Ahojte baby bola som zo známou dohodnutá ze jej dám veci pre malu, pýtala sa co zato, koľko peniažkov. Ze to nechce zadarmo,! vravím ze kúpim malej ja veci v drogérii utierky a to je akurát ze okay ona ma veci, ale ja peniažky nie. Pripomenula by ste sa?
@melanta Ona chcela dať peniažky ale ja som si chcela kúpiť sama viem prečo okay 😁
Prečo keď sa slušne spýtala som odpovedala ale áno to Slováci brat a nič viac 😁
Ja som vôbec nepochopila, čo komu má dať. :D
Nechápem, dala si jej veci a kúpila v drogérii utierky pre malú? Ci ona ti mala kúpiť utierky pre tvoju malú? Alebo ísť s tebou do drogérie a kúpiť ti tam tie veci a zaplatiť ich?
Keď takym spôsobom sa stále vyjadrujes, asi tá kamoška vôbec nepochopila, co vlastne chceš, ci peniaze, ci utierky ci co vlastne...
A veď keď si jej chcela niečo dať, tak keď dávam, asi neočakávam nič za to.
Ja nechápem.
Alebo ak chceš robiť obchod, tak to povedz narovinu. že toto je obchod a chceš niečo za to.
My máme v rodine teraz malé dieťa a tá rodina dostala kopec oblečenia od kamarátov atd.. a nikto nič za to nepýtal. Tí, čo to dávali, to nepotrebovali, tak to posunuli ďalej.
@unicornlady Známa chcela veci po malej povedala som okay, pýta sa ze mi pošle peniažky ze aby som kúpila malej ja niečo zato vravím ze dobre. No ona už má veci ja peniažky nie tak ze preto ze ci by ste ohlásili sa
@unicornlady presne tak, tiež som čítala 3x, a netusim, co autorka vlastne chcela od tej kamošky
@unicornlady Povedala som ze obchod no ona už všetko má ale ja peniažky nie
A aj si jej to tak jasne napísala? Že Katka chcem toľko a toľko, lebo chcem kúpiť to a to? Lebo ak si jej to písala tak "popletene" ako prvý príspevok, tak možno vôbec ani nepochopila, ze chceš peniaze a akú sumu.
A vlastne načo jej vedieť, čo ty chceš kúpiť? Ok Katka, posli mi 10 eur, vybavené. Načo tie omáčky, o utierkach a drogérii?
Chcela si darovať, či predať? Podľa mňa darovať. Mne by bolo trápne sa ozvať, jej hanba keď Ti nedá nič. A nauč sa oddeľovať myšlienky čiarkami, lebo keď všetci takto začneme písať, tak budeme nad textom rozmýšľať 5x dlhšie a ani sa nepochopime nakoniec.
@personality predať
No keď si jej to povedala tak, ako si to tu napísala, tak chápem, že to nepochopila kamoška. A nie, nepýtala by som nič. Z toho by som pochopila, že si jej to chcela darovať.
Ja teda zvyknem rozumieť písanemu textu, ake toto je tak napísané, že už sa to nesnažím pochopiť. Alebo to písal cudzinec alebo nechápem🙈
kolko penazi? lebo ak 1e (na tie vlhcene utierky), tak by som kaslala na to. ak viac, tak by som sa pripomenula, ze mi este nic nedoslo, ci posielala. mozno zabudla.
Tak keď predať, tak sa normálne ozvi, alebo jej len pošli údaje k platbe.
Prepac fakt si to napisala ako madar
podla mna akoze jej autorka dala veci pre dceru znamej, a chcela, aby ta znama dala peniaze za tovar, ktory si kupi autorka sama pre svoju dceru. Podla mna. 😀 ale mozno tam bol iny zakodovany odkaz...
Že čo?
ani na druhy krat som to nepochopila :D
@asocial no ak je to tak, lebo ani ja som nepochopila , hlavne toto s obchodom.
Autorka, veď sa pripomeň, ak povedala, že ti zaplatí nákup tak jej pošli číslo účtu a sumu , z ktorej si kúpila malej tú drogériu
@crazy_cat_lady nič si z toho nerob, ani ja 😝
Hej pripomen jej to, ze si si tie veci kupila
Nechápem, načo to komplikuješ. Najprv, že nechceš peniaze, potom že vlastne chceš. Jej môže byť jedno, či ty za tie peniaze od nej kúpiš veci v drogérii pre dieťa alebo 10 kíl zemiakov. Neozvala by som sa a nabudúce by som jasne povedala sumu.
Akože ja takisto nech sa snažím ako chcem, neviem z tohto príspevku absolútne nič vyčítať 😀 Treba napísať znovu. Alebo to proste nechať tak a šúchať nohami 😀
Z toho ako si to napisala mi vyslo, ze este ta znama caka na utierky z drogerie od teba 😂
@tykat Ja som to tiež najprv tak pochopila 😀 Len mi to nedávalo logiku, že autorka dá známej veci a potom, že jej kúpi drogériové veci. A reku, načo o tom píše?
Tak sa pripomeň, keď ťa to škrie 🤷. Prečo sa nás pýtaš na povolenie? Napíš jej "Gabi už mi dochádzajú vlhčené utierky, tak môžem rátať, že mi kúpite zásobu za tie vecičky? Pls vedela by si do konca týždňa?" Hotovo... Keď sa začne vykrúcať, tak budeš vedieť, že skutek utek a boli to len slová do vetra a kamoška je akurát tak sľubotechna. Zapísať za uši do budúcna a prehodnotiť zoznam kamošiek. A možno fakt len zabudla ak má prvé bábo.
@mikadooo nepýtam 😁
Dohodli ste sa, že si sama niečo kúpiš a ona ti to akože preplatí?
Tak jej normálne napíš, zavolaj.
Ahoj Zuza, ako sme sa dohodli, kúpila som nejaké cacky pre moju malú, platila som 20e, dáme kávu?
Alebo zastavím sa..
PS dúfam ze sa vám vecičky dobre nosia. Bodka.
A uvidíš ako zareaguje..
Nie. Mohla si povedať, že nechceš nič. A ak si od nej niečo chcela, mala si povedať čo a nech ti to ona dá/kúpi. A nie pýtať peniaze za nákup v drogérii.