Partner mi pripravil "pokojné sviatky"

23. dec 2024

Ach dievcata som smutna. Vcera som pred nocnou vypekala a poprosila som partnera aby mi nakrajal metrovy kolac tak spustil na mna ze som neschopna a velmi sa ma to dotklo. Aj som si poplakala a ked som isla do prace tak sa "líškal" ale som mu povedala ze nech mi da pokoj. Dnes po nocnej este som nespala riesila som posledne nakupy a treba mi este nejake kolace dokoncit a zase mi vynadal do neschopnych. Je mi z toho tazko. Povedala som mu ze kremes robit nebudem ked som neschopna a on ze viac ludi z jeho okolia hovori ze som mimo pritom jeho okolie je take ze kazdy huli, mama hotel, nepracuju. Pracujem ako zdravotna sestra a minuly rok som bola v praci. Keby som vedela co ma caka doma tak by som zobrala aj tento rok sluzby. 🥺 Len som sa chcela vyrozpravat.

earlgrey
23. dec 2024

Možno chce byť na sviatky s niekým iným 😃

enmery
23. dec 2024

Som si istá, že on je schopný, úplne vo všetkom. Má tri práce, v každej zarába 10 000 a koláče, bez spánku, upečie s prstom v nose. 🤦‍♀️

januska12323
23. dec 2024

A to je jediná chyba na ňom?

pralinka25
23. dec 2024

no je ti toto treba? povedz.

alison11
23. dec 2024

Je mi to veľmi ľúto, odpusť mu kvôli pokoju na svojej duši nepripúšťaj si jeho slová vychádzajú z jeho podvedomia,čiže sám zo seba,a tým si to vyvršuje na tebe lebo si šikovná a pracovitá a on neschopný...Ak máte detičky rob to pre ich radosť nie pre jeho.Viem že si unavená po nočných,robím na 3 smeny v potravinárskej výrobe a viem čo je to starať sa o všetko takmer sama čo sa týka domácnosti a detí.A nemusíš mať ix druhov koláčov len pár obľúbených ktoré majú deti a ty rada.ja som tento rok nepiekla v dedine cukrárka dala inzerát na fb že mix Vianočných koláčov 500g za 12eu a tak som dala aj mame a svokre aj nám upiecť jedine čo robím je rybie prsty zajtra dnes zemiakový šalát a rezne nachystám a zajtra vypražím...odkedy pracujem nevyváram a nevypekám vo veľkom veľa krát sa nestihlo zjesť a vyhadzovalo sa všetko je drahé,tak len toľko čo sa zje za 2dni.

kiki68
23. dec 2024

Vsetky kolace by som pred nim zlikvkdovala a na sviatky isla inde. Ako za mna prec.

petamich
23. dec 2024

Cize riesenim je brat si sluzby na sviatky? Ja som myslela, ze kopnut do zadku idiota a na dalsie sviatky mat partnera, ktory si ta bude vazit

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamutka
23. dec 2024

Koláče rozdaj po susedoch a chod k rodicom. Alebo si ešte skús vymeniť službu, potešis nejakú kolegyňu a jej rodinu. Hentoho sa zbav, bez debaty

stanzi
23. dec 2024

Autorka, prepac, ale suhlasim s @petamich, takeho chlapa len do zadku kopnut a najst si lepsieho.

kp7333
23. dec 2024

Este stale mozes potesit niektoru kolegynu a vymenit si sluzby. Kolace by som zobrala so sebou do prace a idiota nechala sameho (nielen na Vianoce).

autor
23. dec 2024

@mamutka Mam syna iba kvoli nemu som chcela byt na sviatky doma. Rodicov uz nemam. Zijem vo vlastnom dome. Brat zije so mnou este ale ten bude u priatelky.

sara07
23. dec 2024

kolače rovno rozdat aj keby si nakrmila pol nemocnice, odist preč na kompelt sviatky a rozvod
pomaha ti s niečim asi s ničim ked nie je schopny ani len kolač nakrajat

sara07
23. dec 2024

mysliš že to syn nevnima ako sa chová tvoj muž ? ked máš kde byvat ty , prečo si s nim , ste len akože rodina , mysliš že to neciti nebude to vnimat

sindla
23. dec 2024

Mas vlastny dom. Tak co ta drzi pri takom chrapunovy? Poslat do prdele a uzit si pokojne sviatky len so synom. 🙂

mamutka
23. dec 2024

On žije v tvojom dome a podľa neho si ty neschopná???? Ak to nie je otec dieťaťa, rovno by som mu na Vianoce darovala slobodu

miriamzba
23. dec 2024

Ty si si dávala prácu s metrovym kolacom, ktorý on sa ani neuracil nakrajat, po nocnej si makala aby všetko bolo tiptop, a opakovane si vypocujes že si neschopná? Čo nachystal on, pan schopný?
A to je čo, že niekto cudzi o Tebe hovorí že si mimo? On o Tebe poza chrbat klebeti? Má si Ťa zastat. Bezne sa s Tebou takto baví a takto oceňuje Tvoju snahu? Nie je to v poriadku.

pralinka25
23. dec 2024

syn je aj jeho dieta? ak nie daj si vianocny darcek v podobe zbavenia sa ho.

enmery
23. dec 2024

Žiješ vo vlastnom dome on Ťa nazýva neschopnou?Toto sa isto nestalo prvýkrát. Nech sa pakuje do svojho domu navždy, ako schopný ho určite má.💯👍

zuzanita1609
23. dec 2024

Treba vedieť poľaviť z nárokov a treba trošku upustiť z pary, zasmiať sa, nebrať si veci veľmi k srdcu. Tváriť sa urazeno tiež nič nerieši a keď sa už začal liškat-chcel sa udobriť,mala si to prijatJa keď som nervózna a nemám k tomu dôvod,idem von. Jeden musí vždy ustúpiť a je dobré,ked ten druhý sa k nemu pridá. S kľudom si to vydiskutuje,ak vám obom na tom záleží, vyriešiť to a ďalej neriešiť.

alison11
23. dec 2024

Dieťa by v takejto rodine žiť a vyrastať nemalo tento príklad bude niesť do svojich vzťahov a ako chlapec práve bude kopírovať správanie svojho otca.A ako píšeš máš svoj dom tak ho vyhoď a máš brata ten by Ti z jeho priateľkou mohli pomôcť nech sa k tebe nasťahuje jeho priateľka pokiaľ máte dobrý vzťah a nájdeš si časom partnera ktorí si ťa bude vážiť a podporovať,pomáhať.

niekto2hy
23. dec 2024

Dokonci si kolace,priprav suroviny na zajtrajsi obed-veceru a oddychuj.

enmery
23. dec 2024

@niekto2hy Aby si vypočula do tretice, že je neschopná😃

lenkakravcova
23. dec 2024

On je ako schopný keď si ťa ani za manželku nevzal?

milanemila
23. dec 2024

Posli ho na sviatky k mamicke 🤷🏼‍♀️ daruj si tento rok pod stromcek rozchod s takym debilom, kt si ta nevie vazit.

darinkaninka
23. dec 2024

Prosím ťa, zbav sa ho. Ak nemáš silu cez Vianoce, tak potom určite. Takéhoto naozaj nepotrebuješ. Bez neho ti bude stokrát lepšie. Zvyšuje si na tebe ego.

niekto2hy
23. dec 2024

@enmery Viem ake su ,,nocne" narocne,tak ako oddych moze byt aj spanok... 😎

luccija
23. dec 2024

Prečo to robíš?prečo po nočnej utekas na nákupy napíš zoznam a nech letí.Treba ho nahnať nech niečo robí.

ivik4
23. dec 2024

Som sa normalne rozculila a to toho chuj.. nemam doma

sleepy_joe
23. dec 2024

Ale, ale...vidím, že tu radia samé expertky na vzťahy, ktoré odporúčajú spraviť krátky proces s partnerom a vyhodiť ho, však býva u sťažovateľky. No ak stačí tak málo na rozpad vzťahu, tak to tu ostanú všetko rozvedení a rozídení ľudia. na dieťa ste rýchlo zabudli, že by bolo na Vianoce bez otca. A kvôli čomu? Že si dovolil povedať, že je neschopná? Tak to je hrôzostrašné a neodpustiteľné! Do basy by nemal za to ísť? :D