ahojte mam 20 rokov a moj Partner ma opustil pred 3 mesiacmi vtedy som bola v 5 mesiaci tehotenstva..
Do dnes mi napíše len páru krát vobec sa nepýta ci niečo nepotrebujem nič ho nezaujíma ani to ze sa pôrod blíži a potrebujem peniaze aby som nakupila co ešte potrebujem pre dcérku.. ale k veci začínam mat depresie citim úzkosť..smútok hovorím si ze ho potrebujem mat pri sebe ..ze to nezvládnem co mam robit ak.sa mi on vyhýba ..vrátiť sa k nemu chcem ale je tam problém.svokra ktorá donas stale rype vyhraza sa ze ona mu uz nedovolí aby sme spolu boli a on ju počúva na každé jedno slovo..
@veronikaszabova Priateľ..boli sme.len zasnúbeny a svadbu sme mali mat tento mesiac 🙂
@lillyj7 to ja na margo tej "svokry"
Vyser sa na takeho chlapa, ktory sa ti nevie ozvat
Keď sa dieťa narodí, tak požiadaš cez súd o preplatenie polovicu nákladov na výbavičku pre dieťa.
Našla si si nezreleho muža, ktiry lipne na matke.
@lillyj7 ono pre teba asi váš vzťah znamenal viac ako pre neho....čím skôr si to uvedomíš a podľa toho sa zariadiš, tým lepšie pre teba.....bolo by dobré sa s ním stretnúť a otvorene sa porozprávať čo ďalej, teda či chce byť s tebou a dieťaťom alebo je koniec....teraz nie je povinný ti platiť nič, po pôrode môžeš súdne žiadať o preplatenie polovice nákladov na tehotenstvo a dieťa(treba všetky výdavky zdokladovať)+ požiadaš o zverenie dieťaťa do tvojej starostlivosti a výživné na dieťa-jemu súd určí styk s dieťaťom .....
@lillyj7 teraz ti je smutno, práve preto, lebo si pred pôrodom....ale stále si spomeň na to, že ťa opustil aj napriek tomu, že čakáš jeho dieťa! On už jednu ženu vo svojom živote ma a niesi to ty je to jeho mamička! Ruky preč od takého chlapčeka! Si ešte mladá...lásku ešte nájdeš...teraz sa pozizivne nalaď na drobčeka a pôrod...všetky negatívne myšlienky "vyhoď" z hlávky...ako písali vyššie po narodení malej zariaď zverenie do tvojej starostlivosti, preplatenie nákladov a výživné....má ti kto pomôcť? Mamina? Súrodenec? Kamoška?
@lillyj7 Nie svokra je pricinou vasich problemov, ale neschopny mlady muz, ktory nepochopil, kde je jeho miesto. Peniaze si pre dieta vybav a kasli na neho, si mlada, casom stretnes takeho, ktory bude schopnejsi a keby aj nie, o jedno dieta sa sikovna zena dokaze postarat aj sama. Isto lepsie, ako sa s mamickinym ceckom cely zivot trapit.
nerozumiem..on sa nezaujima o teba ani o babatko a ty chces byt s nim?
@syslik81 treba citat, od 14 rokov.
Myslim ze diskusia je bezpredmetna lebo zakladatelka si zrusila konto a spachala virtualnu samovrazdu. To bude tym sklamanim zo zivota a muza.
Kašli na neho. Ak opustil tehotnú ženu tak za to nestojí. Maj hrdosť. Viem ako ti je aj mňa v 6m opustil išla som sa zblázniť rozmýšľala som ako zachrániť manželstvo nepodarilo sa za čo som dnes veľmi vďačná. S odstupom času uvidíš a sa tomu doslova zasmeješ 🙂 už som na Tom bola tak že ma mamina musela tlačiť do kupovania výbavičky kočík sme kúpili 4 dní pred pôrodom 😁 všetko mi kupovala mama okrem oblečenia lebo ja som bola rozhodnutá že dieťatko dám k adopcii keďže nemá otca a ja som už nemala žiadnu radosť. Keď som ju ale videla tesne po pôrode nechápala som ako som mohla mať také hlúpe myšlienky. Jeden chlap za to nestojí. Toto dieťatko je MOJE ! S chlapom či bez. Prajem veľa síl ono si aj pod vplyvom hormónov preto je všetko také čierne. Nekontaktuj ho len si tým ubližuješ
@sunny8 áno dá. Samozrejme že nemôže kúpiť kočík za 1200eur a dupacky za 50 EUR
@lillyj7 priatel ci manzel?