Páči sa mi kolega

25. júl 2024

Prosím poraďte mi, veľmi sa mi páči kolega, no je to jednostranne. Myslím si to, lebo aj keď sú veľmi jemné náznaky sú príliš malé.Neviem si pomôcť. Trvá to už príliš dlho. A je to čím ďalej tým horšie.
Potrebujem rady od vás ako to prekonať. Zmena práce nie je veľmi možná ( drží má dobrý plat) aj keď možno odísť a viac nevidieť by mi pomohlo . Na druhej strane si zas neviem predstaviť nevidieť ho viac.
Viem, že to k ničomu nevedie a aj tak si nedám povedať.
Neviem či existuje vôbec nejaká rada, chcela som sa len trošku vykecat. Niekomu to povedať...

aurelia2000
25. júl 2024

A čo je ženatý alebo ty si vydatá? 😳

lauriik
25. júl 2024

Najdi si ineho chlapa 🤷🏼‍♀️

lindous
25. júl 2024

Ono je to ťažké, keď ho máš stále na očiach… možno nejaká zoznamka, skúsiť aktívne randiť, dať šancu niekomu inému 😊

autor
25. júl 2024

@aurelia2000 druhá možnosť
@lindous vyššie máš odpoveď 😓

lindous
25. júl 2024

Tak potom by som investovala tú energiu do vzťahu, asi tam nie je všetko úplne okej, keď hľadáš inde?? ak hej, tak by som to skúsila oživiť, pripomenúť si prečo sme sa brali, sústrediť sa na to a nie na kolegu... ale teda na to treba dvoch, neviem ako je na tom tvoj manžel

autor
25. júl 2024

@lindous tak po dlhoročnom vzťahu je to už taká rutina. Ale kľudný a spokojný život mám. Ale ja ho musím dodrbat 🤦‍♀️

koniarova
25. júl 2024

Ešte si ho nedodrbala.

autor
25. júl 2024

@koniarova dodrbalaa to vo chvíli keď som pomyslela na iného muža . A neviem ho "opustiť"

lenkakravcova
25. júl 2024

Mate s manželom deti? Ak nie, môžeš prerušiť prácu a ostať chvíľu doma a popracovať na rodine. A ak deti máš, tak myslí na vašu rodinu a radšej sa venuj jej a manželovi.

autor
25. júl 2024

@lenkakravcova máme dieťa. Venovať rodine sa venujem. Aj mužovi. Láska tam stále je, ale ja nedokážem nemyslieť na kolegu. Neviem čím mi tak veľmi učaroval. 🤷‍♀️

lenkakravcova
25. júl 2024

Asi platonicka láska. Kašli na neho. Viem, ľahko sa hovorí, ale v tvojich očiach je teraz ideálny - asi si ho nepočula grgnut, prdnúť alebo nadávať 😅
Snaž sa kvôli rodine na neho nemyslieť. Alebo myslí len tak platonický 🙂 (proste nechaj si svoje predstavy pre seba bez toho aby si ich praktizoval a skús ich použiť na niečo dobré v tvojom manželstve)

ina2405
25. júl 2024

Stačí len vydržať, doma to nepokaziť, venovať sa rodinke a tá chémia prejde a príde vytriezvenie 🙂 a za tú dobu aj na kolegovi budú viditeľné chybičky, ktoré teraz nevidíš.

autor
25. júl 2024

@lenkakravcova nadávať som už počula 😂
Ja viem že ho vidím cez ružové okuliare a som si istá že by nás vzťah bol nič moc. Ja to všetko viem. Aj že pr*i a grga a pod. Napriek tomu som hotová do neho a trvá to už fakt dlho. 🤦‍♀️🤦‍♀️
Už neviem ako si rozkazat. 😑😏

autor
25. júl 2024

@ina2405 ale ako dlho mám čakať?, toto šialenstvo trvá 1,5roka. To je podľa mňa hrozne veľa

tamta
25. júl 2024

Bože žena... Fakt sa spamätaj..

ina2405
25. júl 2024

Po 2 rokoch sa začínajú v mozgu vyčerpávať látky, ktoré vyvolávajú pocit zamilovanosti. Lebo to aj my už vieme, že láska a zamilovanosť nie je to isté. Len vydržať.
A ešte si predstav zničenú rodinu, nešťastné dieťa, ak tomuto poblúzneniu dáš väčšiu váhu a vyvedieš kravinu.

autor
25. júl 2024

@tamta tiež si to hovorím 🤷‍♀️🤦‍♀️
Nemám 15 rokov a ja takto

autor
25. júl 2024

@ina2405 to som zvedavá. Utrapim sa keď to neprestane.

ina2405
25. júl 2024

Utrápiš sa keď si zničíš život a aj ľuďom okolo

beata_k
25. júl 2024

Postav si na pracovny stol fotku svojho dietata. To dieta, na ktore sa pozries bude z rozvratenej rodiny. Dufam, ze ti ta predstava trochu pomoze upratat motyle v bruchu.

katy084
25. júl 2024

Prepáč,ale už len to by ma od kolegu odradilo,že on nemá záujem...1,5r.je dlhá doba nato, aby si to on už nevšimol,zrejme premýšľa rozumom 😃

svetlonos
25. júl 2024

Hmm a predstav si aj, aký super by bol keby ste boli aj s tvojou dcerou. Veeelka romantika. A dcera by isto bola z "nového ocka" určite nadšená!
Zenska spamataj sa! Ajne sa to stalo, vztah bol ale už pochramany a neboli sme zobrali. Zbadala sim ho vo dverách a fakt som v úžase znehybnela 😁 Bol nádherný, on tak pekne žiaril. Tiez bol milý, čo som mohla brat ako náznaky- ale on bol milý ku všetkým kokegynam! Úplnou náhodou som zistila, ze je zasnubeny. Nikdy nepresiahol rámec slušnosti a ľudskej dobroty. Nakoniec som sa tesila z ich šťastia. Vzal si kolegyňu, úžasná žena tiez. Par dni pred svadbou sa na mna ešte tak nádherne usmial, nie zalubene. Ale sála také dobro zo seba. Bol to láskavý úsmev ako pre sestru 🙂.
Šťastní sú spolu dodnes a ja mam veľkú radosť z toho.
A tiež mi to trvalo takmer do 2 rokov 😁

fido69
25. júl 2024

A je to tu zase. Presne v štýle Spím so ženatými mužmi... teraz malá zmena. Som vydatá a mám chuť na slobodného chlaoa. Nevieš si vymyslieť konečne niečo originálnejšie? 🤔

ina2405
25. júl 2024

Alebo takto: daj si facku
Nie je začo 😀

adka176
25. júl 2024

Ale ak je to len z tvojej strany, tak to bude v pohode...
Proste ťa nechcem, nemá záujem...to si stále opakuj...nechce ťa... láska sa nedá vynútiť... preto zbytočne nemrhaj energiou...

autor
25. júl 2024

@adka176 veď aj to si hovorím že ma aj tak nechce načo sa trápim zbytočne. Aj tak mi nedá pokoj.

autor
25. júl 2024

@ina2405 nepomáha

autor
25. júl 2024

@fido69 🤦‍♀️🤦‍♀️

autor
25. júl 2024

@svetlonos mám syna... Ale to je jedno.

Chcem sa spamätať,ale nejde mi to. Ja na neho musím myslieť celý deň.

mamina7070
25. júl 2024

zdover sa manzelovi