Dobrý deň, boli ste niekedy vo vzťahu kedy váš priatel si veľa veci namýšľal a nahováral ? Príklad teraz som mu povedala že ma balil jeden kolega v práci ale že som ho rázne odmietla. Avšak on teraz ma podozrievačky že či náhodou niečo s ním aj tak nemám. Nehovoril mi o tom ale je vidieť na ňom , nie že by sa ku mne horšie správal to vôbec ale vidno že je viac bez nálady... A celkovo si vela krát veci nahovára.
Si asi velmi mlada a neskusena. Taketo veci sa nehovoria ani frajerovi, ani manzelovi
A načo si mu to hovorila???
Ja fakt neviem načo som to povedala , už je to 5ti a deň a vidno že sa trápi. Ešte ked vie že s ním robím tak duplom...
Čo mam robiť dievčata :/ Fakt neviem
no už nič teraz, problém si vyrobila, tak teraz už len čakať, kedy sa s tým pánko vysporiada...ber to ako poučenie do budúcna, nie je pravda, že partneri musia o sebe navzájom vedieť úplne všetko.
A preco si mu to vravela, ked je ziarlivy??
Ja nechápem tú potrebu vešať mu to na nos. Vyrobila si problém, teraz vyčkaj.
Povedala by som to tak, s normalnym clovekom sa da normalne rozpravat, ked je.niekto psychicky mierne naruseny tak sa lepsie s nim nerozpravat. Porozmyslaj z coho vsetkeho ta uz podozrieval ?
Co mas robit? Nic, aj keby si sa pokrajala na kolieska vernost mu nedokazes. Ale mali by ti uz blikat kontrolky, lebo ziarlivost dokaze zabit vztah
(a tym nemyslim, ze mu nebudes take hovorit aby si mu, nedajboze, nezavdala pricinu na ziarlenie pretoze ziarlivec si na "cirkus" dovod najde vzdy)
Načo mu to vravíš? Tebe by dobre padlo keby to bolo opačne ? Och ženy.... 🙈
Ty si mu to povedala aby si si dvihla ego či si to chces priznať alebo nie.... Aby si si dvihla ego a aby vedel že má byť v strehu že nie si jeho samozrejmosťou lebo o teba majú záujem aj iní..... To nebol ale vôbec dobrý nápad..... Nabudúce nikdy také veci partnerovi nehovor... Teraz len čakaj kým to to prejde
@stefi_k ešte nikdy bez dôvodne , vždy som mu dals dôvod dajaký
tak keď mu dávaš dôvody k žiarlivosti, čo sa potom čuduješ? Koľko máš rokov? Tvoj prejav a celá táto story by totiž poukazovala na takých 16
Mas poucenie. Ale zaroven aj dobreho ziarlivca doma. Uz sa ukludnil? Zvaz si skor, ci toto chces trpiet.
Teraz ked si to uz povedala, tak ho len ubezpecit, ze sa nemusi obavat.
@siska53 On bezdôvodne nežiarli ako som písala hore.
Rychlo by som sa ho zbavila
Bezdovodne neziarli? Ved pises, ze s kolegom nic nemas, tak ziarli bezdovodne
Co znamena bezdovodne? Bola si mu neverna alebo si s niekym vypisujes alebo co znamena bezdovodne?
Ja mam trošku iný názor. Neviem prečo by som partnerovi nepovedala, že ma niekto balil. Nechápem prečo by som to mala zatajovať. Ja to v podstate vždy poviem len tak medzi rečou ako “vtipnú príhodu” Ale asi v tom je ten rozdiel, môj partner nemá prečo žiarliť kvôli tomu že mňa niekto balil. To nieje žiadny dôvod. Nemusíme sa uisťovať že z mojej strany tam nieje nič. Ale až tu už v druhej diskusii čítam že je to “zvyšovanie ega”. To ma ani nenapadlo. Hovoríme si všetko.
@mk1111111111 on nežiarli ja som zle pochopila , len sa boji že ma stratí
@mk1111111111 ale… bola som 2x vážne zadaná a všetci boli zlý a takisto aj žiarlivý. On ma len strach z toho že príde o mňa avšak správa sa ku mne skvelo ako ku princezné. Určite by som ho kvôli tomu neopustila. Už radšej nechám take veci pre seba
To si len nahovaras
preboha načo frajerovi vešiaš na nos, že ťa balil nejaký chlap?? čo si si potrebovala ego zdvihnúť a ukázať mu, aká si skvelá? o takýchto veciach sa môžeš baviť s kamoškou a nie s frajerom... ja neviem, tebe keby rozprával ako ho balila nejaká kozatá blondína ale teda odolal jej, veď má teba, tak budeš úplne v pohode, hej? fakt niektoré nemáte rozum a ešte sa čudujete, že je chlap kyslý...