Partner ma uráža a nadáva mi

22. júl 2023

Ahojte som velmi stihla a partner mi vcera vykrical ze ci fetujem ze vyzeram ako anorekticka. Stve ma to. Ako by ste reagovali? Nadava mi casto do je**utych atd

veronikaszabova
22. júl 2023

Davno by som ho nenazyvala "partnerom".... 🤦

jaskolka
22. júl 2023

A prečo si stále s ním?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
isadoraisa
22. júl 2023

vezmi si ho!

svetlonos
22. júl 2023

Naco ti je tsky kreten?? Nech si kupi nafukovaciu babiku a tej moze nadavat od rana do vecera, ma k tomu aj iny benefit.
Mne tiez unika dovod, preco si nicis zivot s takym debilo.
Posli ho do .... kludne si dopln vsetky "vybrane" slova!
A nasledne buchni sampanske a urob si krasny vikend- hoci o, co ta bavi. Hlavne nebud s debilom.
Poznam dve zeny, maju dve uz dospele deti.
Jedna nakupuje dodnes niektore oblecenie v dedskom oddeleni 😁 Ked si kupila nejaky pekny drahy model XS, musela jej ho krajcirka zuzovat. A pritom jedla v pohode aj kolace a z jedla normalne porcie. Brala sa s humorom, ze je proste divna. Soravna zenska 😃 Druha je veganka, a je velmi chuda tiez.
Pokial maju ti ludia dobre vysledky a su zdravi, nevidim dovod chudy nebyt.
Ja som sa raz dostala na 53 kg/185 cm a citila som sa uz slaba.
Ak ti je dobre, neries blbe reci okolia.

autor
22. júl 2023

@svetlonos Je mi dobre som sice casto ospala ale som zdrava. A potom mi povie ze som jedina zena v jeho zivote ked som mu vytkla ze ho asi nepritahujem ked mi takto povedal.

sense
22. júl 2023

@jaskolka no predsa leho ho veľmi miluje a on je inak úžasný Partner 😉🙈

sense
22. júl 2023

Ak si ty so sebou spokojná a si zdravá tak blbca nerieš. A hlavne sa poobzerajte kde si nechala svoju hrdosť, keď si necháš hentak nadávať.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ruxandra
22. júl 2023

Ty mu povedz, ze je tucny kreten a nech tolko nezere.
A nezabudni sa s nim rozist, preboha, ved to ako sa ku tebe sprava? To si preco nechas? Ako dlho ste spolu? Predpokladam, ze moc dlho to nebude, ale zamysli sa, ak ti uz teraz takto nadava, co si myslis, ze bude robit za 5, 10 rokov? Nie, nosit ta na rukach po niecom takomto urcite nebude. najdi si lepsieho

micusa2222
22. júl 2023

môžem sa ťa spýtať, prečo žiješ s takým HO..V..A..D..OM ???

0silvia0
22. júl 2023

Nadava ti preto, lebo moze, lebo si to nechas. Vie, ze u inych zien by si to nemohol dovolit, kopli by ho do prdele. Je to tvoja hlupost a naivita, ked si myslis, ze toto je laska.

gabika0825
22. júl 2023

Nechcem byt zla. Ale zachvíľku ti jednu prid*be a čo urobíš? To budeš ešte rozmýšľať že čo máš robiť a prečo ti to urobil? 🙈 trosku rozumu zamyslí sa

beeesy
22. júl 2023

Doniesla mu zrkadlo nech sa pozre na ubožiaka čo v ňom uvidí, zamávala a už by ma nebolo 😊

viestta
22. júl 2023

Ja by som toto vyriesila razne. Ale ty nevidis, ze si si vybrala za partnera korunovaneho vola. Keby si bola skutocne to najlepsie co ho kedy stretlo, keby si ta vazil a miloval ta, tak ti nebude nadavat. Keby si mala stipku hrdosti a sebaucty po tej vete by si presne vedela co mas spravit, nemusela by si sa pytat na MK o rady.

taminka1986
22. júl 2023

Ja som s mojim chlapom uz 20rokov,z toho sice len 5r. manzelia ale nikdy,naozaj nikdy si nedovolil mi povedat skaredo a ani ja jemu. To by bolo to posledne. Naco si s takym debilom?? Mne to skor pride ze obaja ste nejaky jednoduchsi🥴

katkaluky89
22. júl 2023

este stale si snim? letel by cez zatvorene dvere..boze preco su poniektore take trpitelky tomu nechapem..

alickapusinka
22. júl 2023

Odíd pokiaľ nemáte deti. U mňa by už bol dávno EX. Načo čakáš že ťa nápadne dobije v afekte. Neblázni skonči to s ním. Neboj ONO sa to bude len zhoršovať zlepšovať nie určite neverím. Môžeš vysvetliť čo ťa pri ňom drží.

svetlonos
22. júl 2023

Tak este raz a polopate -je to kreten, nikdy s nim stastna nebudes, mozno ta sem tam oblbne milym slivom ci sexom!
To ale so skutocnou laskou na nic spolocne.
Ten exemplar posli so pčka a pre seba pozri kouča alebo psychologa - naprav si sebavedomie, uvedom si ze pritahujes dementov a uvedom si preco. Ked to zvladnes, budes mat v zivote normalneho partnera.
Daj si spravit krvny obraz a dopln zelezo. Jeho nedostatok sposobuje unavu. Zapaly v tele zase zle vstrebavanie zeleza.
Ale na toho tvojho blba sa vykasli!

selest
22. júl 2023

Ty si ozaj to najlepsie co ho stretlo, tazko by hladal dalsiu co by mu netresla panvicou po hlave a nevylozila igelitku pred dvere..

lvulik
22. júl 2023

@isadoraisa co zobrať.. Treba s nim hneď otehotniet! 😁

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
22. júl 2023

Takze zeny nie nie je to jeho dom. Dom je moj, dieta mame spolu 5 rocne. Predtym sa takto nespraval. Sprava sa takto odkedy zomrel moj ocko co su 3 mesiace. Preco sa tak sprava to sama neviem. A nie sme spolu kratko. Sme spolu 10 rokov. Neviem co je za tym ze sa takto zacal spravat.

viestta
22. júl 2023

Mozno sa otca bal, tak drzal hubu a krok. Teraz je hrdina, lebo mu nema kto dat po papuli. Kedze je to tvoj dom, mozes mu vylozit kufre pred dvere.

eva8
22. júl 2023

Neschudla si od trápenia nad stratou ocká? Alebo nebýval očko predtým s vami, tak si mala ochranu? Má kto pri tebe stát? Alebo sa partner nezmieril so stratou tvojho otca, tak sa tak správa. Alebo sa cíti od vtedy pánom...

cacianka
22. júl 2023

3 mesiace stačilo, zober vrecia na smeti a pobal ho.
Vrecia vyloz za dvere a vymeň zámok

barborachors
23. júl 2023

aurorka: mala som takeho a uz v tom case mal milenku. Po mne vrestal ze som prilis chuda a ahaho, jeho novy objav bol prinajmensom taky isty, ak nie chudsi. Vymakla som ich, ale az po rozhode, kde som dotycnu aj poznala a vedela som ze s nou ma podvádzal.

Stavim sa s tebou, ze uz davno riesi inu. U teba len hľadá dôvod, ako sa ta zbavit elegantne, teda tak, ze vinu budes niest ty. Ved si predsa prilis chuda, cize nesies vinu za jeho odlubenie. Už ta neľúbi lebo ina prisla do cesty. Ja presne viem o com hovorim.

domkakvet
23. júl 2023

Este ze ci fetujes, keby to aspon inak povedal, no a inak nefetujes, ked si este stale s nim?