Partner na Instagrame

12. apr 2024

Prosim poradte mi, partner mi dal nieco pozriet na nete na jeho tel a ja kym bol dalej neviem.preco som mala potrebu otvorit jeho IG ja viem zs som nemala ale vyhodilo mi tam medzi prispevkami v takych mensich obdlznikoch zenske profily nejake s prezyvkami a fotkami vyzyvavymi a slo to skrolovat do stran a bolo ich tam hodne vyzeralo to ako profily zo zoznamky no nebola to reklama. Neviem co si mysliet. No mam zle tusenie z toho celeho

vyrovnanaosoba
12. apr 2024

Podľa toho, čo plánuješ po tom, keď sa prizná, alebo keď to nebude pravda. Chápeš. Keď sa prizná, tak ho môžeš kopnúť do riti, ale keď nie je, tak ťa môže kopnúť do riti on a možno budeš ľutovať.
Takže ja by som sa ho opýtala nech ti ukáže, čo to tam má a kto to je. Bez nejakých emócií. Podľa jeho odpovede potom riešila ďalej

autor
12. apr 2024

@vyrovnanaosoba ja uz mam dlho tusak ze sa nieco deje tak mozno intuicia ma dobre naviedla.

domkakvet
12. apr 2024

Ak mas tusenie a teraz este toto, tak za tym moze nieco byt.

vyrovnanaosoba
12. apr 2024

Ttak na čo čakáš?

tamitamitami
12. apr 2024

Šak normálne za ním príď....Počúvaj keď som mala tvoj mobil prišla ti správa od neznámej ženy, kto to je? Už dlhšie mám pocit že sa niečo deje, ukáž mi prosím ťa Instagram.
Podľa toho čo uvidíš sa môžeš zariadiť ďalej, ak ti mobil nedá je jasné čo tam má.

autor
12. apr 2024

@tamitamitami on si mobil vacsinou berie vsade aj ked ide do sprchy so sebou do kupelky toto bolo vynimocne

niekto2hy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rozculena
12. apr 2024

na IG je nejaká zoznamka?

autor
12. apr 2024

@rozculena netusim co to bolo proste mu tam vyhodilo vela profilov nejakych zenskych s fotkami a mne to pripadalo ako zo zoznamky. Fakt neviem co to je

rozculena
12. apr 2024

na IG nič také nie je....nepreklikla si sa niekde na inú stránku?

mikasa_ackerman
13. apr 2024

@rozculena nemyslí ona takú tú kolónku “ľudia ktorých možno poznáte”? Tam sa dá scrollovať do strán a píše to tam mená profilov ľudí

autor
13. apr 2024

@mikasa_ackerman nie je to ta kolonka ja som to v zivote na IG nevidela take nieco. Proste tym vyhadzovalo same zenske profily s fotkami a s nickami ako napr na pokeci ze co ja viem nejaka kvetinka77 a take, nie klasicke IG mena. Fakt neviem co to tam ma, no zatial sa ho na to pytat nechcem, bolo by ze som domyslava a neviem co. Ako mi to uz v minulosti povedal..

autor
13. apr 2024

@rozculena urcite nie, ked som otvorila IG a hned na hlavnej stranke medzi dvoma prislevkami to mal

mikasa_ackerman
13. apr 2024

Načo si vo vzťahu s človekom, ktorého sa nedokážeš spýtať otvorene na všetko? Už v tomto momente by nemal pre mňa vzťah perspektívu a to by nemusel ani podvádzať🤷‍♀️

rozculena
13. apr 2024

@mikasa_ackerman to je na FB,ale na IG nie.

mikasa_ackerman
13. apr 2024

@rozculena je to aj na Instagrame

rozculena
13. apr 2024

@mikasa_ackerman jaj,ale to je iba keď idem na svoj profil a tam ja nechodím....a teda mám tam 5 návrhov.....žiadny osobný profil tam v návrhu nemám,mám tam nejakú knižnicu,MHD a také podobné

autor
13. apr 2024

Nasla som to je to nejaky threads neviem co to ma byt a vyhadzuje to tam proste cisto profily nejakych zenskych s fotkami a pri kazdej fotke je srdiecko

mikasa_ackerman
13. apr 2024

@rozculena na aký svoj profil? Je to normálne vo feede, medzi príspevkami. A návrhy sa ti tam zobrazujú, podľa toho čo už sleduješ. Mne to tam dáva profily ľudí, s ktorými máme spoločných sledovateľov.

mikasa_ackerman
13. apr 2024

Threads je ako twitter ale od instagramu, tam sa zobrazujú takisto príspevky podľa toho, čo kto sleduje a na čo kliká, na tvojom mieste by som neriešila nejaké sociálne siete, ale vašu komunikáciu vo vzťahu.

autor
13. apr 2024

@mikasa_ackerman no ale neznamena to ze na to klika on na tie profily? Lebo mne sa to nikdy nezobrazilo nikde take nieco

mikasa_ackerman
15. apr 2024

Musia mať ľudia ktorých sleduješ alebo ty aplikáciu threads aby sa ti to ukazovalo