Partner má milenku

tinka39
24. nov 2021

Baby poradte mi prosim, lebo uz som zufala a neviem ako dalej 😢 s partnerom sme spolu 11,5 roka a mame spolu 5,5 rocneho syna. uz pol roka ma milenku. stretavaju sa pravidelne ale domoc vzdy pride a tvari sa ze sa nic nedeje. povedal mi velakraz, ze od nas tak lahko neodide, ze bude s nami. co mam robit pre zachranu vztah, co mam robit aby bol s nami a nerozmyslql uz nad nou a nestretaval sa s nou? lazdy vecer si lahne ku mne do postele a jq mam chut len plakat z toho ze mal v hlave myslienku ci dany den bol aj s nou alebo nie 😢 neodsudzujte ma prosim. ja len chcem normalny zivot a rodinu pre nasho syna.

lenkasarka
24. nov 2021

@tinka39 pozbieraj hrdosť,výhod ho. Nemyslím,že takýto život ti stojí za to. Ešte vždy si Mozest nájsť chlapa,ktorý si tá bude vážiť.

agacela
24. nov 2021

Ak by som sa mala trápiť, nezostala by som v takom vzťahu ….
Ak chceš zostať vo vzťahu tak mu daj na vyber … buď, alebo… iná cesta nie je …
Hlavne sa neponižuj …
Poznam veľa párov v ktorých muž žene zahyba, ona to vie a proste rešpektuje ale mne to príde choré … proste maj hrdosť …

tinka39
autor
24. nov 2021

@lenkasarka ked ja ho cez to vsetko stale lubim 😢

slovakboy
24. nov 2021

@tinka39 podaj žiadosť o rozvod. Nemusíte sa hneď rozviesť ale žiadosť podaj. Ak mu na tebe záleží čo si myslím že áno tak to s ňou skončí. Ale s láskou. Nekric neobvinuj nehnevaj sa naopak buď milá dobrá a starostlivá. Akurát dáš ten rozvod. Bez komentára bez slov. Skutok je najvyššia forma komunikácie. Ako komunikuje on tak budeš aj ty. A zbieraj si dôkazy akože na súd. A s láskou si k nemu lahni do postele s papiermi na nočnom stolíku.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tinka39
autor
24. nov 2021

@slovakboy nie sme manzelia

falbala132
24. nov 2021

@tinka39 jak ho mozes lubit? mne by sa uplne zhnusil.

zooeynka
24. nov 2021

@tinka39 financne sa mas pri nom ako kralovna? Ma vtaka zo zlata? Malemu sa venuje a o rodinu sa inak stara? Ak su odpovede ano, tak si ho nechaj, citovo sa odosobni a zacni si zariadovat svoj zivot a jeho ber ako doplnok. Ked si casom aj ty najdes milenca tak si mozno uvedomi co sa deje a ze prichadza o rodinu.....je blbost ho vyhodit pokial na tom budes potom horsie(financne, emocionalne)ako si teraz. Len to chce veeeeela sebeckej sebelasky.

lenkasarka
24. nov 2021

@tinka39 v prvom rade si musíš vážiť samu seba,potom si ťa začnú vážiť aj iní. Ak vieš ,že má milenku a dovolíš mu naďalej ľahnúť do spoločnej postele, nevazis si samu seba a on si ťa neváži tiež.

kikus7
24. nov 2021

@tinka39 Normálny život s k*r*vníkom mať nebudete. Aj keby milenku opustil, môže to urobiť znovu a Vy budete stále žiť v strachu, že Vás nechá. Nič už nebude ako predtým. Takí chlapi sa nemenia. Ak áno, tak k horšiemu. Nemá charakter, neuznáva hodnoty, ktoré by mali byť vo vzťahu. Čudujem sa Vám, že s takým chcete ešte niečo riešiť. Môže Vám pokojne priniesť domov kadejakú háveď, ak s ním budete mať sex. Takého rovno do prievanu za.. Alebo radšej nie... Budúcnosť mu to zráta aj s úrokmi...

huxy
24. nov 2021

Ako dokazes lubit niekoho, kto si ta absolutne nevazi? Jedine tak, ze si sama seba nevazis.

miadi
24. nov 2021

A ked zbucha milenku a bude snou mat dieta tak na teba uplne zabudne. Musis mu Dat ultimatum. Nech si vyberie ju alebo teba ak ho teda chces. Alebo mu rovno zbal veci a posli ho k nej . Bude to mat taky efekt ze zrazu budes vzacna a necha ju., len by som ho uz nechcela. 🤮

tinka39
autor
24. nov 2021

@miadi on ma ale milenku ktora ma svoju rodinu manzela a syna

adka176
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
loginexistuje
24. nov 2021

@tinka39 a jej manzel to vie ? a partner ti dava financie na domacnost ? mas pristup k uctom ? ako mate poriesene byvanie ?

timing
24. nov 2021

Ak mu to s milenkou klape,tak akykolvek tvoj pokus o ziskanie si jeho priazne bude nepovšimnuty. Zial. Ak k tomu pridas svoju skleslost, uplakane oci. No nevsimne si ta a urcite sa nezamiluje znovu.
Brutalne tazke casy ta cakaju. Ak chces vytrvat v domacnosti a lahat si k nemu do jednej postele tak sa obrň železnymi nervami. Pozbieraj hrdost, daj mu najavo ze o milenke vies a mas ho u prdele. Ak pracujes,setri peniaze,na neho neminaj ani eurom. Skus sa premoct a vyzerat pôvabne,veselo. Urcite by som si do postele knnemu nelahala. Ak by prisiel on,odisla by som alebo nech spi inde lebo smrdi za milenkou. Prisposobila by som sa zivotu s dietatom a jeho vylucila z diania. Mozno mu to docvakne a zacne mu byt luto ze straca rodinu pre prilezitostny sex. Tazko tazko radit

snowflake07
24. nov 2021

@tinka39 že "ja ho stále ľúbim"On nech sa kurvi ďalej ,to je v pohode,ale za to že ty si taká sprostá,tak smer psychiater 😅Ja neverím,že niekto môže byť tak tupý a toto napísať .Toto je určite fake 🤗

lenka1993
24. nov 2021

Mna by zaujimalo ako si sa to dozvedela. Nejde ti písať že nechaj ho. Lebo som mala niečo podobne. Aj keď tu to bola jednorazovka. Ale hneď ako som na to prišla jej predomnou zavolal, ukončil to a rok sme chodili do manželskej poradne. Bolo to veľmi veľmi takze obdobie. On vie že ty ti vies ?

miadi
24. nov 2021

Cize ked ho vyhodis z dveri vrati sa ti cez okno. Mà ju len na sex aj ona jeho .

kitycat
24. nov 2021

Laska k
Jeho penazenke
Jeho zabezpeceniu
Jeho spolocnemu byvaniu
Jeho spinavej bielizni
Jeho dobrej povahe
Jeho starostivosti o syna

A tvoja laska k predstave toho co bolo. Maj hrdost, snad mate aspon kazdy svoju perinu, fuj ze si liha k tebe

janickacrazy
24. nov 2021

@tinka39 pozvi na kafe jej manžela, nech má aj ona doma trochu dusno, možno sa to veľmi rýchlo vyrieši

martina1201
24. nov 2021

@tinka39 ak si našiel frajerku niečo mu chýbať musí. Jediné čo ti pomôže je úprimný rozhovor o tom, prečo ho to k nej láka. Buď má zvláštne sexuálne chúťky o ktorých si myslí, že ty by si s nimi nesúhlasila, alebo niečo iné v tom musí byť.

tomas115
24. nov 2021

Precitaj si rozne clanky o neverach od p. Plzaka, alebo p.Klimesa. Z odbornej praxe kazdy sexuolog potvrdi, ze z DLHODOBEHO hladiska ma vzdy navrch manzelka/partnerka. Milenka sa mu zunuje a je len otazkou casu kedy.
Ak to chces zachranit tak hlavu do piesku a nevsimaj si ho. Otazka je ci to ma zmysel zachranovat a siahnut na svoje psychicke dno "nevsimanim si" zaletnika v spolocnej domacnosti. Na to si musis odpovedat sama. Hlavne momentalne nepros, nenariekaj, nevyhrazaj sa. V tejto faze Ti nic z toho nepomoze, skor budes za hysterku a zufalku.

dianka318
24. nov 2021

Presne! Pozvi na kávu jej manžela, a pre berte to spolu.. Možno o tom ani nevie.. Ak máš akúkoľvek možnosť odísť tak odíť. Lebo on ta nemá absolútne za nič.. Alebo.. Daj sa dokopy, zmeň účes, make up atď. A nech ma podozrenie, že aj ty máš niekoho iného.. Neponizuj sa.. Daj mu dôvod žiarliť. 😉

stanulienkat
24. nov 2021

Dufam, ze mu nevaris,neperies,nezehlis. By som pozbierala jeho spinave slipy a kosele a zaklopala by som milenke na dvere. Mlady pan nech si vyberie. Bud, alebo... A ty chces dokedy pri nom plakat do vankusa? Ved sa to odrazi na tvojej psychike a zblaznis sa. Vzchop sa a ukaz mu, ze si sebavedoma zena. Mozno si uvedomi, co ma doma.

sissy27
24. nov 2021

@tinka39 jasné, že tak ľahko neodíde, bol by hlúpy. Ty navaríš, operieš, upraceš, postaráš sa o dieťa a domácnosť, možno aj polovicu účtov zaplatíš a vydatá milenka mu poskytne potešenie a nerobí problémy. Ideálny stav, prečo by mal od teba odchádzať??
A ty čo chceš zachraňovať ? Veď už si len súbor spotrebičov a spolubývajúca.

scorpionflower1
24. nov 2021

@tinka39 a ako vlastne vies, ze niekoho ma?

haley7897
24. nov 2021

@tinka39 pokračuj v písaní. Niekedy si človek uvedomí v akom otrasom toxickom vzťahu je až keď sa ho snaží obhájiť pred ostatnými.
Len dodám, že je vždy možnosť ze niekto koho milujeme pre nás nieje dobrý partner. Ono sa to vzájomne nevylučuje. Nestrat priveľa času kým sa rozhodneš vážiť si seba samú ✌🏼

hivanik
24. nov 2021

Takze ona ma svoju rodinu a tvoj zaletnik ma tiež rodinku...Vyzerá to tak, že takto to plánujú ťahať dlhšie a neplánuje si jeho milenka rozbiť rodinu ale iba občas užiť mimo domu. Super ,že si este k tebe ľahne do postele a preco nie ?...šak ma o všetko postarane a užíva si tiež mimo domu...By som ho hnala najprv z postele a potom so spoločnej domácnosti...A inak ako si na to prišla na to, že ma inú?

ysseba
24. nov 2021

@tinka39 A manžel hentej onej vie o tom? By som sa postarala o to aby sa to dozvedel, ale nie že oficiálne odo mňa, nejak by som to zinscenovala. Ale inak je to hrozné, je mi to ľúto ☹ A tvoj partner o tom vie, že ty to vieš?