Páči sa mi môj učiteľ na výške

1. dec 2024

Ahojte, viem, že to sem asi nepatrí, ale chcela som to len zo seba dostať von, pretože mám zo seba také zmiešané pocity.
Mám 20 rokov a všimla som si, že sa mi asi páči môj učiteľ. Rada sa s ním rozprávam, má veľmi upokojujúci hlas, je inteligentný, má pekné oči,… ešte som nevynechala ani jednu hodinu s ním a vždy sa snažím vyzerať pekne. Mám pocit, akoby si ma všímal niekedy viacej, než ostatné študentky, nechcem si nič namýšľať…lenže takéto drobné detaily si všimli aj moje kamarátky, ktoré si potom robia zo mňa srandu. Problém je ten, že on je v takom veku, že by mi mohol byť otcom. Určite by som s ním nič nechcela, taká nie som. Nechám si to pre seba ako také tajomstvo. Neviem, či je to normálne…asi sa mi to ešte nikdy nestalo, že by ma niekto o dosť starší odomňa zaujal. Stalo sa vám niečo podobné?

sweet20
1. dec 2024

Povedz si.. "Nechces rozbit snad manzelstvo a zobrat otca detom"... a ta to snad prejde

autor
1. dec 2024

@sweet20 to určite niee, to je veľmi nereálne

katica06
1. dec 2024

Mne nie, ale sesternici....ona si s ním začala, je to na dlhšie písanie ale aj po rokoch oľutovala

sweet20
1. dec 2024

Ja ti odporucam, nechat to tak.. moze ta to dobehnut.. ale vidim, ze si rozhodnuta, takze nase komentare ta teda uz asi nezaujimaju 😀

martin36
1. dec 2024

Ak sa ti páči iba "asi" tak je to v pohode 🙂

athena27
1. dec 2024

áno stalo, ale s tým, že som mala úplne jasno, že je to len rozptýlenie a reálne by som s ním nič mať nechcela.. keď sa ti páči a ty jemu môže to byť fajn ak to nepustíte ďalej ako do flirtu.. tebe to spríjemní štúdium keď sa na jeho hodiny budeš tešiť.. No nech ti to neprerastie cez hlavu 🙂

vilma7
1. dec 2024

Stalo, na strednej, tiež sa mi zdalo ze učiteľ (bol vtedy akurát po VŠ, rozdiel 9 rokov) si ma nejako viacej všímal, mal.ma rád...sam mi v 4.rpcniku povedal, že si nevie predstaviť že odídem zo školy...ale vtedy som to brala úplne ináč...nie ze som mu nejako sympatická. Dokonca si odo mňa vypýtať aj maturitné oznámenie s fotkou...
Potom si vzal dokonca značku zo svojej triedy, sú už 30 rokov manželia. Nedávno sme sa stretli na stretávke po 30.rokoch, ako.keby ten čas ani medzitým neprešiel...

autor
1. dec 2024

@athena27 tiež si myslím, nič by som s ním mať nechcela…to by bolo veľmi cez. Ale priznám sa, že občas po tom, ako som s ním dorozprávala som sa tak zamyslela nad sebou, že “Hádam som s ním neflirtovala?”

ruzasipova
1. dec 2024

To som aj ja zazila na VS. 3 roky som na neho pozerala aky je pekny, inteligentny a neviem co este 🙂 Obcas sa usmievala nad svojimi predstavami. Ale nastastie som si to dokazala nechat len pre seba.
Nuz, pekne to boli casy.

autor
1. dec 2024

@vilma7 nechcem sem písať nejaké detaily, a fakt si nechcem domýšľať, ale kamoška si napríklad všimla, že keď čítal mená na prezenčke len pri mojom sa usmial. Alebo na prednáškach keď som sa usmiala na niečom, hneď si to všimol a okomentoval to nahlas. A to je len jedna z mála vecí.

athena27
1. dec 2024

ja si myslím, že na flirte nie je nič zlé 🙂 možno si na neho občas pomyslíš aj doma.. a potom o pár rokov si spomenieš.. ach ten z výšky sa mi kedysi páčil.. budeš mať krajšie spomienky ako na to koľko skúšok si dala na A :D

lenkakravcova
1. dec 2024

Asi to bude tým, že ti imponuje, že je vzdelanejší, dominantnejší. Ale určite to nie je dobrý nápad. Keby to bol nejaký doktorand, ktorý vieš, že je slobodný, bolo by to o niečom inom. 🙂

lonely66
1. dec 2024

@vilma7 čo tým myslíš? "ako.keby ten čas ani medzitým neprešiel..."
že ty máš rodinu, on tiež a akoby tých 30 rokov ani nebolo? že akože stále sa priťahujete? nerozumiem....

marianarem
1. dec 2024

Je to pomerne bezna vec na VS. Mne sa tiez pacil jeden docent. Obcas som si isla len tak sadnut na chodbu ci nahodou nepojde okolo. Povedala som o tom jednej spoluziacke, ta sa smiala. Ale o dva tyzdne mi hovori:"Vies co, uz som aj ja tam kde ty." O nejaky cas vysvitlo, ze sa nanho namotala aj dalsia nasa kamoska. Tak sme sa vsetky tri zasmiali, ze aky plejboj :D Pritom nerobil nic len zaujimavo prednasal 🙂
Moj muz tiez uci na VS a prednasa este zaujimavejsie, tak si hovorim, ze ktovie ake namotavky vyvolal on 🙂

rebi789
1. dec 2024

Proste si myslíš, že je to atraktívny muž a hotovo

vilma7
1. dec 2024

@lonely66 nie, to zas nie...on je 30 rokov štastne ženatý, ale to ze sme si super pokecali, že si nás všetky pamätal...teraz je riaditeľom, vieš koľko žiačok mu ročne prejde po škole? Ale možno si ich pamätá všetky...alebo je to asi aj tým, že mi sme boli jeho začiatok, jeho prvé žiačky ..A všetko samozrejme baby. Stredná zdravotnícka škola, takže babinec.

vilma7
1. dec 2024

@lonely66 samozrejme "my".

vilma7
1. dec 2024

A autorka, najlepšie bolo že si prezeral naše fotky na tie maturitné oznámenia a on na celú triedu, Martina, tuto fotku musím mať.
A ďalší krát, Martina, ty si mi dlžná jedno oznámenie ...A ja červená ako paprika...A aj ho dostal ;) . Také pekné časy to boli. Len škoda že som to nevidela, nevedela vtedy....mohla.som byť pani Riaditelova;)

laurinka27
1. dec 2024

Ano stalo, resp. tiez sa mi paci ucitel na vyske. Dokonca by som aj realne chcela s nim nieco mat, ale ja by som nieco take nikdy nedala najavo, takze je to jedno. :D

miadi
2. dec 2024

Jasne ze sa usmeje a viac si ta vsimne ako ine Lebo to vidi aj on tak ako kamosky nie je slepi vie ze sa ti paci . Lebo to nevies zakryt . Skus sa viac sustredit na to aby si mala dobre kredity menej na profaka . Kazdy rok je tam nejaka studentka ktorej sa zda atraktivny.

autor
2. dec 2024

@miadi no neviem, podľa mňa nie preto sa usmieva😅 A ja veľmi nedávam najavo, keď sa mi niekto páči

miadi
2. dec 2024

Ale to je vidno 😉neboj . Ked to vidia kamosky ten chlap to vie tiez . Staci ked zachytil ze ho intenzivne sledujes trosku inym leskom v oku ako ostatne studentky. Vies ze je jeden starsi pan spevak Sting a nez mal spevacku karieru bol ucitel ? A napisal o tom pesnicku don’t stand so close to me ., o studentke co mala nanho crush 😍

autor
2. dec 2024

@miadi tak hádam to nevie😄😄 on na mňa ešte aj parkrát žmurkol😂😂

miadi
2. dec 2024

Jasne ze nevie 😉😉😉. Vie ale je to ok pokial to ostane na tejto rovine . ( jedine ze by bol single ?) no nic Ved ked to ostane len taketo snivanie aspon ta viac bavi chodit do skoly .

betulinka1
2. dec 2024

Môj bývalý šef učil na VS. Tiež fešák,,vysoký, vždy nové auto, majetkovo za vodou, vo svojom odbore bol spicka, v tom čase mal asi 40 rokov. Ale teda, keď som videla koľko jeho studentiek skoncilo u neho doma, tak veru profesora z VS by som nechcela doma za manžela. Aj teda bol rozvedený (asi prečo), čiže mal voľnú ruku. Ale tie chlapské reci s kolegami o tých studentkách boli hrozne. A vlastne nemusel robit nic, oni same sa mu ponukali, stopovali ho, mohol si vyberať. Potom, ked uz ich nechcel, tak ho nahanali na firme, ze nezavolal si mi , tak som prisla za tebou......niekedy to bolo trápne aj nám za tie baby, tak lebo my sme vedeli viac.... Niekedy si ich nosil aj na firemné akcie a chaty ale zase musím povedať, že tie čo boli s nami na akciach, to boli pekné a aj celkom inteligentné baby, len oni nevedeli, že sú len na chvíľu. Cíže je pekné, že maš pocit, že po tebe pokukuje ale to budes len jedna z mnoha a nemusím mať vešteckú guľu.

simcas75
2. dec 2024

.... všimla som si, že sa mi asi páči... 😁😁😁 Asi? Gratulujem.

radkaradix
2. dec 2024

myslim si, ze toto sa stava kazdej druhej na VS :D

mantilka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mantilka
2. dec 2024

Ja mám opačnú skúsenosť. Prišla som na skúšku na ústnu odpoveď ...dostala som sa k inému docentovi a hneď ma uvítal flirtom. Také okno som z toho šoku dostala, že som nezodpovedaná zadanie a poslal ma preč. Sedeli tam dvaja a pripravovali sa....nemal ani hanbu sa krotiť.
Po rokoch som chodila s jedným chalanom a on mi povedal, že ho jeho bývalá s dotycnym docentom podvádzala...načapal ich v "akcií" v kabinete.
Ja by som učiteľom na výške neverila.