Ozývanie sa

27. júl 2024

Dobry vecer, ako riesite ak sa s niekym stretavate, a vzdy na zaver stretnutia vam povie tato osoba, aby ste sa vy ozvali? Mne to pride uz blbe sa vzdy ozvat prva. Takze vacsinou pockam kym sa ta osoba ozve teda prva. A hned vycitky, preco som sa neozvala ja.

h2
27. júl 2024

Veď mu hneď vtedy, ako ti to povie, odpovedz, že ty sa prvá ozývať nebudeš, nech sa ozve on, ako sa na chlapa patrí.

autor
27. júl 2024

@h2 Jedna sa o kamaratku. Manzela mam 🙂.

h2
27. júl 2024

Ahá, sorry, automaticky mi napadlo, že sa jedná o chlapa.
A prečo ti je blbé ozvať sa prvá kamarátke?

autor
27. júl 2024

@h2 Lebo stale sa podla nej mam ozvat ja. Preto ma zaujima, ako to maju ine zeny. Ci tiez od nich kamosky ocakavu sa vzdy ozvat prve.

h2
27. júl 2024

Kamoška je tiež vydatá, má deti? Ja mám kamošky aj "staré dievky" a oni skôr teda čakajú, že sa ozveme my, čo máme rodinu, lebo my máme menej času atď. Ja by som to neriešila. Alebo sa ozvi raz ty, potom ona.

autor
27. júl 2024

@h2 vzdy maju ozvat prve, slovo maju som zabudla napisat

pluss
27. júl 2024

nemáš nahodou namysli tú zdvorilostnú hlášku pri rozlúčení že "ozvi sa" ? to sa bežne používa a neznamená to že ti káže sa ozývať prvá

minka201
27. júl 2024

Podľa mňa je to len taká zdvorilostná fráza na rozlúčku ako: "Veď zavolaj niekedy." "Veď dobehni niekedy."
Ak máš pocit, že vždy sa ozývaš prvá ty, že vždy si ty tá, ktorá iniciuje stretnutie, tak to v poriadku nie je.

januska12323
27. júl 2024

Aha, takže ona čaká, že zavoláš ty a tebe sa nechce tak čakáš kedy zavolá ona a tebe je blbé sa ozvať. Prečo by sa mala ozývať len ona? Raz ona a potom sa ozvi ty.

autor
27. júl 2024

@minka201 Praveze to je tak, ze ked sa neozvem, tak sa ozve ona, a hned vycitka, a co si sa neozvala , ved sme sa dohodli, ze sa ozves ty.

pluss
27. júl 2024

no tak povieš že si takú dohodu nepamätáš keďže to zahlásila len ona.... možno to bere ako dohodu keď nijak nenamietaš na "ozvi sa"

autor
27. júl 2024

@pluss Nie nie, to nie je zdvorilostna faza, ona naozaj chce, aby som sa ja ozvala. Neviem, preco to tak chce, ze vzdy sa mam ja ozvat prva.

rozculena
27. júl 2024

nie,mne vždy povedia,že sa ozvú a nič

isis234
27. júl 2024

Dohodnúť sa, že sa ozveš je iné, ak to ona len oznámila ty si s tým súhlasila.
Ty jej môžeš povedať.... veď ohlás sa ty.. Vybavené.

oslo1
27. júl 2024

Vsak ked ti povie, ze ozvi SA, tak povedz, ze no jasne zavolame si. A konec.

0silvia0
27. júl 2024

Ved ked ti povie ozvi sa, tak jej povedz, ale aj ty sa mozes ozvat, ak ja zabudnem. Vybavene

30katrusa40
27. júl 2024

Mne to povie vždy kamarátka . Ale ja som za to rada ona je slobodná bezdetná a ja mám dve deti z toho jedno so zdravotným problémom. Takže sa jej radšej ozvem ja keď sa mi podarí naplánovať voľno aby mali s kým deti byť a syn má v pohode obdobie.

lusa18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pralinka25
27. júl 2024

ale ved pises zevasinou ju nechas ozvat sa prvu mozno aj je lezie na nervy ze to vzdy nechavas na nu. uprimne ja pri kamoskach absolutne nesledujem kto sa ozve kedy prvy. ozvem sa vzdy ked mam cas alebo chut a necakam. toto sledovanie prvy druhy mi nepride ok.

lusa18
27. júl 2024

Ja neviem, to je také detinské čo riešiš 🤷😀 my keď sa s kamoškami lúčime tak si povieme, že voláme si , alebo ozvem sa,a keď nie tak sa ty. .. vybavené 🤷

thereisabear
27. júl 2024

Opýtaj sa jej na to, prečo sa neozve prvá. Ak je to kamoška, tak sa o tom môžte normálne porozprávať.

svetlonos
27. júl 2024

Mne to príde, že máte tak 17 rokov. Mam jednu kamosku, nevideli sme sa 11 rokov! Ale voláme si. I ked niekedy raz za 2 roky, inokedy 3x v roku ako vide. Ja jej poviem : a ozvi sa inak vieš, mam talent zavolať ti počas porady ci rozhovoru so zákazníkom 😁
Tej zrovna sim sa vzdy prvá ozvala ja a ona sa mi za to už pár krát aj poďakovala. Viem ze riesi veka vecí a jej to nemám za zlé. Vzdy ked po dlhom čase voláme spolu, je to akoby sme sa nedávno videli 🙂.
S ostatnými sa ozve kto kedy ma ako čas. Mam jedinú kamosku bez deti - a ta sa ozve zriedka, momentálne vobec. Po dlhej dobe s e sa stretli a ja som prišla neskôr koli malemu. Ze ona ma tam čakať sama nebude a mam zavolať, keď budem na mieste, hm...
Ostatné sme radi keď sa počujeme a žiadna nie je nastvana, keď ina nezvihne akebo sa ozve o mesiac neskôr.
Ja sa fakt nehrám na prvá druhá. Ved ju podpichni, ze sa potešil aj keď ona prvá zavolá 🙂

minka201
27. júl 2024

A nie si náhodou taká povaha, že tebe sa nikdy nechce, že keby sa neozve ten druhý, tak to máš v podstate na háku a celý rok by ste sa nevideli? Možno ťa len kamoška chce dokopať k tomu, aby si bola viac iniciatívna 🙂

rorino
28. júl 2024

Takže ty sa neozveš a čakáš,kým sa ozve ona?Čiže je to to isté,keď ti povie,že sa máš ozvať prvá.Ved sa dohodnite,že raz ona,raz ty,keď vám to robí problém.Normdlne kamarátstvo totiž funguje tak,že sa žiadna strana nepotrebuje dohodovat,ktorá sa ozve.Ozve sa ťa,ktorá má čas,ak sa nezhodnú na stretnutí,ozve sa zas ťa ktorá má čas Je úplne jedno,či sa jedna strana ozve trikrát za sebou,alebo to je na striedačku.

daaaaaska
28. júl 2024

Podľa mňa je to len taká slovná hračka.fraza. neviem to inak pomenovať. Tiež to niekedy vravím že však sa ozvi ale nie preto že by som sa ja nechcela ozvat.proste to poviem.Ja to neriešim, keď mám chuť kamoške sa ozvem keď chuť nemám neozvem sa a ozve sa ona. Není to jedno?veď ste kamošky to je úplná blbosť.

libusak
29. júl 2024

Ja mam taku kamaratku. Otvorene som sa spytala, preco sa mam ozyvat ja a odpoved bola, ze ona ma cas skoro vzdy a preto sa ona prisposobi mojmu plnsiemu harmonogramu.
Nabuduce sa jej aj ty spytaj otvorene, preco sa neozve ona.