Partner na mňa nemá čas

14. dec 2023

Ahojte žienky.
Zaujímal by ma váš uhol pohľadu, resp riešenie ako začať viesť zmysluplnu debatu na tento problém.
Som vo vzťahu ktorého po čase by som čakala progres,že sa teda niekam posunieme problémom je ,že v partnerovom živote sa vzdy udeju závažné veci,prečo sa nevidíme a podobne. Kedže spolu nežijeme, zaleží mi na voľnom čase.
Ak hovorím o závažných veciach rozumejte vždy sa stane niečo v práci prečo sa nestretneme, zrazu tzv " vazne chorý " otec ktorému musí slúžiť,alebo nonstop niečo od neho potrebuje rodina, musí odísť na pracovú cestu ....a podobne afery ....a celý voľný čas si stavia na víkende kde očaká že ak on nemá na programe nič z vyšie spomenutých drám ja mam byť k dispozícii...ak aj poviem že víkend chcem tráviť po svojom kedže som čakala že cez týždeň sa teda budeme viac vidieť zrazu som ja tá zla ....a už ide vlna výčitiek...
Zije asi vo svete,že ked raz za čas pojdeme spolu na dovolenku či výlet tak je kríza zazehnana ale vačšinu času to vyzerá takto.
Ak mu poviem že žije život kde si napr dieťa ani neviem predstaviť je to nepravda, ale reálne nemá čas na nič, k sebe domov chodí večer, neupratuje tam , chodí sa tam vyspať....ak aj poviem že k nemu neprídem,lebo viem ako to tam bude vyzerať a ja po svojom týždni netúžim upratovať dalšiu domácnosť len aby som sa tam dobre cítila tak to ofrfle ....
Neviem ako spraviť poriadok,aby ma bral vážne ale takýto život je dlhodobo neudržatelny..

lindous
14. dec 2023

Keby chcel, tak by s tebou ten čas trávil a nemusela by si mu to vysvetľovať, ak nechce, robiť poriadky nepomôže... ale jasné, určite treba najskôr rozhovor skúsiť a teda povedala by som to presne tak, ako si to sem napísala, od srdca, úprimne, že ty to vnímaš takto, že to je pre teba neudržateľné, že si to nevieš predstaviť do budúcnosti pokiaľ sa to nezmení...

stanielka17
14. dec 2023

Uz ti napadlo, ze mozno na teba nechce mat cas?

syslik81
14. dec 2023

bud sa zmieris s tym,ze takto a este horsie to bude stale alebo ho posles niekam ved aj tak si stale msama a najdes si cloveka co da vsetko za toi,aby s tebou mohol cas travit

dadka1997
14. dec 2023

Rozchod

h2
14. dec 2023

Kam chodíte na týchto týpkov, toto ja raz nepochopím. Kopnúť do prdele s rozbehom.

breznica
14. dec 2023

Ty si ja? Mám to presne rovnako. A najlepšie je,že chce aby sme spolu bývali, pritom on "potrebuje" čas pre seba,t.j.pivo s kamarátmi, motorka.... raz som bola uňho na týždeň a po 5 dňoch sa zrazu večer vybral s kamarátom na pivo a prišiel v noci,ja som sedela sama na byte a ešte sa čudoval, že mám nervy. Svadbu nechce,dieťa si nemôžem dovoliť zo zdravotných aj iných dôvodov, ktoré tu nebudem rozoberať

autor
14. dec 2023

@stanielka17 chce mať čas, ked nerieši svoje životne drámy...

@h2 ale on sa javí uplne v pohode, chyba je možno vo mne a v tom ako sa snažím všetko "chápať" a tolerovať či je to problem v práci alebo pomocť rodine...

@breznica tak to chce aj ten môj aby som sa nasťahovala, ale ja sa odmietam presťahovať aby som robila slúžku a on si bude dalej zit tento život

h2
14. dec 2023

V pohode??? No, pekne ťa zblbol. Už hľadáš chybu u seba. 🤦🏻‍♀️

bytc20
14. dec 2023

Odporucam film: He is just not that into you

ada_alica
14. dec 2023

Práve dnes som čítala: ženy nepozerajte aký je on úžasný ale ako sa k vám chová.... myslím,že viac ti netreba písať....

deti95060810
14. dec 2023

nemá - lebo nechce.
zaľúbený chlap svoju milovanú obletuje ako motýľ...
toto nevyzerá nie že len na svadbu, ale ani len na žiadny vzťah...

stanielka17
14. dec 2023

Len tych dram ma stale nejak vela, preto sa pytam, nakolko si presvedcena, ze to s tebou realne mysli vazne, alebo ci je moznost, ze sa mu tie dramy hodia vzdy, ked na teba nema chut.

mane01
14. dec 2023

Nie si prenho priorita, zazila som to… zatvarala som pred tym oci, ale ani po rokoch sa to nezmenilo… teraz je uz davno byvaly a lutujem len, ze som ho neposlala k vode skor.

rorino
15. dec 2023

Očividne to jemu takto vyhovuje,tak na čo by to menil...

kubkovan
15. dec 2023

Tak ako pisu ostatne zienky. Keby chcel najde si cas na teba a ostok by isiel bokom, teda to co nie je naozaj dolezite. Urcite poznas kto chce hlada sposobi, kto nechce hlada dovody. Urcite si to s nim vyjasni na rovinu a ak nebude mat zaujem on to zmenit, ty nestracaj cas s nim.

jarmilaj
15. dec 2023

Je pozitívne, že už máš takýto náhľad. V podstate si už jednou nohou vonku. Len daj pozor, aby sa to dlho nenaťahovalo, alebo aby si nedajbože neotehotnela. Tento vzťah nemá význam. Ver mi, viem o čom hovorím. Nič sa neboj, a začni mať rada sama seba.

kathhii
16. dec 2023

Prešla som si niečím podobným, najprv lietal okolo mňa ako motýľ, nevedel sa má dočkať, po čase keď už sme spolu mohli byť viac, zrazu to začalo byť také aké píšeš...
Sám nevedel čo chce... Plus depky zo svojho života, stále sa porovnaval s úspešným starším bratom. Každý mu chcel pomôcť, mal možnosť sa presťahovať do veľkého mesta zmeniť zamestnanie, ja som bola ochotná s ním ísť inde.Ale nie... No tak som sa s ním rozišla, bola som s toho smutná, ale na druhej strane som sa zbavila takej gule na nohe... No a po par rokoch to pochopil sám a nakoniec zmenil svoj život ... A ja som si našla svojho terajšieho manžela. Hoci tiež nie je ideálny, je to úplne iné... Veľa pracuje lebo podniká ,ale vždy všetok svoj voľný čas venuje rodine. Snaží sa aby sme sa mali lepšie.