No po 3 týždňoch sa mi ozvala bývalá, že chce pomôcť s určitou vecou. Ja som jej pomohol rád, ale mne to pripadá že má využila. Ako neviem či som spravil správne tým, že som chcel vyjasniť určite veci ktoré sme si nevydiskutovali. Ako aj mi hovorila že vraj čaká na nejakého druhého a že už mala niečo ehm. Neviem, chcel by som vedieť názor starších ľudí lebo ja som zatiaľ mladý. Ďakujem.
uz tam hlavne nechod 🙂 ona evidentne vie, ze ju mas stale rad, tak ta proste vyuzila...
Ženská ješitnosť. Niektoré zeny si rady dokazujú, že dotyčný má stále na ňu slabosť, je z nej hotový a môže ním kývať a aj po rozchode je stále no.1. Len si chcela zdvihnúť tebou sebavedomie. Hnusné, ale dnes je veľa žien takých.
A to, že sa ti pochváli, že už stihla mat niečo s iným, nabudúce ju pošli, nech jej pomôže ten iný. Poniektorí akosi veľmi rýchlo zabúdajú a dokážu premostiť na druhého človeka.
@katkami123 po 3 týždňoch a už som pomaly prestaval mať tie smutné stavy, ale sám nechápem. Keď sa mi ozvala tak som mal takú nádej, ale to čo mi povedala tak mi to stiahli srdce. Bol som naivny. Máte pravdu bol som naivný
@regis5652
Časom sa na to budeš pozerať inak a z inej perspektívy. Ale teraz by som na tvojom mieste prerušila kontakty úplne, aj blokla aspoň na pol roka. Ono byt teraz v kontakte je zbytočné sebatrýznenie. Aspoň ti ukázala svoju pravú tvár, aj ako hneď rieši druhých a ešte ťa tým naschvál raní, nech to vieš. Neraz sa mnohí ukážu až po rozchode, čo boli zač.
Nabudúce jej povedz, že pôjdeš pomôcť len ak na oplátku ešte posledný krát nechá zaj*bať. Garantovane viac volať nebude🤣
@katkami123 Mám 21 a ona 19. Ja len nechápem. Bol som úprimne zamilovaný a ako bol som zaneprázdnený robotov ale venoval som sa jej keď som mohol.Pomáhal som jej vybavovať prácu, zobral som ju k moru za 8 mesiacov vzťahu. Viem že oproti ročným vzťahom toto je nič, ale mal som na pláne veľa a posledný mesiac to začalo padať k vode ale chcel som to napraviť, ale mne to pripadalo že ako by som to len zhoršoval. Viem že by niektorý povedali že kašli na to už, lebo sme sa viac za ten mesiac rozišli a dali do kopy. Bolo to z mojej strany aj lebo ako predstavte že idete k niekomu na dohodnutý čas a ono zruší. Dobre 1, 2,3 ok ale viac krát, tak to ma sklamalo, alebo podozrievala má že ja som s kurvami, ale nikdy som jej nedal dôvod že som. Proste neviem. Také som si nemohol dovoliť keďže vážim si vzťah. Dával som jej veľa šancí aj keď ma veľa krát bolestné zranila. Veľa krát som to chcel medzi sebou riešiť a udobriť ale skôr sa urazila a nedalo sa do reči. Ona to ukončila pred 3 týždňami a vraj som bol bezcitny a nestaral som sa o ňu.... Neviem ako by sa mal človek chovať keď viac je sklamaný.. Ja som sa choval len tak ako ten druhý, ale nejak ta vlastná medicína nezabrala...Nejak ma to zdemotivovalo a teraz sa obviňujeme že kde som spravil chybu ?
@regis5652 Nikde. 🙂 Mas dobre srdce. Ona nie (je to vypocitava mrcha). Mas na lepsiu. Tuto nechaj ist, nech ju zivot este dobre prefliaska a najde si seberovneho. Hlavne sa jej uz neozyvaj, nereaguj, blokni. Neboj, cas vsetko vylieci. Drzim palce. 🙂 Neboj, bude dobre. 🙂 Netrap sa kvoli nej, naozaj, ona za to nestoji ani 1%
@regis5652 Ber to proste tak, ze toto si si mal zazit na svojej zivotnej ceste, zlomene srdce proste patri k zivotu, prejde si tym skoro kazdy. Za par rokov si na nu ani nespomenies alebo len mavnes rukou, ze aka banalita bola ona, to ti garantujem. 🙂 Len teraz je to proste cerstve, tak to boli. Lebo mas city. To preboli, neboj nic. Zelam ti, aby si v pravy cas nasiel lasku, ktoru si zasluzis a budes stastny. 🙂
@heidi4 Ďakujem Vám. Nechcel som to hovoriť mojím starým, lebo im by to už bolo také smiešne, že som zase marnil čas kde som nemal. Som rád že som napísal na tento portál. Chcel som sa vyrozprávať a ďakujem že ste si ma ľudia vypočuli a vyjadrili sa k mojej životnej udalosti. Ďakujem všetkym ktorý sa vyjadrili a aj vyjadria dodatočne.
Nevyuzila ta. Poziadala ta o pomoc a ty si suhlasil ,Lebo si za to nieco cakal. A ona ti povedala ze uz s niekym hmm nieco mala aby ti bolo Jasne ze s tebou uz nic mat nebude . Nic ti neslubila vymenou za pomoc . Citis sa vyuzity lebo si ocakaval od nej nieco viac ako “ dakujem.” Mohol si hnet povedat nie sorry rozisli sme sa uz ti nemam zaujem nezištne pomoct . Rozisli ste sa nemusite byt bff mozes spalit mosty. Uplne ju vymazat zo zivota. Zavolala ta aby si pre nu nieco urobil a ty si cakal ze chce teba ze sa chce vratit kde ste boli pred 3t . Este si ten rozchod nestravil je to cerstve. Asi ste sa k sebe nehodili obaja ste sa zranovali Nebol to dobry vztah . Bud rad ze to skoncilo a ber to ako ponaucenie lekciu niektore veci nechces opakovat v buducom vztahu.
Ako dotykal? Mali ste sex a potom to ukoncila? To su take hry, to zažijes este vela krat Niekto je s byvalym super kamarat a gratuluju si k narodeninam, ja som uz v zivote s nikym neprehovorila..Ale sex s byvalym som nikdy nevyhladavala a uz vobec sa potom necitila zneužita Ty sam si vedel, ze ta neberie važne, tak čo sa sťažuješ
@karolinakr Nemali sme sex, len ma sama chytila za ruku. Máš pravdu že sa sťažujem a dám ti za pravdu že som to mal vedieť, ale po takej dobe to bolo také divné. Premna to bol zatiaľ taký prvy dlhý dlhši vzťah takže toto som zobral inak.
Necitit sa vyuzity nemysli na nu vyhod ju z hlavy. Skoncilo to . Ked to prijmes bude ti lepsie. Tie prve tyzdne po rozchode su najhorsie. O par mesiacov sa budes cudovat co si na nej videl a brat to inak . Ked ta bez dovodu obvinila z neveri - to robia ti co sami su neverni. Je mozne ze niekoho mala este nez to ukoncila.
@regis5652 Sme cca rovesníci a prosím ťa veľa báb mladých mám pocit, že si potrebuje niečo dokazovať voči chlapom. Dievča si bola neista sebou a rada očividne tebou manipuluje. Prosím uzavri to a choď ďalej, nie je voči tebe fér a ona ešte je hlúpa a neváži si ešte úprimný záujem. Proste aspoň si sa poučil a budeš do budúcnosti vedieť viac. 🙂 Zvládneš to, rozchody vždy prebolia
@regis5652 najblizsie, ked ti nejaka bude vykrikovat, ze chodis za kurvami, kludne zdvihni, vezmi si veci (ak si u nej na navstveve alebo ste v restike) a odid s tym, ze ta tesilo, ale rozchadzas sa s nou. Ak sa opyta, kam ides, tak povedz, ze predsa za kurvami, kedze si nezadany. Takato za tebou bude este doliezat, ked jej ukazes hranice. Bud chlap.
Normalna zena si nepotrebuje nic dokazovat, bud ti veri alebo nie. Ak nie je dovera vo vztahu, naco v nom ostavat, ak by ste ostali spolu, toto chces pocuvat dalsich 50 rokov? Ocividne si este mlady a neskuseny, takychto spekulantiek je teraz vdaka socialnym sietam a online zoznamkam plno. Ktovie, kolkych mala uz rozrobenych, mozno to nevyslo/nevyjde a bude sa chciet vratit. Ano, zavolala ta pomoct, skusa, ci si este v zalohe. Neozyvaj sa a neodpovedaj, vas vztah skoncil a nemas dovod sa kamaratit.
@majka99999 Už je všetko poriadku. Už dávno som za tým ,ale ďakujem za komentáre
@regis5652bolo mi to len toľko divné že sa mi nechala dotykat jej a tak som zmätený. Zahráva sa somnou ?