Páči sa mi kolegyňa

26. nov 2024

Dobrý deň prajem,
potrebujem poradiť s istou situaciou. Ak by som opísal svoju situáciu tak som ženatý, mame 3rocneho chlapca. Problém je ten, že sa mi v práci paci o 10 rokov staršia žena. Ona o tom samozrejme nevie, nakoľko každý máme vlastné životy. Je to zvláštny pocit aky som ešte nezažil, stačí ze ju vidím a hneď sa mi zlepší deň. Je to veľmi príťažlivá žena. Aj keď viem ze sa to nikdy neposunie ďalej, nemôžem na ňu prestať myslieť a chcel by som jej povedat aká je úžasná, príťažlivá žena. Osobne sa jej to bojím povedať lebo sa bojím reakcie. Rozmýšľam ze by som jej napísal pekný odkaz a nechal jej to v kancelárii na stole. Samozrejme ze sa nepodpisem. Co si o tom myslite?

maranco
26. nov 2024

Daj si v kancelárii na stôl rodinnú fotografiu.

cacianka
26. nov 2024

@maranco radšej aj na stenu, meter x meter....

aandrea9
26. nov 2024

Tvoja vlastná zákonitá nie je úžasná a príťažlivá?

earlgrey
26. nov 2024

Jasné, kľudne jej to povedz, nepíš listky, nebuď jak malý chlapec, možno sa páčiš aj ty jej a skončíte spolu u nej doma alebo niekde v hoteli 😄

viestta
26. nov 2024

Jasne, baba sa z anonymneho odkazu polozi do kolien a bude po celej firme patrat, kto je jej ctitel... To je uroven tak akurat do siedmej triedy ZS.
(a nezabudni oboznamit so svojimi mimopracovnymi aktivitami na pracovisku aj svoju zakonitu, ma pravo vediet o tom, ze si zabuchnuty do kolegyne aby sa vedela vcas zariadit)

koniarova
26. nov 2024

@viestta náhodou. Mňa by to potešilo. Takýto tajomný neznámy.😁😁😁

autor
26. nov 2024

@aandrea9 je, ale toto je také iné, neznáme a človeka to láka

janickacrazy
26. nov 2024

@viestta mne môj kolega kedysi dávno vyznal lásku cez firemný rozhlas, vo firme, kde pracovalo 700 ľudí, všetci si potom z neho robili ešte mesiac srandu, bol to trapas 😁

aandrea9
26. nov 2024

@autor A: si uvedom chlape, že to môže roztrubit a dostane sa to do uší tvojej ženy. Toto chceš? B: chytí sa a začne doliezať. Nevieš, aké má doma zazemie. Mozno tiež takého jedného, pre ktorého je neznáma príťažlivá a vlastná okukaná. Daj si kladivom po hlave a vráť sa do reality.

viestta
26. nov 2024

@koniarova a mozno kolegyna ma tiez kolegu vyhliadnuteho, bude to povazovat za signa a vystartuje po nom. Len smola, nebude to pisatel toho tajomneho odkazu. To bude kabarat ked sa to prevali 😅 Ak to stihnu skor ako sa bude preberat co sa dialo na vianocnom vecierku, tak maju sancu, ze to nebude az taky pruser

barborachors
26. nov 2024

a co si od toho vyznania slubujes? Stretavas ju v praci, kde je nacancana, vyspata a plna energie, a pritom je viac nez jasne, ze rano sa zobudi a ide sa vychrchlat do umyvadla a potom doma v teplakoch si obcas urcite pukne pred telkou... sa zobud... je uplne obycajna a mozno este obycajnejsia ako tvoja zena, ktoru mas doma. Si si ju moc zidealizoval a je to len tvoja fantazia a predstava.

jaond19
26. nov 2024

Spravaj sa tak, aby si si toto o 10 rokov povedal o tej svojej , a nie nejaky jej kolega. Alebo vies co? Necakaj 10 rokov. Mas ju tu a teraz.

personality
26. nov 2024

Mňa by anonym nepotešil, myslela by som si ze si zo mňa niekto robí srandu.

janababana
26. nov 2024

Uff toto keby sa stalo v niektorych spolocnostiach (aj na SK), mozes si zarobit na problem kvoli se/ual harassmentu. V praci by som nikdy neriesila taketo veci, najma ked obaja mate rodiny a ona je o 10r starsia, predpokladam, ze uz ma stedro po 30ke. Toto co pises je na urovni americkeho filmu z nejakej americkej “high school” o teenageroch, a nie o dospelych ludoch, kolegoch 🫣

kp7333
26. nov 2024

Ak si nechces znicit vztah s manzelkou, rozbit rodinu ci pokazit vztahy na pracovisku, nechaj si svoje tuzby a sympatie ku kolegyni pre seba. Bude to tak lepsie pre vsetkych.

gladys_07
26. nov 2024

Trapne, nehodne dospeleho muza a otca rodiny.

petronelag
26. nov 2024

Najlepšie by bolo, keď sa to rozšíri, aby jej manžel s ním urobil poriadok po svojom.

cimage
26. nov 2024

Naco to je dobre? Co by si z toho mal okrem maleru? Obaja ste zadani. Tebe by sa pacilo, keby kolega tvojej zene povedal, ze sa mu paci a tesi na nu v praci? Asi nie.

som_realistka
26. nov 2024

No, čo keby takéto lístočky dostávala v práci Tvoja žena? Teraz otvor mobil. Rezervuj welness pre svoju ženu a seba, zabezpec stráženie, kúp proseco a urob svoju ženu šťastnou.

betulinka1
26. nov 2024

Ten odkaz napis manželke a nechaj jej ho niekde ako prekvapenie

autor
26. nov 2024

Dobre mate pravdu všetci, ale čo mám robiť? Keď ju stretávam každý deň a očividne mi jej prítomnosť nerobí dobre. Ignorovať? Správať sa odmerane? Nerozprávat sa s ňou?

zuzanita1609
26. nov 2024

Daj si na wc facku a cez prestávku zavolaj svojej žene 😏.

marca12
26. nov 2024

Co mas 15? Naco ma o tom vediet,ked nechces nic dalej riesit? Taketo komplimenty skladaj svojej zene a nie cudzim.

michelle567
26. nov 2024

Veď sa so ženou rozveď a potom si rozdávaj lásku druhým. Aha ale to by nemuselo byť potom opätované. Takto si z manželky robíš len záložného vojaka aby si náhodou nezostal sám. Chudák žena nevie čo si chová doma

autor
26. nov 2024

Asi ma láka len "nevinný flirt", len otázne je ci aj ona má záujem alebo bude rozumná a stopne to hneď na začiatku

pralinka25
26. nov 2024

flirt je vzdy riziko. hra s ohnom. mozes stratit vsetko. len ci to stoji za to. zivis to v sebe, vyzivas sa v tom.
tajne vyznanie? to ako fakt? boze vzchop sa

evcagabi
26. nov 2024

Co mas robit? Mozno miesto guli pouzit mozog ?

danica2711
26. nov 2024

povedz jej to. Možno ťa tak pošle do teplých krajín, že budeš mať hneď poriešenú aj túto svoju platonickú "lásku"

liliana8
26. nov 2024

Uprimne? Stalo sa mi to, ale ja som ta manzelka s nasim dietatom na materskej. Mali sme roky pekny vztah, ale dieta s nim zamavalo a poriesil to takto. Ani nevies kolko bolesti to sposobilo a teraz sa rozvadzame. Vaz si co mas, pracuj na svojom vztahu so zenou a mysli viac na syna ako na seba a cudziu zenu.

aandrea9
26. nov 2024

@autor prečo od ženy čakáš, že bude rozumná? Prečo nie si rozumný v prvom rade ty?