamena, ze sa nechce viazat

vilma7
9. júl 2024

Tak to je skvelý partner keď s tebou nechce tráviť čas. Asi má iné priority.

niki35
9. júl 2024

Ak s tebou nechce tráviť čas a ignoruje tvoje potreby aj keď si mu o nich povedala, tak si nemyslím, že sa to zmení.
Dávaj pozor.
Ja som takto stratila 7 rokov vo vzťahu a až na jeho konci som sa dozvedela prečo vlastne somnou nechcel tráviť čas 🙂 lebo somnou nechcel byť.
Nestrácaj čas vo vzťahu s niekým, kto ho s tebou nechce budovať.

sevrin
9. júl 2024

A prečo ste vlastne ešte spolu?

tehulka2011
9. júl 2024

ved ti to takto nepriamo dal (jasne) najavo, zariad sa podla toho.

domkakvet
9. júl 2024

Vztah o nicom.

minenkak
9. júl 2024

Rozišli sme sa

drago12587
9. júl 2024

Pre chlapa su priority inde.. my davame malu vahu emociam.. narozdiel od žien. Skus mu povedat " sadni si, toto je pre mna osobne extremne doležite , bez ohladu na to, či ti to pride nepodstatne" a povieš mu o co ide.. až vtedy mu prepne na mozog na " toto je doležite" .. inak su jeho priority inde..